Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay bir arkadaşımın evinde bir adamla tanıştım. Kendisi arkadaşımın akrabası. Arap ama senede birkaç kere Türkiyeye geliyor, anne tarafı türk çünkü. Dubai de yaşıyor, orada iş adamı ve maddi durumu çok iyi. Ayrıca çok yakışıklı bir adam. Orada tanıştık ve benimle baya ilgilendi.
Ertesi gün arkadaşımla haber gönderdi, yemeğe çıkmak istedi. Ben her ne kadar adamdan etkilensem de hayatımda kimseyi istemediğim için reddedecektim ama arkadaşlarım hatta arkadaşlarımın anneleri bile çok ısrar etti bi git görüş diye.
Görüştüm ve adamdan baya etkilendim ama yaşam tarzı bana çok uzak, çok gösterişli, şatafatlı vs. Açıkçası ben rahat bir insanım. Salaş mekanlardan hoşlanırım mesela ama adam tam tersi.
Sonradan nüfuzlu bir tanıdığım araştırdı ve adamın esrar, alkol kullanan biri olduğunu söyledi. Ben alkole bile mesafeli biri olarak esrar kullanan birini kesinlikle istemedim. Adama yaşam tarzlarımız uymuyor dedim falan.
Ama adam kesinlikle peşimi bırakmıyor. Asla kabalık yapmıyor, çok nazik biri ama benden vazgeçmiyor. Normalde sert biriyim bu konularda ama terslersem iyice hırslanır diye korkuyorum.
Bu adamı kendimden nasıl soğutabilirim?
Bunu deneyeceğim, mantıklı.Dibine kadar milliyetci olup Türk erkeklerini ov. Hicbir erkek başka bir erkeğin kendine ovulmesinden hoslanmaz.
Öyle çekinebilecek biri değil, tabi ki çok net söyledim istemediğimi. Mantıklı bir şekilde sebeplerimi de açıkladım. Asla açık kapı bırakmadım ama sürekli şans istiyor.
Irkcilik yapmiyorum ama bi Turk kadininin Arap biriyle evlenmesini dogru bulmuyorum, ne kafa yapilarimiz ne yasam tarzlarimiz uyusuyor. Ya parayi carcur eden, israf eden, satafat duskunu oluyolar, ya da kaynana gorumce hizmetcisi yapip cariye gibi muamele ediyolar. Hele evlendikten sonra o evlilik oncesi iyi kibar adam kayboluyor...Ayrica esrar kullanan birinden kesinlikle uzak durmalisiniz size dunyayi serse de... Sertce tavrinizi belli edin, yanlis seyler yapmayin...
maddi durumu iyi diyorsunuz, buna bakmanız yanlıştı, hisleriniz nasıl aslında nasıl biri bunlara bakarsınız bir dahaki s efereGeçen ay bir arkadaşımın evinde bir adamla tanıştım. Kendisi arkadaşımın akrabası. Arap ama senede birkaç kere Türkiyeye geliyor, anne tarafı türk çünkü. Dubai de yaşıyor, orada iş adamı ve maddi durumu çok iyi. Ayrıca çok yakışıklı bir adam. Orada tanıştık ve benimle baya ilgilendi.
Ertesi gün arkadaşımla haber gönderdi, yemeğe çıkmak istedi. Ben her ne kadar adamdan etkilensem de hayatımda kimseyi istemediğim için reddedecektim ama arkadaşlarım hatta arkadaşlarımın anneleri bile çok ısrar etti bi git görüş diye.
Görüştüm ve adamdan baya etkilendim ama yaşam tarzı bana çok uzak, çok gösterişli, şatafatlı vs. Açıkçası ben rahat bir insanım. Salaş mekanlardan hoşlanırım mesela ama adam tam tersi.
Sonradan nüfuzlu bir tanıdığım araştırdı ve adamın esrar, alkol kullanan biri olduğunu söyledi. Ben alkole bile mesafeli biri olarak esrar kullanan birini kesinlikle istemedim. Adama yaşam tarzlarımız uymuyor dedim falan.
Ama adam kesinlikle peşimi bırakmıyor. Asla kabalık yapmıyor, çok nazik biri ama benden vazgeçmiyor. Normalde sert biriyim bu konularda ama terslersem iyice hırslanır diye korkuyorum.
Bu adamı kendimden nasıl soğutabilirim?
Hanımefendi zaten fark ettiyseniz olduğu kişi, yaşadığı hayat beni tatmin etmediği için istemiyorum bu insanı. Maddi durumu önemli olsaydı çoktan bir ilişkiye başlardık. Maddi durumu iyi dememin nedeni herkes bunu önemsedi ve adamla görüşmem yönünde ısrarcı oldular.maddi durumu iyi diyorsunuz, buna bakmanız yanlıştı, hisleriniz nasıl aslında nasıl biri bunlara bakarsınız bir dahaki s efere
Evleneceğin biri varken niye benimle yemeğe çıktın demez mi? Hadi bunu demesi önemli değil de inanır mı ki buna? Eğer inanacaksa söylerim ama sanmıyorum.Konu sahibi,
Evleneceğinizi söyleyin. Kısa ve net bir şekilde. Böyle yapışkan insanlardan hakikaten nefret ediyor insan. Olmazsa babanızı araya sokun.
Evleneceğin biri varken niye benimle yemeğe çıktın demez mi? Hadi bunu demesi önemli değil de inanır mı ki buna? Eğer inanacaksa söylerim ama sanmıyorum.
Babamla görüşmüyorum...
Haklisiniz, ama ben en modernlerinin bile biraz zorlayici oldugunu dusunuyorum. Tabi ki hepsi ayni kefeye konamaz ama cogu boyle maalesef. Vahsi anlayisi degil bu, onların kulturu.. Burada dogup buyumusse esinizi ayri tutarim, oradakilerle buradakiler farkli. Baska Arap ulkesinden gelmeyse siz sanslisinizdir..Eşim Arap. Ve şu ana kadar birçok Arap ülkesini gezip yaşama tarzlarını gördüm. Hepsi zannedildiği gibi değil. Türkiyede, önceden ben dahil herkeste, Araplar vahşi gibi bir anlayış var. Ama onların çok kültürlü, modern, medeniyetli, eğitimli insanları da var. Eşlerine tapanı da var.