- 18 Temmuz 2016
- 93
- 196
- 8
İstemiyorum demiş zaten yeterli olmamışİstemiyorum desen yeterli olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemiyorum demiş zaten yeterli olmamışİstemiyorum desen yeterli olur..
Evet ama sinirlendim, rahatsız olduğumu söyledim.Tmm baska hattan yazablir. Siz yine cvp verdinizmi peki?
Sağolun, ben bunu düşünemedim. Basitmiş gerçekten.Niye zarar versin ki yazarsa sana ısınamadım rahatsız etmezsen sevinirim yaz bu kadar basit![]()
Sağolun, ben bunu düşünemedim. Basitmiş gerçekten.
Hanımefendi elli kere söyledim bunu, adam vazgeçmiyor. Bu yüzden konu açtım zaten.
Aslında öyle aracı olan bir grup yok, adam beni görünce kendisinin akrabası benim arkadaşım olan kız aracılığıyla bağlantıya geçti benimle. Ki o da söylemiş, abisi de kız istemiyorsa ısrar etme falan demiş ama terslemiş onları sizi ilgilendirmez gibisinden.20 yaşında mısın? Bu Arap adam kaç yaşında?
Bence de aracı olanlara topu at. Olmadı okuyacağım, doktora yüksek yapacağım, Amerika ya yerleşeceğim. 10 yıllık planım da evlilik yok dersin. Lütfen ısrarcı olmayın vs diye eklersin.
Hakkaten sinir bozucu. Bizim bir arkadaşa da yine böyle bir arap musallat olmuştu. Gerçi onlar evlendiler; yıllar boyunca vazgeçmemiş adam.Aslında öyle aracı olan bir grup yok, adam beni görünce kendisinin akrabası benim arkadaşım olan kız aracılığıyla bağlantıya geçti benimle. Ki o da söylemiş, abisi de kız istemiyorsa ısrar etme falan demiş ama terslemiş onları sizi ilgilendirmez gibisinden.
Evet 20 yaşındayım, okulumu sorun etmiyor, hatta istersem okul bitene kadar İstanbula yerleşebileceğini söylemiş. Amerikaya ben gidene kadar o 50 kere gider zaten. Bir şekilde soğutmaktan başka çarem yok...
Yazmamasi icin bi daha cvp vermemeniz gerekli. Sinirlenip yazmisiniz isterse sinirden catlayin siz yazdikca yuz buluyorEvet ama sinirlendim, rahatsız olduğumu söyledim.
Katılıyorum grilimKatılıyorum.
Pahalıca bir şeyse kokain falansa bence de sakıncası yok. Bonzai vb züğürt işiyse uzak durmak gerek neme llazım.![]()
Ya da ailem kesinlikle müsade etmez başka bir ırkla evliliğe desin. Ben birini böyle atlatmıştımYa en kestirmesi ben Türkle evlenmek istiyorum de
Aynen Aynen.Ya da ailem kesinlikle müsade etmez başka bir ırkla evliliğe desin. Ben birini böyle atlatmıştım![]()