Bu adamdan nasıl kurtulacağım?

Fark ettim ama çok ciddi bir şekilde istemediğimi söyledim zaten. Hattımı değiştirsem de yeni numaramı bulur. İstanbul'da okuyorum şimdi memlekete geldim. Yeni eve taşındık, adresi ben bilmiyorum daha ama adresimi bile biliyor. Çok nüfuzlu bir adam, delirmek üzereyim.

sırf zengin diye sizi bu pislige bulastiranlar a anlatın kurtarsinlar bir yol bulsunlar
elin adamını bilip bilmeden sizi ne hale düşürmüş ler
aradığında kesin konuşun
daha da bırakmaz sa şikayet edin

Araya giren kişi konuşsun bence... Belki onlardan çekinir.

Ama şu da var, biz kadınlar hemen anlarız en ufak bir soğukluğu. Erkekler ise açıkça konuşmadan anlamıyor. Açıkça konuştun mu istemediğini?

Araya giren kişi konuşsun bence... Belki onlardan çekinir.

Ama şu da var, biz kadınlar hemen anlarız en ufak bir soğukluğu. Erkekler ise açıkça konuşmadan anlamıyor. Açıkça konuştun mu istemediğini?
Öyle çekinebilecek biri değil, tabi ki çok net söyledim istemediğimi. Mantıklı bir şekilde sebeplerimi de açıkladım. Asla açık kapı bırakmadım ama sürekli şans istiyor.

Böylesi erkek bezdirir tak ettirtir canından ben eski sevgilim öyleydi ki hala öyle peşimi bırakmış değil . Okul hayatınızda zorlanırsınız gibime geliyor okullar başlamadan bu sorunu çözümlendirmeniz lazım yoksa okul hayatınızda daha çok zor günler sizi bekliyor gibi birde tek yaşıyorsanız

Hiç sevmiyorum böyle hırs yapan insanları illa istedikleri şey onların olacak anca öyle tatmin oluyorlar bunlara para göz hatunlar müstehak. Çok üzüldüm kardeşim valla zor bir durum seninki bence son kez al karşına konuş insan gibi anla falan de.

Siz bu adamla ciktinizmi?
Bi kac kez gorusmeyle neyin hirsini yalacak.acmayin telini muhatap olmayin.daha ustunuze gelirsede sevgilim var beni rahatsiz etmeyin diyin

Bu adamı kendimden nasıl soğutabilirim?[/QUOTE]
Endişelenmekte çok haklısınız, bana kalırsa erkek arkadaşım rahatsız oluyor tarzı bişeyler söylemeyin çünkü bu durum onda rekabet hissi uyandırarak daha çok hırs yapmasına sebep olabilir ayrıca madem arkadaşı vardı benimle neden yemeğe çıktı vs. gibi yorumlar yaparak canınızı daha da sıkabilir. numarasını engellemeniz de çözüm değil zira kaçan kovalanır

size haber gönderen arkadaşınız adamın bu esrar durumunu biliyor muydu?

neden insanlar iyi tanımadığı kişilere kefil olurlar ki, ya bi dur bak tanı. bak kızın başını yakacaktı az daha?

Siz bu adamla ciktinizmi?
Bi kac kez gorusmeyle neyin hirsini yalacak.acmayin telini muhatap olmayin.daha ustunuze gelirsede sevgilim var beni rahatsiz etmeyin diyin
Hayır çıkmadım. Sevgilim var dersem bırakır mı peşimi ya? Deliricem artık.

size haber gönderen arkadaşınız adamın bu esrar durumunu biliyor muydu?

neden insanlar iyi tanımadığı kişilere kefil olurlar ki, ya bi dur bak tanı. bak kızın başını yakacaktı az daha?
Uzak akrabalardı. Kız İstanbulda yaşıyor, adam dubaide. Zaten çok mahcup oldu arkadaşım.

[QUOTE
Çok mantıklı ama ya ters teperse? Herkese yayarsa falan?
Bu tip erkekler kendi gitmezse kene gibi yapışır ya çok bakımsız vs görünüp ilgisiz sivri dilli olup sürekli laf sokup uzak tutarsın ki genelde bakımsız kadını Araplar pek sevmez. Ya da benim şakasına yazdığım yorumu da kullanabilirsin bilmiyorum ki sonradan kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş deyip geçersin

Konu sahibi siz istemediginiizi kesin ve net bi dille soylemissiniz . ama onun surekli size ulasip sans istedigini soyluyosunuz. Sans istedigi zman aiz ne yapiyorsunuz? Mesajlarina karsilik verip hayir hayir derseniz rahatsiz etmeye devam eder. Asla irtibat kurmamalisiniz. Tek yol bu. Intiharada kalkissa asla irtibat kurmayin. Bi sure sonra birakir

Konu sahibi siz istemediginiizi kesin ve net bi dille soylemissiniz . ama onun surekli size ulasip sans istedigini soyluyosunuz. Sans istedigi zman aiz ne yapiyorsunuz? Mesajlarina karsilik verip hayir hayir derseniz rahatsiz etmeye devam eder. Asla irtibat kurmamalisiniz. Tek yol bu. Intiharada kalkissa asla irtibat kurmayin. Bi sure sonra birakir
Numarasını engelledim ertesi gün başka hattan yazdı. Adamla baş edemiyorum resmen.

Back
X