Kibar olmak için kasmıyorum ki, sadece korkuyorum biraz. Bana zarar verebilir hırs yaparsa.yok artık yüzsüz. kibarca reddetmek böylelerine gitmiyo demek ki.
kendinizi kasmayın kibar olmak için; bu adam anlamicak çünkü
Benim için Arap olması sorun değil ben de Arap kökenliyim zaten ama yaşam tarzlarımız gerçekten uyuşmuyor. O esrar konusundan sonra bu iş bitmiştir zaten. Tavrımı belli ettim istemediğimi ama kendisi laftan anlamıyor bir türlü. Sert davranırsam hırs yapmasından korkuyorum..Irkcilik yapmiyorum ama bi Turk kadininin Arap biriyle evlenmesini dogru bulmuyorum, ne kafa yapilarimiz ne yasam tarzlarimiz uyusuyor. Ya parayi carcur eden, israf eden, satafat duskunu oluyolar, ya da kaynana gorumce hizmetcisi yapip cariye gibi muamele ediyolar. Hele evlendikten sonra o evlilik oncesi iyi kibar adam kayboluyor...Ayrica esrar kullanan birinden kesinlikle uzak durmalisiniz size dunyayi serse de... Sertce tavrinizi belli edin, yanlis seyler yapmayin...
Konu etnik koken degil aslinda, yani siz burada dogup buyudunuz yetistiniz bi Turk olarak, onlar seriatla yetismis Arap kulturuyle yetismis ucurum kadar fark var... Boyle durumlarda aklima hep piruze samda bi turk gelin kitabi geliyor. Yapacaginiz hic cevap vermemek.Benim için Arap olması sorun değil ben de Arap kökenliyim zaten ama yaşam tarzlarımız gerçekten uyuşmuyor. O esrar konusundan sonra bu iş bitmiştir zaten. Tavrımı belli ettim istemediğimi ama kendisi laftan anlamıyor bir türlü. Sert davranırsam hırs yapmasından korkuyorum..
Olabilir, birilerinin bu erkeklere hayırın hayır olduğunu öğretmesi lazım. Her hayırı naz sanıyorlar.Erkeknarkadasinin cok sinirlendigini soyle. Hirs yapsa da polis denilen bir sey var. Acikca kinus. Beni rahatsiz etme de. Eger devam edersen ben de kanuni haklarimi kullanirim savciliga sikayet ederim de.
Sizinki kacan kovalanir olmus. Istemedigini belli etmen gerekiyor sadece sozlerle degil hareketlerinle de.sen kibar davrandikca o istemiyorum yan cebime koy gibi mi anladi acaba.
Numaramı değiştirsem de bulur, değiştirmeyi düşündüm yoksa. Arkadaşım çok rahat bulur dedi. Bağlantıları çok güçlü bir adam, çok zengin ve imkanı bol maalesef. Delirmek üzereyim bu yüzden. Başka bir şehirdeyim şu an ailemin yanında. Adresimi bile bulmuş. Halbuki yeni eve taşındık ben bile tam bilmiyorum adresimizi.Tel nr değiştir ve değiştirmeden önce sizinle bir gelecek düşünmüyorum lütfen arayıp beni rahatsız etmeyin diye yolla mesaj sonrada yeni nrada kullan
Numaranı değiştir o zamanEmin olun sinirlendiğim zaman çok iyi saydırırdım sadece hırs yapmasından korkuyorum, iyice takmasından. Başıma bela almak istemiyorum.
Esrar çeken bir adamla ilgili hiçbir ukdem olamaz ayrıca.
Güldürdünüz beni bu halimle valla, sağolun.Yanında burnunu karıştır, gaz çıkar, tabağına uzan elinle tabağından bişeyler al ye, elinin tersi ile ağzını sil,parmağınla dişini karıştır, yürürken yere okkalı bir tükürük at, biraz da küfürlü konuş
Yanına kimse yaklaşamaz, yapabilir misin bilmiyorum ama kesin çözüm olur
Seni tanıştıran ve görüşmen için ısrar eden kişilere adamla görüşmek istemediğini açıkça belirt.
Belirttim, abisi bile demiş ısrar etme diye. Herkesi terslemiş, sizi ilgilendirmez vs. Laf dinleyen biri değil, hatta kibirli biri. Ama çok güzel maskeliyor bunu. Çok nazik konuşuyor herkesle, jestler yapıyor ama içten içe kibirli. Buna da sinir oluyorum.
Numaramı değiştirsem de bulur, değiştirmeyi düşündüm yoksa. Arkadaşım çok rahat bulur dedi. Bağlantıları çok güçlü bir adam, çok zengin ve imkanı bol maalesef. Delirmek üzereyim bu yüzden. Başka bir şehirdeyim şu an ailemin yanında. Adresimi bile bulmuş. Halbuki yeni eve taşındık ben bile tam bilmiyorum adresimizi.
Ailene söyle ,senin o adamı kesinlikle istemediğini ve rahatsız olduğunu anlat adamada usülünce konuşsunlar para mal mülk yakışıklılık hepside hikaye gösteriş vs ..Numaramı değiştirsem de bulur, değiştirmeyi düşündüm yoksa. Arkadaşım çok rahat bulur dedi. Bağlantıları çok güçlü bir adam, çok zengin ve imkanı bol maalesef. Delirmek üzereyim bu yüzden. Başka bir şehirdeyim şu an ailemin yanında. Adresimi bile bulmuş. Halbuki yeni eve taşındık ben bile tam bilmiyorum adresimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?