• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adama haddini nasıl bildiririm?

A a :KK70: jargonda bir sey yok. Bunu en üst kademedeki insanlar da kullanıyor. Ama sizin müdürbey ağbeyiniz kullanmıyordur, siz de tabi muhakkak :)

Yazdıklarınızı konunuza ekleyin o halde sayfa sayfa bakmak zorunda mıyım acaba ne yazmış başka diye.

Madem cok aşırı muhtesem kıymetli bir abiniz bu müdür bey, kendiniz yapın yemeği. En sağlıklısı bu olur. Iciniz de rahat eder.

Neyse can yücel'in söylediğini biraz değiştirip söyleyeyim ben: bizde yalakaya yalaka denir hakim bey

Şaka gibisiniz gerçekten.
Okumaya üşeniyorsan bende sana sayfa sayfa yazmaya üşeniyorum, madem üşeniyorsun yazmaman daha sağlıklı olmaz mı :lülülü:

Şu yemek ile ilgili sorumluluğundan kurtulmazsan başın çok ağrıyacak ileride.
Bilgine...
Lalecim yemek getirmekten götürmekten muzdarip değilim, ben müdür 750 kişilik öğrenci 35 kişilik öğretmenin kötü bir ortam da yemek yemesinden muzdaripim. He bişeyini görmedim d aha ama, işlerini hasssasiyetle yaptıklarını düşünmüyorum

Kaç memur gördüm ama hiç bu tür işlere koşanı görmedim.
Bu ya kantincinin ya çay işleriyle ilgilenenin görevidir, hadi o da olmadı nöbetçi öğrenci.
İçinizden geliyorsa evde yaptığınız börekten ikram edersiniz, ne bileyim aklıma gelmeyen bin türlu şekilde saygınızı ifade edersiniz, ama her gün yemek taşıyarak değil.

Bi de bizim memur müdürü ayağına çağıran insan, yemek taşıdığını düşünemedim :)

Bu işi al gebere Jackson bunu sne yapıcaksın demedi kimse. Ben istedim beeen i,çimden geldi. Sorun yemek götürmek değil sorun bu kantinci kişisinin bir sürü insanın sağlığını hiçe sayması işini düzgün yapmaması
senin ilk mesajında tek kaygın müdür beye giden yemeğin hijyeniydi.
hepimiz eksik mi okuduk ta şimdi insanların sağlığı diyorsun.
ilahi ya:))
sen bilirsin canım.
iş hayatından içinden gelenin yapılmaması gerektiğini de öğrenirsin birgün.

Lalecim yemek getirmekten götürmekten muzdarip değilim, ben müdür 750 kişilik öğrenci 35 kişilik öğretmenin kötü bir ortam da yemek yemesinden muzdaripim. He bişeyini görmedim d aha ama, işlerini hasssasiyetle yaptıklarını düşünmüyorum

Gerçekten anlamıyorsun.
Yemek götürmenin sana zul gelmediğini hepimiz farkettik.
Zaten sıkıntı da müdürüne yemek götürmen değil.
Yaşın küçük farkındayım.
İleride öğreneceksin müdürünün abin ya da baban olmadığını.
İsterim ki bunu acı bir şekilde öğrenme.
Müdürün dünyanın en iyi insanı olmuş olabilir,sana çok iyiliği dokunmuş olabilir,asla kötülüğü dokumamış ve dokunmayacak da olabilir. Konu müdürün değil konu sensin. Sen o çizgiyi geçemezsin,geçmemelisin.

Okumaya üşeniyorsan bende sana sayfa sayfa yazmaya üşeniyorum, madem üşeniyorsun yazmaman daha sağlıklı olmaz mı :lülülü:

:D

Okumaya üsendim yazmaya degil. :D

Umarım öğretmen degilsinizdir.

Neeeyse. Tek ben degilim sonuçta bu fikirde olan, eh burdan da bir fikir edinmissinizdir durumunuzla ilgili ;)

Allah müdür beye zeval vermesin diyerek konunuzdan ayrılıyorum. Hoşçakalıın. :KK15:

kızmadan önce bir düşünün inanın itici duruyor ayrıntıya hiç gerek yok
Kızmıyorum kızsam zaten burda konu açmam eleştrye açık olmasam kimseye bişey danışmam. Müdürün yemeği müdür beyin şuyu şunu da ben yapayım ay canım müdürüm olayı yok burda canım. Kendi yediğim yemeğe gösterdiğim hassasiyeti, bana çok iyiliği olmuş bir insana gösteriyorum. Eğer bununa dı iticilikse kabul ediyorum 'İTİCİYİM'

Müdürün yemeğiyle gereksiz haşır neşirsiniz. Sizin göreviniz değil ki. İş yerinizdeki müdüre evinize gelen misafire davranır gibi hürmet hizmet göstermek burdan çok yanlış görünüyor. Sizi sınırınızı çizmediğiniz için de kantinci size laubali davranıyor.

:KK70:

Okumaya üsendim yazmaya degil. :KK70:

Umarım öğretmen degilsinizdir.

Neeeyse. Tek ben degilim sonuçta bu fikirde olan, eh burdan da bir fikir edinmissinizdir durumunuzla ilgili :KK66:

Allah müdür beye zeval vermesin diyerek konunuzdan ayrılıyorum. Hoşçakalıın. :KK15:
Amiiin canım amiiiinnn canım müdürümmm:KK68:

Kızmıyorum kızsam zaten burda konu açmam eleştrye açık olmasam kimseye bişey danışmam. Müdürün yemeği müdür beyin şuyu şunu da ben yapayım ay canım müdürüm olayı yok burda canım. Kendi yediğim yemeğe gösterdiğim hassasiyeti, bana çok iyiliği olmuş bir insana gösteriyorum. Eğer bununa dı iticilikse kabul ediyorum 'İTİCİYİM'
davranış itici duruyor sen iticisin demedim
sen bilirsin

Gerçekten anlamıyorsun.
Yemek götürmenin sana zul gelmediğini hepimiz farkettik.
Zaten sıkıntı da müdürüne yemek götürmen değil.
Yaşın küçük farkındayım.
İleride öğreneceksin müdürünün abin ya da baban olmadığını.
İsterim ki bunu acı bir şekilde öğrenme.
Müdürün dünyanın en iyi insanı olmuş olabilir,sana çok iyiliği dokunmuş olabilir,asla kötülüğü dokumamış ve dokunmayacak da olabilir. Konu müdürün değil konu sensin. Sen o çizgiyi geçemezsin,geçmemelisin.
İnan ki dediğini anladım, aynı şekil de annem de söylüyor diye az önce belirttim.
Annemle farklı okullarda aynı işi yapıyoruz, annem daha despot daha kuralcı.
Ben 24 yaşındayım, en genç öğretmen benden 7 yaş büyük.
İdari katta Müdür ve 2 yardımcısı var, bilemiyorum kız kardeşleriyim gibi.
Bir abine hürmet edercesine evimdeymiş gibi hissettim belki de.
Evet yaptığım benim pozisyonuma aykırı bişey, hatta hiç alakam yok.
Kesinlikle yalakalık yapayım, pışpışlıyım diye bir şey yok.
Bu arada teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alacağım :KK22:

Müdürün yemeğiyle gereksiz haşır neşirsiniz. Sizin göreviniz değil ki. İş yerinizdeki müdüre evinize gelen misafire davranır gibi hürmet hizmet göstermek burdan çok yanlış görünüyor. Sizi sınırınızı çizmediğiniz için de kantinci size laubali davranıyor.
Kantinci nerde ben nerdeee adamla niye laubali olayım elin adamı ya. Naber nasılsın dediğimiz bile yok lütfen çarpıtmayın konuyu

Gebere Jackson Müdürünü seviyorsun anlıyorum ben de severim müdürlerimi ama iş hayatında çok fazla kendinden vermemelisin,şuan rutin bir durum olmuş,artık yapmazsan da tuhaf kaçar zaten..
Okulun hijyeni için mutlaka müdürünle görüş,zaman zaman denetleme yapılsın.

İnan ki dediğini anladım, aynı şekil de annem de söylüyor diye az önce belirttim.
Annemle farklı okullarda aynı işi yapıyoruz, annem daha despot daha kuralcı.
Ben 24 yaşındayım, en genç öğretmen benden 7 yaş büyük.
İdari katta Müdür ve 2 yardımcısı var, bilemiyorum kız kardeşleriyim gibi.
Bir abine hürmet edercesine evimdeymiş gibi hissettim belki de.
Evet yaptığım benim pozisyonuma aykırı bişey, hatta hiç alakam yok.
Kesinlikle yalakalık yapayım, pışpışlıyım diye bir şey yok.
Bu arada teşekkür ederim tavsiyelerini dikkate alacağım :KK22:

Ben seni anlıyorum da senin de beni ve bizi anlayabilmen için büyümen gerek.
Bu hareketleri bırakman için de ya gerçekten bir sarsılman mı gerek bilmiyorum.
Benim anlamadığım müdür böyle bir işe nasıl müsade eder?
Gerçekten bahsettiğin kadar iyi biri olsa zaten buna müsade etmezdi bizim düşündüklerimizi o da aklına getirip sana laf gelmesini istemezdi.

Ben abartı buldum yani ilk defa yemek getirmiyorlardır müdüre normalde siz alıyormuşsunuz ama sizin iş yükünüz fazla olduğuna göre illa onun getirdiği olmuştur üzerinde durmadan da yemiş müdür yoksa kendisi illa söylerdi bunu o da düzeltirdi kendini. Ayrıca ona bakarsanız çocuklar elinde tostlarla sandviçlerle koşturuyorlar kolidorlarda. Hem salata yaparken ellerini yıkamadığını ne biliyorsunuz? madem üstünün örtülmesini istiyordunuz daha ilk yemek geldiğinde deseydiniz gönderseydiniz yemeği. İsterseniz söyleyin müdüre ama sizde oradan yiyorsunuz nasıl içinize siniyor o zaman?

Açılın ben kantinciyim :D okulda memurluk yapıyorsanız yönetimin seçtiği öğretmenlerce kantinin yılda bir çok kez denetlendiğini biliyor olmalısınız. Müdür yanlış bir durum görseydi zaten kendisi uyarırdı.

Ha ama çok rahatsızsanız x abi müdür bey bunu böyle istemiyor bir sonrakine üzerini kapatalım demeniz yeterli olurdu. Müdür iyiki görmediler falan biraz tehditvari olmuş.

Yanlış gördüğünüz bir şey olursa kendiniz uyarın.

Ben abartı buldum yani ilk defa yemek getirmiyorlardır müdüre normalde siz alıyormuşsunuz ama sizin iş yükünüz fazla olduğuna göre illa onun getirdiği olmuştur üzerinde durmadan da yemiş müdür yoksa kendisi illa söylerdi bunu o da düzeltirdi kendini. Ayrıca ona bakarsanız çocuklar elinde tostlarla sandviçlerle koşturuyorlar kolidorlarda. Hem salata yaparken ellerini yıkamadığını ne biliyorsunuz? madem üstünün örtülmesini istiyordunuz daha ilk yemek geldiğinde deseydiniz gönderseydiniz yemeği. İsterseniz söyleyin müdüre ama sizde oradan yiyorsunuz nasıl içinize siniyor o zaman?

Hemen cevaplıyorum
1) Müdür onların getirdiğini hiç görmedi, benden önce bu katın personeli abal getiriyordu, tepsiyle.
2)Benim kardeşime her zaman uyarım gezerek bir şey yeme, yada evden birşeyler koymamız doğrultusunda.
3)Ben yine yemek götürdüğüm bir gün dur bi dk dedi gitti kantinde hemen tabak hazırladı( O sırada başka bir işle ilgileniyodu birden fırladı gitti yani gördüm yıkamadığını)
4)Yemek getirildiği esnada lavabodaydım, benim odama bırakılırken gördüm.
5)Ben çoğu zaman evden getiririm, yada çocukların şirketten gelen yemeklerinden yerim.
Bu arada sorun sadece tepsisisz gelmesi değil bunu pişmiş pişmiş dile getirmesi, daha önceden de bir kaç hareketinin hoşiuma gitmemesi

Bu işi al gebere Jackson bunu sne yapıcaksın demedi kimse. Ben istedim beeen i,çimden geldi. Sorun yemek götürmek değil sorun bu kantinci kişisinin bir sürü insanın sağlığını hiçe sayması işini düzgün yapmaması

Yavrum o zaman hiç müdürün yemeğinden sorumluyum yok toz kaçtı yok 3 kat aşağıdan geliyor tarzında yazmayacaktın, tepkileri çektin. Madem kantinciden şikayetçisin ilgili yerlere şikayette bulunacaksın. Bu kadar basit. Kantinciyi işinden ederim diye vicdan yapacağına bunca zamandır pislik içinde 750 öğrenci 35 öğretmenin sağlığı için vicdan yapmalısın.

Back
X