Bu adamdan bktm galiba...

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Meğer ne kadar tekinsiz bir adamla evlenmişim... resmen beni paranoyak etti. Sürekli maillerini kontrol ediyorum. O farketmeden msn inin ayarlarını değiştireceğim bu mesajıj yazdıktan sonra. İleti geçmişini kaydet diyeceğim umarım farkına varmaz...Çünkü farkına varırsa herşeyin şifresini değiştirir bende hiçbirşeyini takip edemem.

Dün pantolonlarını yıkayacaktım. Ceplerinde mendil para vb kalmışmı diye bakarken bir zarfa rastladım. Önemli bir faturadır vs dir diye açtım. Baktım bir mektup. Önce okumamayı düşündüm ama kalınca birşey 4 sayfa.. arkadaki sayfaya şöyle bir bakıp katlayacaktım ki arka sayfa "sen de ben de evliyiz" şeklindeki cümleye takıldı gözüm. Oturdum baştan sona okudum mektubu. Benim eşim turizmci ve turistlerle iş yapıyorlar haliyle. Mektupta yurtdışından geliyor...kadın ilan-ı aşk etmiş eşime hem de diyor ki "ben de evliyim bunun bozulmasını istemiyorum"... "seni aklımdan çıkaramıyorum" bir yandan bu mektupta birşey yok aslında yani kadın kocamı beğenmiş ve taaa bilmemnerelerden üşenmemiş mektup yollamış olabilir (ne kadınlar var yahu!!! vallahi şaşırdım) ama mektubundaki şu ibare beni çileden çıkardı: "senin evli olduğunu bilmiyordum çünkü yüzük takmıyordun" işte buna çok sinirlendim. Ben evliliğim süresince eşimi hiç yüzüksüz görmedim. Göreceğim de aklıma gelmezdi ama demekki o ben yokken yüzüğünü çıkarıp evliliği ile birlikte cebine ve ya çantasına koyuyor.

Bu yetmezmiş gibi yazın eski kız arkadaşı (bu da yabancı) türkiyeye geliyor. 1 hafta boyunca iş münasebeti dolayısıyla topluca görüşeceğiz bundan kaçar yok. Aralarında tam olarak ne olduğunu ise Allah bilir...görüntüde hiçbirşey yok tabi.

Bütün bunlar bir yana boşanmak istiyorum desem elimde %100 somut bir kanıt yok hem de gidecek yerim yok iyi mi...
Ayrıca düşündüm ki boşanmak bu adamın ekmeğine yağ sürmek olacak. O istese bile boşanmamak gibi bir hakkım var sanırım bunu sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum.

Kalıp sineye çeksem... aslında olmayacak birşey değil gibi. Zira çevremde kumayla yaşayan kadınlar var ve ya kocalarının kuma getirmesini çok normal karşılayan kadınlar var. Onları görünce iyice kafam karışıyor.

İçimi dökmek iyi gelir sandım... ama galiba gelmedi...

Kalıp sineye çekince ne kadar mutlu olursun bilmiyorum ama sen sineye çekmek için elalemin ne durumda olduğunu gözetip kendine teselli vermeye çalışıyorsun.

Herkesin değer yargıları farklı sonuçta otururum sineye çekerim böyle taktik denemeler ile kontrolümü yapar içten içe kaynayarak mutlu olurum diyorsan ne ala.

Evlilikte en önemli 3 unsurdan birini kaybetmişsin ki bu güven yakında sevgin bitecek onunla birlikte de saygın haa bugün olmaz ama belki yarın, belki de seneler sonra...

çok iyi niyetlisin gibi geldi bana
öyle bir mektup bulsam yolardım onu kesin...yedirtirdim o mektubu ona
bu arada boşanmayarak onu cezalandıracağını sanıyorsan yanılıyorsun
kendi kendini cezalandırmış olursun

ALLAH basa vermesin ama boyle bi durumda,ekmegine yag surmek olur bosanmam yok burnundan getircem gibi bi dusuncem olmaz,ALLAH selamet versin der,bosardim,,,ama iyi dusun oyle hareket et,,,,,,,,

bide evliligin yuzukle alakasi yok,ne evliler var parmaginda yuzukle ,neler yapan,,,

yurekle alakalidir bu mevzu,adam olmiyana degil yuzuk ,prangada taksan yapar yavrucum,,yerimseniben

Şu yazılan satırlara inanamıyorum. Arkadaşım sen ölüyü görüp sıtmaya razısın çoktaaaan. Ne demek etrafımda kumayla yaşayan insanlar var ve normal karşılıyorlar.:olmaz:

Elimde kanıtım yok da ne demek. Sayfalarca yazılmış mektup varya. Al sana delil. Senin boşanmak gibi bir niyetin yok, çoktan sineye çekmeye razısında neyse.:umursamaz:

bence psikolojiniz fena halde bozulmuş burda size ne söylersek söyleyelim size yarar sağlar mı bilmem
ama eşinizle konuşmalısınız şüphe insanın içine düştüğünde bir tohum gibi kök salar büyür sevginizle
aşkınızla ve yok eder sizi tıpki bir sarmaşık gibi şüphelerinizi giderene dek konuşmalısınız aklınızda ne varsa
tüm paranoyakça düşünceleriniz dahil sormalı ve kendinizi tatmin etmelisiniz.

Son düzenleme:
sindirilcek bi durum değil bu ve sizin ilişkinizde güven kalmamış gördüğüm kadarıyla neden susuyorsun nedır senı acızlıge iten? o mektubu eşinin gözüne sokup hesap sorsana ben olsaydım o dk gider ifadesini alırdım... eğer o begenmıs benı benle ılgılı bısı yok dese bıle ne ısı var mektubun hala cebınde evıne getırıyor madem onla ılgısı yok o anda aldıgı gıbı okumadan yırtıp atsaydın derdim ve ne gerekiyorsa kavgaysa kavga küslükse küslük sert şekilde tavrımı koyardım suan bıle tuylerım sınırden dıken dıken asla katlanamam boyle bıseye...kötükedihüso:oklava:

boşanıp ne yapacağım nereye gideceğim.. bu sefer dul damgasi yiyeceğim, iş bulamayacağım...zaten gidecek yerim yok ailem dağıldı herkes bir tarafta.

sanıyorum eşim o mektuba cevap vermemiş, eşimi tanırım öyle postayla mektupla uğraşacak bir tip değildir kaldı ki çoktan unutmuştur o her kim idiyse.. benim önemsediğim kısım yani yüzüğü çıkarıyor olması kendini bekar olarak gösterme çabası sizce önemli değil mi hiç bu açıdan bakmamıştım, haklı olabilirsiniz...
beni asıl korkutan gelecek olan eski kız arkadaşı...

Evlilikler böyle sarsıldığı zaman yerine oturur mu dersiniz?
Evliliğin sarsılması böyle birşey mi?..

çok acemice sorular soruyorum farkındayım ama kafam çok karışık...

boşanıp ne yapacağım nereye gideceğim.. bu sefer dul damgasi yiyeceğim, iş bulamayacağım...zaten gidecek yerim yok ailem dağıldı herkes bir tarafta.

sanıyorum eşim o mektuba cevap vermemiş, eşimi tanırım öyle postayla mektupla uğraşacak bir tip değildir kaldı ki çoktan unutmuştur o her kim idiyse.. benim önemsediğim kısım yani yüzüğü çıkarıyor olması kendini bekar olarak gösterme çabası sizce önemli değil mi hiç bu açıdan bakmamıştım, haklı olabilirsiniz...

biliyormusunuz artık posta out. cep telefonu in.
bunu da bir düşünün isterseniz. :kahve:

Evlilik sarsıldığı zaman yerine oturduğu sanılır ama hep o sarsılan yerden artçı sarsıntılar baş gösterir malesef.

Sen yinede kocanla konuşurken bu kadar iyilik abidesi olma bacım valla 2 vakte kalmaz kuman bile olur bu gidişle tamam kabulleneceksende bu durumu en azından ağırlığını koy ki bir daha cesaret edemesin bu kadar üzemesin seni...

Hani ne demişler esmesende gürle barii...

özellikle kırmızı yaptıgım yazına çok üzüldüm canım eşine bu kadar çaresiz oldugunu hıcbı zaman bellı etme o zaman sana herseyi yapar nasıl olsa boşanamaz gidecek yeri yok diye dozu daha da arttırabılır cvp vermedıgı ınsanlar varsa bıle cvp verebılır... onun gozunde cantada keklık olma sakın..mafoldumben
yıne kafa tut güçlü ol karşısında ... Ciddi işlere kalkış hemen boz yuvanı git boşan demiyoruz sana ama ona da boyle bellı etme çaresizliğini:olmaz:
gururlu,güçlü ve dimdik ol karşısında... açıkça konuş beynimi kemiren sorunlar var de aklındakı ve rahatsız oldugun herşeyi konuş....
yoksa sonunda olan sana olur ruh hastası olur cıkarsın...
ayrıca ara sıra eşine özel şeyler yap sende mutlulugu bulsun baskalarıyla işi olmasın... sıksık sorularla bogma... bi kere konus ama acıkoturum olsunkaydirigubbakcemile5

kavgacı bir tip değilim. herşeyi içime atıyorum bunlar nedir diye sormaya da açıkçası korkuyorum. Her evlilikte olur mu böyle şeyler?
Sanırım beni sevmiyor ama evdeki işlerinin yapılmasından memnun. Dışarıya evli barklı adam şeklinde görünmekten memnun kimbilir.

düzgün bir adam olsaydı ne o mektup yazan kadın ne de diğeri cesaret alabilirdi. demekki bu evlilik sağlam zeminlere oturmuyor bitmeye mahkum ama bende sinir içindeyim, benim canım acıyor onun da canı acısın istiyorum bu yüzden boşanmamak ondan alacağım intikam gibi görünüyor gözüme. Anne olmak istiyorum, bu hayalim yıkılacak...

Bu kadınları öne sürerek boşanmak istemem demek, ailelerin karışması demek olacak. Annesi iki gün oğluna kızacak 48 saat sonra diyecek ki eh "oğluım ne yapsa haklıdır" bu benim canımı bir kez daha acıtacak çünkü beni zaten pek bağırlarına basmadılar şimdiye kadar. Ailem diyecek ki kimbilir "doğru düzgün karılık yapmadın da adamın gözü dışarıya kaydı" diyecek.. diyecekte diyecek kolay şeyler mi bunlar kendinizi düşünün bir...

Hangisi daha kolay sineye çekmek mi yoksa milletin ağzıyla mücadele etmek mi...

O yüzük parmağında olsaydı ,aynı şeyi yapsaydı ne fark ederdi ?
Kadın o cesareti karşı taraftan almış ki mektup yazmış.
Yüzükten önce takılmanız gereken çok daha mühim konular var.:umursamaz:

o mektubu görmüş olmak bile evliliğin maneviyatının bitmiş oldugu anlamına gelir...
niçin cevrenizdeki yanlış hayatlar size referans oluyor anlamadım
ne demek kumayı normal görmek?
dogunun ücra bir köyünde mi yaşiyorsunuz???
töreler elinizi kolunuzu mu bağlıyor??
gidecek yerim yok ne demek??
evlere temizliğe git, restorana bulaşıkçı olarak gir ama gene de o adama el açma!

neden bu kadar aciz hissediyorsunuz anlamış değilim!

önce o mektupları bir yediririm
ileti geçmişini öğrenirse ne değiştirecek ki şifreyi .adam zaten eve mektuplar taşıyor ondanmı korkacak
bencede çocukta yoksa bu adamla bir ömür geçmez

Elinizde deliliniz var mektup yeterli değilmi..
Ayrıca dul damgası yemek demek çok çirkin bir söz hayatın bize ne gibi tecrübeler yaşatacığını bilemiyoruz yarın ne olacağını.. Biçok eşinden ayrı kendi ayakları üzerinde duran kadın var. Sonuçta istedikten sonra her işide yaparsınız bunda çekingenliğiniz nedir anlamadım.. Şüpheyle yaşıyorsunuz. Eşinizin sizi her an aldatacağı düşüncesiyle birde eski sevgili paniği var bunları kaldıracağınıza inanıyormusunuz.

Kalıp sineye çeksem... aslında olmayacak birşey değil gibi. Zira çevremde kumayla yaşayan kadınlar var ve ya kocalarının kuma getirmesini çok normal karşılayan kadınlar var. Onları görünce iyice kafam karışıyor

bu kelımelerı sızden duymamayı ısterdım sız cok degerlı bırısınız nasıl boyle bırseyı kabul edebılırsınız bence sakı boyle bır dusuncenız olmasın gıdecek yerınız yoksa kadın sıgınma evlerı ne gune duruyo bence boyle bır dusunceyı at kafandan

kavgacı bir tip değilim. herşeyi içime atıyorum bunlar nedir diye sormaya da açıkçası korkuyorum. Her evlilikte olur mu böyle şeyler?
Sanırım beni sevmiyor ama evdeki işlerinin yapılmasından memnun. Dışarıya evli barklı adam şeklinde görünmekten memnun kimbilir.

düzgün bir adam olsaydı ne o mektup yazan kadın ne de diğeri cesaret alabilirdi. demekki bu evlilik sağlam zeminlere oturmuyor bitmeye mahkum ama bende sinir içindeyim, benim canım acıyor onun da canı acısın istiyorum bu yüzden boşanmamak ondan alacağım intikam gibi görünüyor gözüme. Anne olmak istiyorum, bu hayalim yıkılacak...

Bu kadınları öne sürerek boşanmak istemem demek, ailelerin karışması demek olacak. Annesi iki gün oğluna kızacak 48 saat sonra diyecek ki eh "oğluım ne yapsa haklıdır" bu benim canımı bir kez daha acıtacak çünkü beni zaten pek bağırlarına basmadılar şimdiye kadar. Ailem diyecek ki kimbilir "doğru düzgün karılık yapmadın da adamın gözü dışarıya kaydı" diyecek.. diyecekte diyecek kolay şeyler mi bunlar kendinizi düşünün bir...

Hangisi daha kolay sineye çekmek mi yoksa milletin ağzıyla mücadele etmek mi...
burda yine yanlışsın arkadaşımmm sanane millet ne der diye bir ömür geçer mi bu senin hayatın senin mutsuzlugun o ınsanlar once konusur sonra susarlar ınan baskasının ne dıyecegını dusunmem kendı mutluluguma bakarım... aıle de tabııkı basta hemen kabul etmeyecekler barıstırmaya ugrasıcaklar belkı dagıtma yuvanı dıcekler ama senın gercekten mutsuz oldugunu gorduklerınde aldatıldıgını hele kı ogrendıklerınde emınım kı senın arkanda duracaklardır.............

Back
X