Bu adama ne demeli?

Tlc deki istifçiler programını izletin dicem de kocanızın onları görüp daha beter olmasından korktum :) ablacım ne diyeceğimi de bilmiyorum umarım düzelir bununda hastalık olduğunu düşünüyorum ben yazık günah , kendinizi yemişsiniz bunca yıl , allah kolaylık versin size. Bir psikoloğa gidip kocanızın bu sorununu anlatıp nasıl bir yol almanız gerektiğini öğrenebilirsiniz , aklıma bu kadarı geldi valla.

Blofle olmaz o iş. Ya bosanacaksiniz ya kavga gürültü devam edeceksiniz. Benim eşim de her lafı söyle asla aldırış etmez bildigini yapar. Ben de atıyorum ben de geri kalmıyorum o inatsa ben de inadım.

Ben ciddiyim aslında yoruldum çünkü ya gelecek beraber terapiste ya da ailelere ki onun ailesine kaç kere söyledim bişey yapamadılar aileme açıcam konuyu
Ama işte kalıyorum öyle hiç bişey yapasım yok ne iyi ne kötü

Kendime göre denedim bütün iletişim yollarını belki bilmiyorum belki ben yanlışım ama yardım almayı da kabul etmiyor
Saf mıydım salak mıydım hiç mi görmedim bilemiyorm
kendinize acıyorsunuz önce bunu bi bırakın. eşinizle kavgacı bi şekilde konuşmayın . verebileceğim tavsiye karşınıza değil yanınıza alıp sadece içinizden geçen duyguları kelimelerinizi düzelterek saf bi duyguyla anlatın.Ama kesinlikle yargılayarak ve suçlayarak değil.Ne hissettiginizi anlatın.Nasil yapabiliriz gibi sonuca bağlayın. Arada yanlış anlaşılma ve kavga çıkacak gibi olursa hemen kükremeyin sakince tekrar anlayin ifade edin kendinizi bu çok önemli.Kendini ifade edebilmek.. Baktınız olmuyor üstlenmeyin bi ara verin biraz soğuyun yanı motorlarınız soğusun tekrar açın konuyu

Tlc deki istifçiler programını izletin dicem de kocanızın onları görüp daha beter olmasından korktum :) ablacım ne diyeceğimi de bilmiyorum umarım düzelir bununda hastalık olduğunu düşünüyorum ben yazık günah , kendinizi yemişsiniz bunca yıl , allah kolaylık versin size. Bir psikoloğa gidip kocanızın bu sorununu anlatıp nasıl bir yol almanız gerektiğini öğrenebilirsiniz , aklıma bu kadarı geldi valla.
Hastalık olduğunun farkında ama o da diyor bağır çağır bişey yapacağı yok nasolsa diye
Tersim fena idrak edemiyor

kendinize acıyorsunuz önce bunu bi bırakın. eşinizle kavgacı bi şekilde konuşmayın . verebileceğim tavsiye karşınıza değil yanınıza alıp sadece içinizden geçen duyguları kelimelerinizi düzelterek saf bi duyguyla anlatın.Ama kesinlikle yargılayarak ve suçlayarak değil.Ne hissettiginizi anlatın.Nasil yapabiliriz gibi sonuca bağlayın. Arada yanlış anlaşılma ve kavga çıkacak gibi olursa hemen kükremeyin sakince tekrar anlayin ifade edin kendinizi bu çok önemli.Kendini ifade edebilmek.. Baktınız olmuyor üstlenmeyin bi ara verin biraz soğuyun yanı motorlarınız soğusun tekrar açın konuyu

Bir kabullenmiş boyun eymişlik mi dersiniz ne dersiniz var farkındayım başlarda konuştum tamam dedi sonuç olmadı hiç ama denicem teşekkürler en azından minnak larım için pişman olmamak için

Hastalık olduğunun farkında ama o da diyor bağır çağır bişey yapacağı yok nasolsa diye
Tersim fena idrak edemiyor
bu tarz şeylerin hastalık olduğunu bilen insanlar genelde kendilerine konduramıyorlar yok canım ya ben onlar kadar değilim veya onlar saçmalamışlar diyerek kendilerini hasta olmadıklarına ikna ediyorlar :) hahahah valla hakettiği dilden konuşmak gibisi yok , demek ki öyle anlıyorlar.

Bir kabullenmiş boyun eymişlik mi dersiniz ne dersiniz var farkındayım başlarda konuştum tamam dedi sonuç olmadı hiç ama denicem teşekkürler en azından minnak larım için pişman olmamak için
Her şeyi göze alır atardım ben olsam.
Şiddet uygularsa da çıkar giderdim.
Karton benden kıymetliyse onlarla yaşasın.

Öyle de bir atıyorum ki. Fazla eşyaya tahammülüm yok. Eski kazaklarını, kullanmadığı ayakkabıları ne varsa atıyorum. (Kullanılacak durumda ise bağışlıyorum.) Siz atın. Ona da, acıyorum sana, boş şeyler için kendini üzüyorsun deyin:KK66:

Öyle de bir atıyorum ki. Fazla eşyaya tahammülüm yok. Eski kazaklarını, kullanmadığı ayakkabıları ne varsa atıyorum. (Kullanılacak durumda ise bağışlıyorum.) Siz atın. Ona da, acıyorum sana, boş şeyler için kendini üzüyorsun deyin:KK66:

Hahaha o onun için bol değil işte Bi anlasa 😀

Eşim sizinkinden beter ev çöp ev resmen atmıyor. Evde yokken atıyorum bir kısmını,bir kısmını kavga edip atıyorum. Market fişi mi ararsın, kağıt havlu rulosu mu istersin, ne ararsan bizim evde mevcut
Kağıt havlu rulosunu neden saklıyor geri dönüşüm merakı mı var :)

Kağıt havlu rulosunu neden saklıyor geri dönüşüm merakı mı var :)
Yok geri dönüşüme atacakları balkonda ayrı biriktiriyor kağıtlar,plastik boş yumuşatıcı şişeleri,yumurta kapları falan... Kağıt havlu rulolarindan çocuğa oyuncak yapacakmış :KK53:

Biriktirme huyu biraz tuhaf duygu.
Maalesef bende muzdurabim ,bende atamiyorum.
Evet doğru bizimde hayattimiz dar gecti .
Annem hep ellerin eskisini getirirdi kullanmak zorunda kalirdik .
Benim en çok zorlandiğim gercek yeniden değerlendilebilecek eşyalari atamamak.
Mesela ahşaptan bir sepam var ,demoda olmuş ,hatta onu ben çöpten aldim getirdim:kızgın:,hiç sevmiyorum artik düzenime uymuyor fakat atamiyorum .
Ya ben onu boyarim yenilerim Shabby chic yaparim diye hem kendimi hem eşimi kandiriyorum.
Birde dişariya cikartilan mobilya çöplerine hep bakarim aca işimi yarayacaklar varmi diye.
Benim ailemde benden şikayetci fakat başda mutluluk veriyor sonrada üstüme yük oluyor ama bir türlü atammiyorum.
Çam kavonozlari çok severim ,iki kolim var.
Kiyafet atmasini sevmiyorum ,en son kesip temizlikte kullaniyorum .
Benim çok var biriktirdiğim ,offf gercekten bir ata bilsem

Back
X