• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adama haddini nasıl bildiririm?

Ya ben mi anlatamıyorum yoksa siz de mi problem var ? İlk mesaj da veya son mesaj da ben bunu dile getirdiğime göre orası sizi ilgilendirmez.
Plastik çatal kaşık da yok. Kantincisiniz diye her şey sizin okulla aynı mı olmaıs gerekiyor. Gayet de demir kaşık.
Ki plastik kaşığıda sağlıklı bulmuyorum,kırılıyor, yutuluyor sizden fazla öneri almıyım sizinkiler de pek iç açıcı dğeil:KK28:
Bütün okula metal kaşıkla mı servis yapılacak yani :D ilahi ya güldürdün beni. Gerekli mercilerden dikkatlerimiz ve çalışma şartlarımız için teşekkürlerimizi alıyoruz biz zaten sizin onay vermenize gerek yok.

Ve evet her şeyin bizim okulla aynı olması gerekiyor çünkü bu işin bir standardı var hanımefendi. Kafamızdan atmıyoruz.

Hem denetlemelerde bir şey çıkmıyor diyip hem de pis olduğunu iddia eden sizsiniz.

Neyse size iyi günler.

Bütün okula metal kaşıkla mı servis yapılacak yani :KK70: ilahi ya güldürdün beni. Gerekli mercilerden dikkatlerimiz ve çalışma şartlarımız için teşekkürlerimizi alıyoruz biz zaten sizin onay vermenize gerek yok.

Ve evet her şeyin bizim okulla aynı olması gerekiyor çünkü bu işin bir standardı var hanımefendi. Kafamızdan atmıyoruz.

Hem denetlemelerde bir şey çıkmıyor diyip hem de pis olduğunu iddia eden sizsiniz.

Neyse size iyi günler.
İyi günler canım iyi günlerrr:KK45:

Had bildirecek bi durum göremedim. Bazı insanların kalpleri temiz olur akıllarına bi şey gelmez çat çat konuşurlar düşünmeden. Öyle biri belli ki. Temizlik konusunda da kantinci abiyle güzel güzel konuşup uyarabilirsiniz, temiz olması, ellerini yıkaması falan şart tabii ki, bunu da izah edersiniz, dikkat eder.
Ekmeğiyle oynamaya lüzum yok, hele ki şu ekonominin sıkışık olduğu zamanda.

Eğer konuyu açarken müdür beyin yemeğine tepsi konmamış, okul tozlu demek yerine kantinci hiç hijyene dikkat etmiyor çocukların sağlığını tehlikeye atıyor deseydiniz bu kadar tepki almazdınız.
Olayın çıkış noktası bu neden ben rahatsız olduğum konudan hariç bir şeyi yazayım ki. Ben çocukların yemeği ili ilgili henüz bi sıkıntı görmedim. Onların yemeği şirketten geliyor zaten. Onu görsem onu yaZardım

Olayın çıkış noktası bu neden ben rahatsız olduğum konudan hariç bir şeyi yazayım ki. Ben çocukların yemeği ili ilgili henüz bi sıkıntı görmedim. Onların yemeği şirketten geliyor zaten. Onu görsem onu yaZardım

O kantinde tost vb. şeyler satılmıyor mu? Neticede bütün çocuklar okuldan yemiyordur diye düşünüyorum.

Back
X