Bu adam yazar mı ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Hiç buluşmadık 9 aydır tanışıyoruz 2 haftadır bir ayda 1 veya bazen 2 günde bir konuluyorduk ben genelde fotoğraf attığımda yorum yapıyordu bana sürekli senin çok isteyenin var gibi laflar söylüyordu bende babam vermez diyordum ama okulun bitince elbet verir ama demi falan dedi başka bir konuşmada senden çok güzel eş olur güzelliğim ama ben biraz büyüyüp geleyim sana dedi benim bir psikopatım var ona yazmış o da numarasını vermiş bir derdin varsa burdan ara falan diye ama benimle asla buluşmuyor ben açtığımda da bir şekilde yine buluşmuyoruz geçen ilk 2 tane durum attım ilkine baktı ikincisini görmedi bir tane daha durum attım ilk ve sonrakini gördü ama ortadakini görmedi nasıl oldu bilmiyorum sonra bi anlık sinirle onu engelledim 2 hafta oldu hala yazmadı sizce yazar mı ?

Böyle bir şeye tahammül etme sebebiniz nedir?
Hayatınızda kanlı canlı varolmayan biri size yazsa ne olur?
Gerçek ilişkiler yaşayın.
Böyle sanal aleme dalıp zamanınızı heba etmeyin.
9 ay ne demektir. Yazık ya.
Yaşlar da küçük sanırım.
Engellediğiniz gibi kalsın bu garip şahıs bence.

Şakamısınız nasıl bir acizlik ki görmediğiniz birisi ile ilişkide zannedip kendinizi yazmasını beklemeler falan filan merak etme yazar evcilik oynamak istediğinde

Böyle bir şeye tahammül etme sebebiniz nedir?
Hayatınızda kanlı canlı varolmayan biri size yazsa ne olur?
Gerçek ilişkiler yaşayın.
Böyle sanal aleme dalıp zamanınızı heba etmeyin.
9 ay ne demektir. Yazık ya.
Yaşlar da küçük sanırım.
Engellediğiniz gibi kalsın bu garip şahıs bence.
9 aydır sevgili gibi değil zaten arada konuşursun ya öyle yoksa ikimizde kendi hayatımıza devam ediyorduk zaten

Şakamısınız nasıl bir acizlik ki görmediğiniz birisi ile ilişkide zannedip kendinizi yazmasını beklemeler falan filan merak etme yazar evcilik oynamak istediğinde
Hayır bir ilişkide değildik zaten ama yazmasını bekliyorum

benimle asla buluşmuyor ben açtığımda da bir şekilde yine buluşmuyoruz

a - anlattigi kisi o degil
b- adam evli
c- sevgilisi var . Seni yedekte tutuyor.

Bu uc sıkkın da oluru yok. :KK14:Resim yukleyerek bosuna tatmin etme onu. Engelle gitsin.

Yazsa ne olacak yazmasa ne olacak.Ortada daha bişey yokken.

Merak ettim yahu. :mad: Bari bi alinti yapsaydiniz be :KK12:

Özet geceyim
9 aydır internette yüzünü görmediği birisi artık yazmıyormuş yazarmıymış tekrar saçma şeyler di yani

Merak ettim yahu. :mad: Bari bi alinti yapsaydiniz be :KK12:
9 aydir netten biriyle gorusuyormus. Adam , hallem her resim yuklediginde yorum yapiyormus . Sen bu guzellikle nasil durursun filan diye iltifat ediyormus . Konu sahibi de babam beni sana vermez diyormus. Adam okul bittiginde belki demis ama konu sahibi her bulusma teklif ettiginde adam bulusmayi kabul etmiyormus .

Iki haftadir da yazismiyorlar. Adamdan ses yok. Konu sahibi engellemis ama hala yazar diye umit ediyor.

9 aydir netten biriyle gorusuyormus. Adam , hallem her resim yuklediginde yorum yapiyormus . Sen bu guzellikle nasil durursun filan diye iltifat ediyormus . Konu sahibi de babam beni sana vermez diyormus. Adam okul bittiginde belki demis ama konu sahibi her bulusma teklif ettiginde adam bulusmayi kabul etmiyormus .

Iki haftadir da yazismiyorlar. Adamdan ses yok. Konu sahibi engellemis ama hala yazar diye umit ediyor.

Allah razi olsun. :) Uyuyamazdim :halay:
Adam evli. Net. :duduk:

Back
X