Bu adamı nasıl tavlarım?

sanirim basta o ustunuze düşmüş siz rolleri degisince ilgisi azalmis mi diyim ne diyim iki güne duyguları bu kadar degisen birini cok fazla takinti haline getirmeyin
Yok kuzum, takıntı yapacak kadar tanımıyorum. Olursa olur olmazsa cay demleriz de keanu diyorum gulus diyorum, sacları fena.. bır savuruyor ki oyyy ... barı bı kahve ıceydık

Heryerden ekledi beni pek karı kız olayı yok sankı ama bilemedim. Genelde erkekler ekli gercı capkın da olabilir. Kendimi anlatmaktan adamı tanıyamadım ki

Evet buyuk hata.
Suan yapabilecegin tek sey geri cekilmek. O yazdiginda en az 1 saat sonra geri don, kisa cevaplar ver gecistir biraz.
Bir anda ondan sogumussun gibi hissetsin.
Tekrar eskisi gibi ilgilenmeye baslarsa yine hemen cosmamaya calis 🙃
Olursa anca bu sekilde olur.

Meşgulüm, aşka zamanım yok ama takılırız yawrum, çok meşgulüm, aradığında meşgulüm sonra ararım de, arama. Sonra gecenin bir vakti ah seni arayacaktım çok meşgüldüm fırsat bulamadım yaz, meşgul olduğunu sürekli söyle. Yoğunum yoğunum yoğunum de. Yoğunluklu meşgullük. Bunu sürekli dile getir. Pek de kendinden bişiler anlatma. Düşüyolar bu triplere, blmyrm sebepsizce..

Ama demek ilgisi de var.Yoksa neden durup durup yazsin.Var bir şeylerr.Siz rahat olun olacağı varsa olur zaten😊Ama çantada keklik olmayin yaa olabilir belki bilmem kii modunda takilin😁
Tamam yazmıcam diyorum bes sanıye sonra kendımı ona yaptıgım kekı atarken buluyorum afıyet olsun canım yazıyor insan tarıf sorar off

Evet buyuk hata.
Suan yapabilecegin tek sey geri cekilmek. O yazdiginda en az 1 saat sonra geri don, kisa cevaplar ver gecistir biraz.
Bir anda ondan sogumussun gibi hissetsin.
Tekrar eskisi gibi ilgilenmeye baslarsa yine hemen cosmamaya calis 🙃
Olursa anca bu sekilde olur.
Evet evet pekı mesajlar tatlı mı olsun yoksa azıcık soguk mu?

Meşgulüm, aşka zamanım yok ama takılırız yawrum, çok meşgulüm, aradığında meşgulüm sonra ararım de, arama. Sonra gecenin bir vakti ah seni arayacaktım çok meşgüldüm fırsat bulamadım yaz, meşgul olduğunu sürekli söyle. Yoğunum yoğunum yoğunum de. Yoğunluklu meşgullük. Bunu sürekli dile getir. Pek de kendinden bişiler anlatma. Düşüyolar bu triplere, blmyrm sebepsizce..
Normalde bunu yapıyorum herkese ama buna yapamadım ya, aradıgı zaman işim var diyecektım baktım bir saat konusmusum. Kapıyorum yazıyorum gerı. Ben napıyorum desmond? Whats wrong with me?

Normalde bunu yapıyorum herkese ama buna yapamadım ya, aradıgı zaman işim var diyecektım baktım bir saat konusmusum. Kapıyorum yazıyorum gerı. Ben napıyorum desmond? Whats wrong with me?
Sadece adam sizden daha baskın gibi geldi bana işte. Vardır öyle insanlar bilirsiniz. Öncü, lider vs. Mesela bir ilişkiye başlasanız ikiniz ona göre şekillenir gibi geldi bana, birçok şey.

Valla gecelik kısa süreli yatak partneri aramıyorsan bu adam senlik değil. Genel felsefem bi adam 40 yaşında bekar olmaz🙅‍♀ şayet bekarsa kesin bir defosu vardır (ama sinirlidir, ama psikopattır, ama zamparadır, ama ruh hastasıdır, ama anakuzusudur ama bir şey vardır) Yine de istiyorum diyorsan; erkekler iki durumda ilgilerini geri kazanırlar 1. Kendisinden daha genç ve yakışıklı oğlana kızı kaptıracakları fikri uyanınca
2. İşin sonunda cumba yatak varsa.

Kisa, gecistiriyormus gibi olsun ve asla ifade kullanma sunlardan 🙄😂😔😎🤕🤭🥶

Arada bir belki oda cok komik birsey olursa su olabilir :) ahahahah
Guldugume bakma ciddiyim 🤭
😊 bunu kullansam guzel olur mu? Gunaydın da demıyor gavurun oğlu bugun saat bır gibi şey yazmış, biri de gulumseyerek uyandırmıyor ki beni yazmıs ben de gunaydın yazdım günaydın bile yazmadı bana

Valla gecelik kısa süreli yatak partneri aramıyorsan bu adam senlik değil. Genel felsefem bi adam 40 yaşında bekar olmaz🙅‍♀ şayet bekarsa kesin bir defosu vardır (ama sinirlidir, ama psikopattır, ama zamparadır, ama ruh hastasıdır, ama anakuzusudur ama bir şey vardır) Yine de istiyorum diyorsan; erkekler iki durumda ilgilerini geri kazanırlar 1. Kendisinden daha genç ve yakışıklı oğlana kızı kaptıracakları fikri uyanınca
2. İşin sonunda cumba yatak varsa.
Yatak işi olmaz ya, yanı pek benlık değil gercı ben buna dayanamam kesın de yalnız kalmamak lazım bıraz gergın birine benziyor nısan atmıs bi de dort yıl cıkmıs

Sadece adam sizden daha baskın gibi geldi bana işte. Vardır öyle insanlar bilirsiniz. Öncü, lider vs. Mesela bir ilişkiye başlasanız ikiniz ona göre şekillenir gibi geldi bana, birçok şey.
Ben de baskındım aslında ama mesela sey dedım buna ya sen iki gundur gergınsın baya onceden ne kadar eglencelıydın hersey yolunda umarım dedim bana dıyor ki dun telefonda gergın falan değilim eglendırecek birini arıyorsan eger kapatalım sen onu ara. Kapatamadım ya ben. Eskıden olsa çat diye kapardım

😊 bunu kullansam guzel olur mu? Gunaydın da demıyor gavurun oğlu bugun saat bır gibi şey yazmış, biri de gulumseyerek uyandırmıyor ki beni yazmıs ben de gunaydın yazdım günaydın bile yazmadı bana

Yok bu bile olmasin.

Iste o yazdigini karsiliksiz biraksaydin keske..
Her yazdigina mutlaka bir karsilik bulamasin.
Birsey yazdi diyelim simdi yazmiyim 1 saat sonra yazayim gibi dusunme, hic yazmadiginda olsun..

Umarim toparlarsin ✌

Kızlar bir arkadaş vasıtası ile biriyle tanıştım. Adam 40 yaşında, işinde gücünde, eğlenceli ve konuşkan bir adam aynı zamanda sahne alıyordu bır mekanda. Biz dinlemeye gitmiştik ortak arkadaşla ardından iki gün sonra beni instadan ekledi ve sohbete başladık.
Birkaç gün boyunca sabahtan akşama kadar yazıp durdu, hatta benim misafirim gelip de ben yazmayınca ertesi gün neden akşam yazmadığımı sordu. Espriler, şakalar gırla giderken numaramı istedi ve telefonda yazışmaya başladık. Ancak ben kalan iki üç gün boyunca biraz üstüne düştüm, yazdım, hatta aradığında konuşmayı uzattım. O daha seyrek cevaplar vermeye başladı. Ben yazınca anında online olan adam gec yazmaya başladı. Nasıl desem ilgili gibi hala ama çok değil gibi. Ah salak kafam.

ardından dün ben yazmadım, ilk o yazdı ama ben yine coştum. Devamında yazıştık, araştık ama eskisi gibi özenli değil sanki kırk yıllık arkadaşı gibi rahat yazıyor. Bugün aynı hatayı yapmayayım dedim ve yazmadım öğlene doğru yazdı sonrasında saat üç gibi bir yazışma oldu kısacık ben yine şakalar offf ne aptalım ondan sonra sesi çıkmadı.

yedeğe almış olabilir, aman bu kız ne çok istiyo demiş olabilir ama ben gerçekten hoşlandım. Beni aramasını istiyorum, emınım yazacak ama eskisi yazışmalar yok napıyosun bakalım diyor iyi diyorum o da kendı yaptıgını söyluyor gunun nasıl deyince eh işte diyor mesela. İlgisi kayboluyor gibi sanki. Bir haftadır bugun ilk kez konusmadık da. Kankaya bağlayacak sanırım. Ciddi bir ilişkisi yok hatta ilişkisi yok, kafasında biri yok eminim öğrendim arkadasımdan ama napsam da eskisi gibi ilgili olmasını sağlasam?
Napıcanki tavlayıp uzulmek mı ıstıosun?Ayrıca ne munasebet kanka

Back
X