- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15bin abonesi falan vardı o zamanlar izlemiştim biraz, kadınların zayıf tarafını bulmuş nemalanıyor gibi geldi bana :)) tabi doğru söylediği şeyler de vardır, sadece şöyle davranın böyle yapın erkekler de sizi sevsin yaklaşımı hoşuma gitmiyor -_-Valla en azından tokatlıyor insanı dur diyor gelicek diyor ister istemez durası geliyor insanın sabır yoksunu bi insan olunca mecbur oyalanacak bişeyler arıyorum![]()
Ama doğru yolu da birinin göstermesi gerekiyor15bin abonesi falan vardı o zamanlar izlemiştim biraz, kadınların zayıf tarafını bulmuş nemalanıyor gibi geldi bana :)) tabi doğru söylediği şeyler de vardır, sadece şöyle davranın böyle yapın erkekler de sizi sevsin yaklaşımı hoşuma gitmiyor -_-
Hahaha yok bendeki montu degıs tokus yaptım kendı urunlerimi verip ayalkkabı mont aldım hem de kırmızıSimeyracim 30 tane montun üstüne tekrar mont mu aldin sen iflah olmazsinbu arada sonuc ne olursa olsun böyle heyecanlar yaşamak güzel kolay gelsin sana zira bu adam seni cok ugrastiracağa benziyor.
Yazmadı kızlar hala yazmadı dovelim bence bunu ya![]()
Sohbet ediyor olabilirler.
Çekesim yok hıc ama mecburen duruyorum insallah yazmam biri beni durdursun.Harikasın ya çok tatlısın cidden bu kadar hayat dolu birini kaybederse bu onun sorunu olur ama sen gene de çek azıcık kendini![]()
Ama cok guzel oldu kiAdam ne yapsın köstebek pastanın fotosunu... Komik geldi bana.
Cektım cektım ama o da yazmadı oyle duruyoruz işteKesin evlidirciler gelmiş yine
Herkes kocasından şüpheleniyor heralde
30 plus birinden bahsedince biri kesin evlidir diyorlar :)
40 larında bekar adam dolu korkmayın
Sana gelince arkadasım biraz çek kendini
Çok konuşan çok ilgili kadından soğur erkekler gizemli kal
O uğraşsın senle konuşmak için
Paylasmadım daha aksam paylaşayım diyorum şimdi asırı mesgulum sansın beni. Toplantılar falan üüüüü aşırı meşgulümÇok heyecanlı yazdımı aceba yada pastanın resmini paylaştın mı?
Çekesim yok hıc ama mecburen duruyorum insallah yazmam biri beni durdursun.
Dövelim ya☺Yazdıklarınızı okudum benim bile beklediğim kişiye yazasım geldiYazmadı kızlar hala yazmadı dovelim bence bunu ya
Yazmayalım arkadasım havalıyız bizYazma yazma benzer bi durum yaşıyorum ama direniyorum yazmıycam
Yazma yazma yazınca atalım buraya beraber cevap verelimDövelim ya☺Yazdıklarınızı okudum benim bile beklediğim kişiye yazasım geldi![]()
Yazdı kızlar:
Senin fotograflarını cekıcem
Makinemi kuzenımden almam lazım
bunu yazmıs, ne alaka? Profil fotomu begenmedı zaar
Yazmak için bahane bulmuş bence:)Yazdı kızlar:
Senin fotograflarını cekıcem
Makinemi kuzenımden almam lazım
bunu yazmıs, ne alaka? Profil fotomu begenmedı zaar
Yazınca noluyor sanki kendilerini çekiyorlar yazmak isteyen yazarYazmayalım arkadasım havalıyız biz