matahari_ merhaba yine bu forumda yakaladım seni =)
Bence ilişkinin ilk zamanları takma, trip atma. Baktın ileride de böyle duyarsız oluyor o zaman düşünürsün. Sen de ara sıra bu tür planlar yap, biliyorum biz kızlar önceliği sevgilimize verip ona göre düzenliyoruz ama bunu aşmalıyız. Bazı durumlarda da o senin planının dışında kaldığında o konuyu açar ve sorar belki. O zaman sen de söylersin "Sen de böyle yapmıştın, o zaman dikkat edelim ikimiz de" şeklinde.
Konuştum biraz da şakaya vurarak, çok olumlu davrandı ve düzeleceğini söyledi. Peki bu ne zaman oldu? Geçen hafta. Ve hiçbir düzelme yok, böyle gideceğine bitsin daha iyi zaten.
Bitti gitti bu ilişki... Beyefendi herşey güzel giderken ortada hiçbir sorun yokken gidiyorum bitti bile demeden ortadan kayboldu. Durduk yerde mesajlara cevap vermemeye başladı. 5 gündür böyle, Türkçesi bitti, aptal olmadığıma göre ben de bu sessizliği ayrılmak istediğine yordum. Ama bu tam bir saygısızlık, insan ayrılmak istiyorsa söyler, bizimki resmen haber bile vermeden yokoldu. Zaten kısa bir ilişkiydi o yüzden fazla üzülmüyorum. Ama anladım ki erkeklere güven olmuyor, istisnalar hariç hepsi dengesiz böyle...
Ağır bir son mail attım, içimdeki tüm duyguları kustum. Yaptığının saygısızlık olduğunu, bunu haketmediğimi ama onun nasıl bir insan olduğunu çok iyi anladığımı söyledim. Ona da cevap vermedi ama gerçekten cevap beklemiyordum. Amacım kendimi rahatlatmaktı. Bu durum moda olmuş galiba, şimdilerde erkekler ayrıldık bile demeden ortadan kaybolmayı arayıp sormayı kesmeyi telefonlara çıkmamayı seçiyorlar.
Bundan sonra da bu konuda hiçbir şey yapmamayı düşünüyorum. İçim rahat, mailimi attım ve bu bana huzur verdi. Kendisi düşünsün artık...
ne kadar sinir bozucu ya
en azından bir açıklamayı hakkediyorsun nefret ediyorum sorumluluk sahibi olmayan erkeklerden
fazla üzülmüyorum demişsin hiç üzülme
Zaman geçtikçe üzülmeye ve sinirlenmeye başladım. Başta olayın şoku vardı belki ama şimdi kötüyüm. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, bunun böyle kalmasına dayanamıyorum. Ama başka yolu yok gibi gözüküyor. Yani adam tenezzül edip tek kelime bile söylemeden yokoldu resmen. Ne yapmalıyım? Bunu böyle kabullenip sessiz mi kalayım?
Biz hep aynı şeyleri mi yaşıyoruz seninleBitti gitti bu ilişki... Beyefendi herşey güzel giderken ortada hiçbir sorun yokken gidiyorum bitti bile demeden ortadan kayboldu. Durduk yerde mesajlara cevap vermemeye başladı. 5 gündür böyle, Türkçesi bitti, aptal olmadığıma göre ben de bu sessizliği ayrılmak istediğine yordum. Ama bu tam bir saygısızlık, insan ayrılmak istiyorsa söyler, bizimki resmen haber bile vermeden yokoldu. Zaten kısa bir ilişkiydi o yüzden fazla üzülmüyorum. Ama anladım ki erkeklere güven olmuyor, istisnalar hariç hepsi dengesiz böyle...
Ağır bir son mail attım, içimdeki tüm duyguları kustum. Yaptığının saygısızlık olduğunu, bunu haketmediğimi ama onun nasıl bir insan olduğunu çok iyi anladığımı söyledim. Ona da cevap vermedi ama gerçekten cevap beklemiyordum. Amacım kendimi rahatlatmaktı. Bu durum moda olmuş galiba, şimdilerde erkekler ayrıldık bile demeden ortadan kaybolmayı arayıp sormayı kesmeyi telefonlara çıkmamayı seçiyorlar.
Bundan sonra da bu konuda hiçbir şey yapmamayı düşünüyorum. İçim rahat, mailimi attım ve bu bana huzur verdi. Kendisi düşünsün artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?