Bu adama ne yapmalı? Fikrinizi alabilir miyim kızlar?

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Henüz birkaç aylık yani oldukça yeni bir ilişkim var. Şimdilik güzel gidiyor büyük bir sorun yok. Ama sizlere bir konuda danışmak istiyorum, önerilerinize ihtiyacım var.

Çok yoğun çalışıyorum ve genelde haftasonları izin kullanamıyorum, erkek arkadaşımınsa sabit şekilde cumartesi pazar izin günleri var. Bu yüzden yeterince görüşemiyoruz. Kırk yılın başı yarın, yani cumartesi izin günüm. Ve ben o gün için görüşürüz, plan yaparız diye ummuştum. Gecenin 11'inde gelebildim işten, beyefendiye sordum ne yapıyor diye. Ama çoktan erkek arkadaşlarıyla iki günlüğüne mangal partisi planları yapmış bile. (Cumartesi gidip yazlıkta kalıp pazar döneceklermiş). Bir de yüzsüzce yok alışveriş listesi yaptık, yok çok eğlenicez vs diye anlatıyor bana. Dürüst olduğuna inanıyorum yani gerçekten sadece erkek arkadaşlarıyla gidip mangal yapacaktır, yalan değildir. Tabi ki bu onun hakkı, arkadaşlarıyla görüşsün eğlensin ona lafım yok. Ama şurada birbirimizi görebileceğimiz, kırk yılın başı denk gelen bir cumartesi iznim var. Sinir oldum tabi, üstelik 5 yıldır çıkmıyoruz, yani bu kadar yeni bir ilişkide insan sevgilisini tercih etmez mi? Nasıl davranmalıyım size soruyorum. Kendimi tutup tepki vermedim, iyi eğlenceler filan dedim, sizce doğru mu yaptım? Bu tip durumlarda erkeklere tepki verip trip atınca daha kötü oluyor ters tepiyor gibi geliyor bana. Ama en azından görüşemesek de bu kadar kayıtsızca davranmamalıydı. Bir şekilde bu gidişata el koymalıyım. Bu durumda ne yapsam düzelir?

Benimle görüşmeyi istemiyor mu sizce? Sandığım kadar bağlı olmadığını mı gösterir bu?

ortada bi sıkıntı yok canım, boşuna kendini üzme. önceden plan yapılmış,gitsin eğlensin. bence sakın trip yapma, hele de bu kadar taze bi ilişkide. sen de kendi planını yapıp tadını çıkar.

önceden plan yapmış baya da emek vermişler boşver gitsin.. biz kızlar sevgilimizi 1. sıraya koyduğumuzdan dolayı byle bi planımız olsa da bozar sevdiğimizle buluşuruz.. ve böylece onları şımartıp kafamızın tepesine oturturuz.. ama erkekler için durum farklı gördüğün gibi..
bence hiç tepki verme ve sende arkadaşlarınla plan yap, çok güzel bir gün geçir, eğlen bolca..
bi dahaki izin günün içinde buluşmak isterse "ilk izin günüm için ...'a söz vermiştim canım kusura bakma, önceden planlamıştık" de.. oda bi daha sana sormadan plan yapmaz..

Hiç lafını bile etme bırak gezsin, yaylansın gelsin. Sonra nasılsa çok özledim, görmek istiyorum vs. diye tepinmeye başlayacak O zaman da sen meşgul ol

senin bu haftasonu izinli olacağından haberi var mıydı ki arkadaşlarıyla plan yapmadan önce?
eğer haberi yoksa bence boşuna üzülme ve kafana takma.

canım ben olsam sinir olurdum sanrm ama daha baslarda bu kadr bozulmaya gerek yok bence.. oyuzden bellı etmedıgın cok ıyı olmus:) senı mutlaka ozlıcektr sende mesgul ol..ve gercekten ewde pinekleme git gez eglen ve onu merak etme, düşünme, arayıp sorma..o ararsa gorusursunuz..

Önceden ayarlanmış bişeydir mutlaka.. O yüzden düzeni bozan kişi olmak istememiştir.
Ama en azından gönlünü alma girişimlerine girebilirdi..
Ama olan olmuş artık yapacak bişey yok..
Bu kadarda üzerine düşmek iyi değil. Tepki vermeyerek çok iyi yapmışsın.
Umursamamış gibi görün, hatta sende arkadaşlarınla buluşup çok eğleniyorum ayaklarına girseydin de olurdu yani..
Neyse geçmiş artık. Takmayacaksın. Şimdide, yarında.. Bırak o düşünsün bunları..

Bence hiç tepki vermemekle en iyisini yapmışsın
O sana ne kadar değer veriyosa sende ona o kadar ver
Diğer türlü üzülen ve yıpranan taraf sen olursun ...

Buradaki tüm yorumlarda haklısınız kızlar... Ben karşı tarafın sorumluluk duygusuna sahip olmasına biraz fazla önem veriyorum, o yüzden rahat olamıyorum belki de...

matahari_ merhaba yine bu forumda yakaladım seni =)
Bence ilişkinin ilk zamanları takma, trip atma. Baktın ileride de böyle duyarsız oluyor o zaman düşünürsün. Sen de ara sıra bu tür planlar yap, biliyorum biz kızlar önceliği sevgilimize verip ona göre düzenliyoruz ama bunu aşmalıyız. Bazı durumlarda da o senin planının dışında kaldığında o konuyu açar ve sorar belki. O zaman sen de söylersin "Sen de böyle yapmıştın, o zaman dikkat edelim ikimiz de" şeklinde.

Merhaba canım, çoook uzun süredir girmiyordum foruma. Yorumun için teşekkür ederim. Ben de hiç trip atmıyorum ve aynen dediğin gibi kafama göre plan yapıyorum ama böyle olunca görüşemiyoruz. Zamanla soğuruz böyle giderse diye düşünüyorum sadece. Şimdilik tepkimi belli etmemeye çalışıyorum biraz akışına bıraktım yani.

Seni pek fazla önemsemediğini söyleyebiliriz, en azından aynı çerçevede değilsiniz. Tepki vermemen ise gayet yanlış olmuş. Henüz yeni bir ilişki olduğunu söylemişsin, ilk aşamalarda açık olmayacaksın da ne zaman olacaksın? Sonuçta birbirinizi tanıma, uygunluk ölçme fazları bunlar bence. Boşu boşuna vakit kaybetmemiş olursun ince düşünceden yoksun biriyle.

Konuştum biraz da şakaya vurarak, çok olumlu davrandı ve düzeleceğini söyledi. Peki bu ne zaman oldu? Geçen hafta. Ve hiçbir düzelme yok, böyle gideceğine bitsin daha iyi zaten.

Konuştum biraz da şakaya vurarak, çok olumlu davrandı ve düzeleceğini söyledi. Peki bu ne zaman oldu? Geçen hafta. Ve hiçbir düzelme yok, böyle gideceğine bitsin daha iyi zaten.

Bunun düzelmesi mümkün mü? Ben mi kuruntu yapıyorum yoksa bu doğru bir ilişki değil mi?

Bitti gitti bu ilişki... Beyefendi herşey güzel giderken ortada hiçbir sorun yokken gidiyorum bitti bile demeden ortadan kayboldu. Durduk yerde mesajlara cevap vermemeye başladı. 5 gündür böyle, Türkçesi bitti, aptal olmadığıma göre ben de bu sessizliği ayrılmak istediğine yordum. Ama bu tam bir saygısızlık, insan ayrılmak istiyorsa söyler, bizimki resmen haber bile vermeden yokoldu. Zaten kısa bir ilişkiydi o yüzden fazla üzülmüyorum. Ama anladım ki erkeklere güven olmuyor, istisnalar hariç hepsi dengesiz böyle...

Ağır bir son mail attım, içimdeki tüm duyguları kustum. Yaptığının saygısızlık olduğunu, bunu haketmediğimi ama onun nasıl bir insan olduğunu çok iyi anladığımı söyledim. Ona da cevap vermedi ama gerçekten cevap beklemiyordum. Amacım kendimi rahatlatmaktı. Bu durum moda olmuş galiba, şimdilerde erkekler ayrıldık bile demeden ortadan kaybolmayı arayıp sormayı kesmeyi telefonlara çıkmamayı seçiyorlar.

Bundan sonra da bu konuda hiçbir şey yapmamayı düşünüyorum. İçim rahat, mailimi attım ve bu bana huzur verdi. Kendisi düşünsün artık...

Son düzenleme:

ne kadar sinir bozucu ya
en azından bir açıklamayı hakkediyorsun nefret ediyorum sorumluluk sahibi olmayan erkeklerden
fazla üzülmüyorum demişsin hiç üzülme

ne kadar sinir bozucu ya
en azından bir açıklamayı hakkediyorsun nefret ediyorum sorumluluk sahibi olmayan erkeklerden
fazla üzülmüyorum demişsin hiç üzülme

Zaman geçtikçe üzülmeye ve sinirlenmeye başladım. Başta olayın şoku vardı belki ama şimdi kötüyüm. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, bunun böyle kalmasına dayanamıyorum. Ama başka yolu yok gibi gözüküyor. Yani adam tenezzül edip tek kelime bile söylemeden yokoldu resmen. Ne yapmalıyım? Bunu böyle kabullenip sessiz mi kalayım?

Kardeşimin 5 yıllık ilişkisi vardı, 1.5 yıl askerliğini bekledi. Mektup değil günlük gibi yazıp yazıp her ay onu kitap halinde ciltletip öyle yollardı. Hiçbir yere gitmezdi. Askerlik bitti. Aileler artık bir araya gelsin dedi, ilişkinin resmiyete dökülmesi için. Arkadaş düşkünüydü, o işini arkadaşlarını ayarlarsa görüşeceklerdi, kardeşimi zor bırakırdı eve koşa koşa arkadaşlarının yanına.. 2 ay geçmedi ki, ne yüzüne ne telefonla tek kelime etmeden gitti.. Ortadan kayboldu. Msjla (şarkı sözleriyle) olmuyor bitsine getirdi. Kardeşim 12 kg verdi. Kendini eve değil odasına hapsetti. Konuşup paylaşan bi yapısı da yoktur, kahretti kendisini. Şimdi geçti çok şükür. Epey zaman aldı. Sevinmelisin ki daha çok yeniymiş. Haklısın hazmedemediğin şeyler olabilir ancak ne yazık ki artık çoğu erkek böyle olmuş. Annem inanamıyor yeni nesile. Kızlar erkeklerin istediği zaman istediği yere gidiyor diye kızıyor bazen. Haklı, 35 sene önce ev tlfnları bile yokken, babam sabahın 5inde bi semtten diğerine gidermiş ki, 15dklık yolda okula beraber yürüyebilmek için. Hiç göremeyeceğini bildiği halde annemlerin (dedemlerle) peşine Almanyaya gitmiş, görüşemedik ama aynı havayı soludum der babam hala. Ve daha nicesi...

Neyse kusura bakma biraz dağıldı gibi ama yani işin özeti kızlar erkekler ne yazık ki yer değiştiriyor. Düşünceli olan bizler, koşan bizler..

Biz hep aynı şeyleri mi yaşıyoruz seninle Benimki 1 aydır aramıyordu, tek fark sonunda yazdığında ben bitirdim bu sefer. Arayıp sormamak ne demek ya, sen iyisini yapmışsın benim 1 ay sabretmem hata, 5 gün bile yeterli sana ne kadar değer verdiğini ya da vermediğini görmek için Sen sanki oturup onun keyfini bekliyorsun, beyefendi keyfi hareket ediyor, sen nasıl olsa beklersin. Bunlar hep mi böyle, bize sırayla mı gönderiyorlar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…