Bu adamdan nasıl kurtulacağım?

Niye zarar versin ki yazarsa sana ısınamadım rahatsız etmezsen sevinirim yaz bu kadar basit :işsiz:

Sağolun, ben bunu düşünemedim. Basitmiş gerçekten.Hoppa

Hanımefendi elli kere söyledim bunu, adam vazgeçmiyor. Bu yüzden konu açtım zaten.

Zaten bu kadar ısrarcı olan adamda itici çözüm bulmaya çalıştım size :süslü: En iyisi engelleyin aracıyı devreye sokun ve tanımadığınız numaraları açmayın başka bir yolu yok :KK14:

20 yaşında mısın? Bu Arap adam kaç yaşında?
Bence de aracı olanlara topu at. Olmadı okuyacağım, doktora yüksek yapacağım, Amerika ya yerleşeceğim. 10 yıllık planım da evlilik yok dersin. Lütfen ısrarcı olmayın vs diye eklersin.

20 yaşında mısın? Bu Arap adam kaç yaşında?
Bence de aracı olanlara topu at. Olmadı okuyacağım, doktora yüksek yapacağım, Amerika ya yerleşeceğim. 10 yıllık planım da evlilik yok dersin. Lütfen ısrarcı olmayın vs diye eklersin.
Aslında öyle aracı olan bir grup yok, adam beni görünce kendisinin akrabası benim arkadaşım olan kız aracılığıyla bağlantıya geçti benimle. Ki o da söylemiş, abisi de kız istemiyorsa ısrar etme falan demiş ama terslemiş onları sizi ilgilendirmez gibisinden.

Evet 20 yaşındayım, okulumu sorun etmiyor, hatta istersem okul bitene kadar İstanbula yerleşebileceğini söylemiş. Amerikaya ben gidene kadar o 50 kere gider zaten. Bir şekilde soğutmaktan başka çarem yok...

Aslında öyle aracı olan bir grup yok, adam beni görünce kendisinin akrabası benim arkadaşım olan kız aracılığıyla bağlantıya geçti benimle. Ki o da söylemiş, abisi de kız istemiyorsa ısrar etme falan demiş ama terslemiş onları sizi ilgilendirmez gibisinden.

Evet 20 yaşındayım, okulumu sorun etmiyor, hatta istersem okul bitene kadar İstanbula yerleşebileceğini söylemiş. Amerikaya ben gidene kadar o 50 kere gider zaten. Bir şekilde soğutmaktan başka çarem yok...
Hakkaten sinir bozucu. Bizim bir arkadaşa da yine böyle bir arap musallat olmuştu. Gerçi onlar evlendiler; yıllar boyunca vazgeçmemiş adam.
Eski sevgilimi unutamıyorum gibi bir şey belki işini kolaylaştırır...

korkunun uzerine gitmelisin. senin tedirginligini farkinda belliki bunu kullanmaya calisiyor dik dur. Gereken cevabi verdiysen birdaha cevap verme

Vazgeçmiyorsa o kendi sorunu
Hattını değiştir
Sana ulaşabileceği herşeyi engelle
Bir erkek akrabanı al yanına veya arkadaşını birde o göstersin kendini
Olmadı şikayet et çünkü taciz e girer artık bu durum

Ay sürekli ishal olup duruyorum markete çıktım paçalarımdan aktı hahahay de iğrenç özellikler uydur söyle.:confused:
Polislik sınavlarına hazırlanıyorum de.
Annem sürekli ellerini yıka diyor her tuvalete girişimde elimi mi yıkıcam ya haksız mıyım de.:confused:
Bilemiyorum tiksinir mi adam tuhaf biri bunlar söker mi bilemedim.

Arkadaşınla konuş olmayacağını. Kesinlikle sana uygun biri değil anlattığına göre. Değişirim derse tavsiye inanma. Bi insan neyse odur. Degişmiş gibi yapar ama seni garantiledimi eski haline döner sen üzülürsün. Yol yakınken uzak tut bi türlü nazik olmana gerek yok. Gerekirse aklımda biri var de ve o arkadasindan yardım al

Dibine kadar milliyetci olup Türk erkeklerini ov. Hicbir erkek başka bir erkeğin kendine ovulmesinden hoslanmaz.

Katılıyorum.

Pahalıca bir şeyse kokain falansa bence de sakıncası yok. Bonzai vb züğürt işiyse uzak durmak gerek neme llazım.:deli::deli:
Katılıyorum grilim :D Sentetikse o iş yaş :D
Şaka maka, bunun sigarayla içileni, bilmem neyle çekileni fark etmez. Uyuşturucu uyuşturucudur. Ben de böyle birini hayatımda istemem. Herkes yapıyor diye de bir şey doğru değildir.
Konu sahibi kırmadan diyorsan, kibar bir dille istemediğini söylemelisin. Bu adam naz niyaz vs. sanıyor olabilir.

Adamim niyeti kotu bence bide uyusturucu kullaniyomus... Bi insan yeni tanıdığı birine salça olmaz kesin bi sebebi var. Dikkat edin kendinize

Back
X