Bu adamı nasıl tavlarım?

Mont bacım olaya kendini geri çekmek taktik maktik onları boşver de niye bu kadar aşırı heveslisin onu sorgula, bu ruh haline ne zaman büründüysem hata yaptım ve üzüldüm şahsen. Sana dengeli şeyler hissettiren birileriyle ol, yoksa da kimseyle olma nolacak.

Valla en azından tokatlıyor insanı dur diyor gelicek diyor ister istemez durası geliyor insanın sabır yoksunu bi insan olunca mecbur oyalanacak bişeyler arıyorum 😀
15bin abonesi falan vardı o zamanlar izlemiştim biraz, kadınların zayıf tarafını bulmuş nemalanıyor gibi geldi bana :)) tabi doğru söylediği şeyler de vardır, sadece şöyle davranın böyle yapın erkekler de sizi sevsin yaklaşımı hoşuma gitmiyor -_-

15bin abonesi falan vardı o zamanlar izlemiştim biraz, kadınların zayıf tarafını bulmuş nemalanıyor gibi geldi bana :)) tabi doğru söylediği şeyler de vardır, sadece şöyle davranın böyle yapın erkekler de sizi sevsin yaklaşımı hoşuma gitmiyor -_-
Ama doğru yolu da birinin göstermesi gerekiyor 😀

Simeyracim 30 tane montun üstüne tekrar mont mu aldin sen iflah olmazsin 🤣 bu arada sonuc ne olursa olsun böyle heyecanlar yaşamak güzel kolay gelsin sana zira bu adam seni cok ugrastiracağa benziyor.
Hahaha yok bendeki montu degıs tokus yaptım kendı urunlerimi verip ayalkkabı mont aldım hem de kırmızı

Kesin evlidirciler gelmiş yine
Herkes kocasından şüpheleniyor heralde
30 plus birinden bahsedince biri kesin evlidir diyorlar :)
40 larında bekar adam dolu korkmayın
Sana gelince arkadasım biraz çek kendini
Çok konuşan çok ilgili kadından soğur erkekler gizemli kal
O uğraşsın senle konuşmak için
Cektım cektım ama o da yazmadı oyle duruyoruz işte

Yazdı kızlar:
Senin fotograflarını cekıcem
Makinemi kuzenımden almam lazım

bunu yazmıs, ne alaka? Profil fotomu begenmedı zaar

Back
X