Hic sogutmaya kasmazdim. Ararsa acma engelle. Kibarca reddetmek diye bisey yok.Geçen ay bir arkadaşımın evinde bir adamla tanıştım. Kendisi arkadaşımın akrabası. Arap ama senede birkaç kere Türkiyeye geliyor, anne tarafı türk çünkü. Dubai de yaşıyor, orada iş adamı ve maddi durumu çok iyi. Ayrıca çok yakışıklı bir adam. Orada tanıştık ve benimle baya ilgilendi.
Ertesi gün arkadaşımla haber gönderdi, yemeğe çıkmak istedi. Ben her ne kadar adamdan etkilensem de hayatımda kimseyi istemediğim için reddedecektim ama arkadaşlarım hatta arkadaşlarımın anneleri bile çok ısrar etti bi git görüş diye.
Görüştüm ve adamdan baya etkilendim ama yaşam tarzı bana çok uzak, çok gösterişli, şatafatlı vs. Açıkçası ben rahat bir insanım. Salaş mekanlardan hoşlanırım mesela ama adam tam tersi.
Sonradan nüfuzlu bir tanıdığım araştırdı ve adamın esrar, alkol kullanan biri olduğunu söyledi. Ben alkole bile mesafeli biri olarak esrar kullanan birini kesinlikle istemedim. Adama yaşam tarzlarımız uymuyor dedim falan.
Ama adam kesinlikle peşimi bırakmıyor. Asla kabalık yapmıyor, çok nazik biri ama benden vazgeçmiyor. Normalde sert biriyim bu konularda ama terslersem iyice hırslanır diye korkuyorum.
Bu adamı kendimden nasıl soğutabilirim?
Bir kere engelledim, ertesi gün başka numaradan mesaj attı.Hic sogutmaya kasmazdim. Ararsa acma engelle. Kibarca reddetmek diye bisey yok.
Daha çok hırs yaparsa ya?Bence de kırmadan olmuyor bu işler.
Lütfen rahatsız etmeyin artık aramızda bir şey olması imkansız diye kestirip atacaksınız..
Atsin onu da engelle. Asla cevap verme.Bir kere engelledim, ertesi gün başka numaradan mesaj attı.
Ben de ondan korkuyorum adam çok nazik davranıyor ama tehlikeli bir tarafı da var gibi.Yani adam tehlikeli olabilir, bence de soğuk ilgisiz iğrenç biri olun ama adama hırs yaptırmayın
Ben ne bileyim korkarım öyle arap zengin mengin dubai diyince korktum. bunların sağı solu belli olmuyor bu güne kadar istediği her şeyi elde etmiş belliki ondan böyle. Ama burdaki arkadaşlar daha tecrübelidir o konularda benimki sadece varsayımBen de ondan korkuyorum adam çok nazik davranıyor ama tehlikeli bir tarafı da var gibi.
Evli değil iyi araştırdım. Zaten kimseyi beğenmiyormuş ailesi evlendirmeye çalışıyormuş. Galiba beğendiklerine de takıyor. Takıntılı biri gibi korkuyorum.bu arap erkeklerinden ben çok işkilleniyorum kesin evlidir de o orada ha..
engelleyin sürekli hırslansa ne yapacak zaten sürekli burada yaşamıyormuş..
Polis denen bisi var bence senin içinde de ukte biseyler var ondan red edemiyorsun ben olsam ssaydirirdim telefonu kapatirdim aramazdu bi dahaGeçen ay bir arkadaşımın evinde bir adamla tanıştım. Kendisi arkadaşımın akrabası. Arap ama senede birkaç kere Türkiyeye geliyor, anne tarafı türk çünkü. Dubai de yaşıyor, orada iş adamı ve maddi durumu çok iyi. Ayrıca çok yakışıklı bir adam. Orada tanıştık ve benimle baya ilgilendi.
Ertesi gün arkadaşımla haber gönderdi, yemeğe çıkmak istedi. Ben her ne kadar adamdan etkilensem de hayatımda kimseyi istemediğim için reddedecektim ama arkadaşlarım hatta arkadaşlarımın anneleri bile çok ısrar etti bi git görüş diye.
Görüştüm ve adamdan baya etkilendim ama yaşam tarzı bana çok uzak, çok gösterişli, şatafatlı vs. Açıkçası ben rahat bir insanım. Salaş mekanlardan hoşlanırım mesela ama adam tam tersi.
Sonradan nüfuzlu bir tanıdığım araştırdı ve adamın esrar, alkol kullanan biri olduğunu söyledi. Ben alkole bile mesafeli biri olarak esrar kullanan birini kesinlikle istemedim. Adama yaşam tarzlarımız uymuyor dedim falan.
Ama adam kesinlikle peşimi bırakmıyor. Asla kabalık yapmıyor, çok nazik biri ama benden vazgeçmiyor. Normalde sert biriyim bu konularda ama terslersem iyice hırslanır diye korkuyorum.
Bu adamı kendimden nasıl soğutabilirim?
Bir kere engelledim, ertesi gün başka numaradan mesaj attı.
Emin olun sinirlendiğim zaman çok iyi saydırırdım sadece hırs yapmasından korkuyorum, iyice takmasından. Başıma bela almak istemiyorum.Polis denen bisi var bence senin içinde de ukte biseyler var ondan red edemiyorsun ben olsam ssaydirirdim telefonu kapatirdim aramazdu bi daha
Abisi bile söylemiş ama tersleyip konuyu kapatmış. Ailesini dinleyen biri değil maalesef.Sizi tanıştıran akrabası uyarsın.Kız istemiyor,üsteleme desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?