- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Gebere Jackson
hala müdürüm diyorsun:))Üşendim biliyormusun çocuklar için yazdığım onca şeyi senin için alıntılamaya. Evet mdüürüm de müdürüm başka diyeceğin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala müdürüm diyorsun:))Üşendim biliyormusun çocuklar için yazdığım onca şeyi senin için alıntılamaya. Evet mdüürüm de müdürüm başka diyeceğin ?
Bütün okula metal kaşıkla mı servis yapılacak yaniYa ben mi anlatamıyorum yoksa siz de mi problem var ? İlk mesaj da veya son mesaj da ben bunu dile getirdiğime göre orası sizi ilgilendirmez.
Plastik çatal kaşık da yok. Kantincisiniz diye her şey sizin okulla aynı mı olmaıs gerekiyor. Gayet de demir kaşık.
Ki plastik kaşığıda sağlıklı bulmuyorum,kırılıyor, yutuluyor sizden fazla öneri almıyım sizinkiler de pek iç açıcı dğeil![]()
Bak bide şöyle yazayım M*Ü*D*Ü*R*Ü*Mhala müdürüm diyorsun:))
İyi günler canım iyi günlerrrBütün okula metal kaşıkla mı servis yapılacak yaniilahi ya güldürdün beni. Gerekli mercilerden dikkatlerimiz ve çalışma şartlarımız için teşekkürlerimizi alıyoruz biz zaten sizin onay vermenize gerek yok.
Ve evet her şeyin bizim okulla aynı olması gerekiyor çünkü bu işin bir standardı var hanımefendi. Kafamızdan atmıyoruz.
Hem denetlemelerde bir şey çıkmıyor diyip hem de pis olduğunu iddia eden sizsiniz.
Neyse size iyi günler.
dalga geçme aşamaşına atlayıverdin bakıyorum daBak bide şöyle yazayım M*Ü*D*Ü*R*Ü*M![]()
Evet 32 yaşındayım 16 yaşımdan beri çalışıyorumÇok teşekkürler bu arada siz çalışıyor muydunuz ?
Ne yapalım kavga mı edelim, sne beni tahrik et ben ban yiyeyim olduuu pışıkkdalga geçme aşamaşına atlayıverdin bakıyorum da
ilginç...
Ay yeminle bugün işi gücü bıraktım, ben ne anlatıyorum patron yalakası yaptılar, olsun canım müdürümŞimdi sen müdür yardımcısı mı oluyorsunişin gücün yok mu bacım ya.
ne alakası var canım ya:))Ne yapalım kavga mı edelim, sne beni tahrik et ben ban yiyeyim olduuu pışıkk
Oldu canımne alakası var canım ya:))
ne tahriği ne banı.
senin aklın karışmış baya.
bi nescafe filan, iç bi sakinleş bir temiz hava al oldu mu canım.
Olayın çıkış noktası bu neden ben rahatsız olduğum konudan hariç bir şeyi yazayım ki. Ben çocukların yemeği ili ilgili henüz bi sıkıntı görmedim. Onların yemeği şirketten geliyor zaten. Onu görsem onu yaZardımEğer konuyu açarken müdür beyin yemeğine tepsi konmamış, okul tozlu demek yerine kantinci hiç hijyene dikkat etmiyor çocukların sağlığını tehlikeye atıyor deseydiniz bu kadar tepki almazdınız.
Olayın çıkış noktası bu neden ben rahatsız olduğum konudan hariç bir şeyi yazayım ki. Ben çocukların yemeği ili ilgili henüz bi sıkıntı görmedim. Onların yemeği şirketten geliyor zaten. Onu görsem onu yaZardım