Bu adamı nasıl tavlarım?

daha fazla üstüne düşmeyip beklerim ben olsam. iletişimi kesmeden. olmuş bir elektriklenme, o an tekrar yakalanır.

Ben de baskındım aslında ama mesela sey dedım buna ya sen iki gundur gergınsın baya onceden ne kadar eglencelıydın hersey yolunda umarım dedim bana dıyor ki dun telefonda gergın falan değilim eglendırecek birini arıyorsan eger kapatalım sen onu ara. Kapatamadım ya ben. Eskıden olsa çat diye kapardım
Sıkılmış adam 🤷🏻‍♀️
arayip sorma derim.

Ben cok sacmaladım ama ya.. adama fıkra falan yazdım, oturdum hayat hıkayemı wpda yazdım, off ben olsam ben de derdim bu salak napıyo diye. Gızem falan kalmadı bende
Evet biraz saçmalık olmuş ama adamların beyni yönlendirmeye çok açık.. Onun gözündeki karizmanızı hemencecik değiştirebilirsiniz.. Ağırlığınızı koyun ve kendinize güvenin.. Baktınız ilgi istiyor ona istediğini vermeyin.. Giderse zaten sizin değildir 😂

Onun haricinde siz kaç yaşındasınız?? Bu adam doğru bir adam mı sizce? Herkese sizinle yazıştğı gibi yazışma ihtimali yüksek bir adam gibi de sanki bilemedim yaaa🤷‍♀️

Simdi ben de bu konularda iflah olmaz bir basarisiz oldugum icin, surekli taktik yapmaya calistigim icin biraz dusunuyorum bu konularda.

Arkadasim aslinda taktik maktik yok. Taktigin tek adi var: bu adami ne kadar taniyoruz ki, bize ne yapti ki, bizimle ne paylasti, bizim icin ne caba sarf etti, nasil bir bag kurdu, ne vaadetti ki onu bu kadar istiyoruz?

Bu saatte sana konu actiran yakici duygularin ve yabancilarin "desperate" diye adlandirdiklari, umutsuz da degil de asiri hevesli hallerin sebebi ne?

Sebebini aradiginda kendi icinde bulacaksin. Icimizdeki bosluk ve defolu olma hissi birine henuz tanimadan bu kadar baglanmamizi sagliyor.

Bana cok farkindalik kazandiran bir video paylasmak istiyorum bu konuda:

Ozguvenliymis mesgulmus gibi yapma kisaca, dikkatini baska bir seye ver, seninle iletisime gectiginde de bu takintiyi birakip baska bir gozle bakmaya calis adami gozlemle.

Bu forumu cok seviyorum kendi yapamadigimiz seyleri millete tavsiye edebiliyoruz

Muhabbetin yavaşladığı kısaldığı yerde mesaj göndermeyi bırakın. Sonra o size dönerse konuşmanın temposunu düşürün. Sizi isteyen erkek ortamın soğumasına izin vermeyecektir. Bir de how ı met your Mother da barney nin açıkladığı bir "oh moment" vardır. Ne kadar yavaş giderseniz o kadar geç o anı yaşarsınız. Ayrıca alternatif varmış gibi davranın. Huzur vermeyin😂

Simdi ben de bu konularda iflah olmaz bir basarisiz oldugum icin, surekli taktik yapmaya calistigim icin biraz dusunuyorum bu konularda.

Arkadasim aslinda taktik maktik yok. Taktigin tek adi var: bu adami ne kadar taniyoruz ki, bize ne yapti ki, bizimle ne paylasti, bizim icin ne caba sarf etti, nasil bir bag kurdu, ne vaadetti ki onu bu kadar istiyoruz?

Bu saatte sana konu actiran yakici duygularin ve yabancilarin "desperate" diye adlandirdiklari, umutsuz da degil de asiri hevesli hallerin sebebi ne?

Sebebini aradiginda kendi icinde bulacaksin. Icimizdeki bosluk ve defolu olma hissi birine henuz tanimadan bu kadar baglanmamizi sagliyor.

Bana cok farkindalik kazandiran bir video paylasmak istiyorum bu konuda:

Ozguvenliymis mesgulmus gibi yapma kisaca, dikkatini baska bir seye ver, seninle iletisime gectiginde de bu takintiyi birakip baska bir gozle bakmaya calis adami gozlemle.

Bu forumu cok seviyorum kendi yapamadigimiz seyleri millete tavsiye edebiliyoruz

Bu kadın çok tatlı değil mi ☺️

Siz de üzerine düşmeyin ,oluruna birakın o zaman.Şimdiden bu kadar kafanızi yorarsanız,ilişkide durumunuzu düşünemiyorum bile.Bir de Adil Yıldırım'ı dinleyin.Youtube videolariyla dolu.Kadınlara güzel tüyolar veriyor ,ilişkiler konusunda .

Kızlar bir arkadaş vasıtası ile biriyle tanıştım. Adam 40 yaşında, işinde gücünde, eğlenceli ve konuşkan bir adam aynı zamanda sahne alıyordu bır mekanda. Biz dinlemeye gitmiştik ortak arkadaşla ardından iki gün sonra beni instadan ekledi ve sohbete başladık.
Birkaç gün boyunca sabahtan akşama kadar yazıp durdu, hatta benim misafirim gelip de ben yazmayınca ertesi gün neden akşam yazmadığımı sordu. Espriler, şakalar gırla giderken numaramı istedi ve telefonda yazışmaya başladık. Ancak ben kalan iki üç gün boyunca biraz üstüne düştüm, yazdım, hatta aradığında konuşmayı uzattım. O daha seyrek cevaplar vermeye başladı. Ben yazınca anında online olan adam gec yazmaya başladı. Nasıl desem ilgili gibi hala ama çok değil gibi. Ah salak kafam.

ardından dün ben yazmadım, ilk o yazdı ama ben yine coştum. Devamında yazıştık, araştık ama eskisi gibi özenli değil sanki kırk yıllık arkadaşı gibi rahat yazıyor. Bugün aynı hatayı yapmayayım dedim ve yazmadım öğlene doğru yazdı sonrasında saat üç gibi bir yazışma oldu kısacık ben yine şakalar offf ne aptalım ondan sonra sesi çıkmadı.

yedeğe almış olabilir, aman bu kız ne çok istiyo demiş olabilir ama ben gerçekten hoşlandım. Beni aramasını istiyorum, emınım yazacak ama eskisi yazışmalar yok napıyosun bakalım diyor iyi diyorum o da kendı yaptıgını söyluyor gunun nasıl deyince eh işte diyor mesela. İlgisi kayboluyor gibi sanki. Bir haftadır bugun ilk kez konusmadık da. Kankaya bağlayacak sanırım. Ciddi bir ilişkisi yok hatta ilişkisi yok, kafasında biri yok eminim öğrendim arkadasımdan ama napsam da eskisi gibi ilgili olmasını sağlasam?

bir defa neden espri şaka yapma gereği duyuyosunuz erkeklere bilmiyorum, çok yakın bir arkadaşım var o da öyle,çok guzel kız ama surekli espri yapmaya çalışır, çok ustune duşer, biriyle göruşurse ararsa dakikalarca kapatmaz, karşıdaki erkek nasılsın diye yazsa on tane cumle yazar. bu yuzden olamıyor ilişkileri bir mutlu sona eremiyor.
ben karakter olarak biraz odun erkek profilinde olduğumdan dolayı erkeklerin nasıl hissettiğini anlayabiliyorum şu duruma karşı. ben çok sevmiyorum karşımda surekli espri yapan, yapmaya çalışan birini, surekli etkileşim halinde olmak isteyen birini. insan biraz zor elde etmek ister ya, cepte görunen birini ben istemezdim şahsen.

Ben cok sacmaladım ama ya.. adama fıkra falan yazdım, oturdum hayat hıkayemı wpda yazdım, off ben olsam ben de derdim bu salak napıyo diye. Gızem falan kalmadı bende

Sizi bilmiyorum ama sahsen su "gizemli ol, kendini geri cek" felan oyunlari bana göre degil. Esimle olan iliskidede bastan böyle olmadigimi söyledim. Neyse o..begeniyorsam belli ederim. Gicik oluyorsam onu da belli ederim. Siz niye kendinizi kücümsüyorsunuz ki simdi? Sunu da hesaba katmak lazim. Egomuz ne kadar da bunu begenmezsede, tanisdigimiz kisi bizi zamanla begenmeyebilir🤷‍♀️

Ciddi ilişki istemeyen biri bence. Sadece eğlenmelik, hoş vakit geçirmelik birilerine ihtiyaç duyuyor. Sizin de isteğiniz bu yönde ise yazışmaya devam.

Dinlemeye gidebileceğim bir yer değil, arkadasının yerine çıktı mekanda birkaç gece, pandemi nedeniyle zaten kapandı. Elektrik alamadı gibi sanki ama gorusunce almıstı, sonradan yazısıp konusunca da aldı ne zaman ben ustune dustum gerı cekıldı gıbı. Yazmazsam yazıyor gun ıcınde ama uzatmıyor konusmayı diyeyım. İlgi almayı seviyor ama gostermeyı değil. İşte o elektriği tekrar nasıl yakabilirim?
burcu ne acaba :110:

Evet biraz saçmalık olmuş ama adamların beyni yönlendirmeye çok açık.. Onun gözündeki karizmanızı hemencecik değiştirebilirsiniz.. Ağırlığınızı koyun ve kendinize güvenin.. Baktınız ilgi istiyor ona istediğini vermeyin.. Giderse zaten sizin değildir 😂

Onun haricinde siz kaç yaşındasınız?? Bu adam doğru bir adam mı sizce? Herkese sizinle yazıştğı gibi yazışma ihtimali yüksek bir adam gibi de sanki bilemedim yaaa🤷‍♀️
Benden birkaç yaş büyük, hala yazmadı hala hala . Beynını yediğim nasıl degısecek fikri ya

Ciddi ilişki istemeyen biri bence. Sadece eğlenmelik, hoş vakit geçirmelik birilerine ihtiyaç duyuyor. Sizin de isteğiniz bu yönde ise yazışmaya devam.
Yazıssa yazıscam da yazmıyo kiiii,,, bugun yazmadım o da yazmadı

bir defa neden espri şaka yapma gereği duyuyosunuz erkeklere bilmiyorum, çok yakın bir arkadaşım var o da öyle,çok guzel kız ama surekli espri yapmaya çalışır, çok ustune duşer, biriyle göruşurse ararsa dakikalarca kapatmaz, karşıdaki erkek nasılsın diye yazsa on tane cumle yazar. bu yuzden olamıyor ilişkileri bir mutlu sona eremiyor.
ben karakter olarak biraz odun erkek profilinde olduğumdan dolayı erkeklerin nasıl hissettiğini anlayabiliyorum şu duruma karşı. ben çok sevmiyorum karşımda surekli espri yapan, yapmaya çalışan birini, surekli etkileşim halinde olmak isteyen birini. insan biraz zor elde etmek ister ya, cepte görunen birini ben istemezdim şahsen.
Fulya sen misin canım? Beni tarif etmişsin? Fulya da kızar bana

Akrepmıs burcu yakında doğumgunu
sana yemin ederim bildim ya kız :KK53:
bırak asla yazma
sen sürekli kaçıcan bu adamdan arkadaşım.
akrepler böyle ne yazık ki
hep kovalasın karşısındaki kadına tuzaklar kursun tuzağına düşürsün
ama tam manasıyla elde edemesin.
bunlarla uğraşırım diyosan buyur uğraş ama çok yorulursun

ben şahsen kendim bizzaaaattt kaç senedir uğraşıyorum aynı tip öküzün biriyle

Back
X