Bu adamı nasıl tavlarım?

Fotojenık değilsin mi diyo bana anlamadım. Cevap yazmıcam bakalım sacmaladıgının farkına varacak mı? 24 saat sonra bu mu yazılır ya?

Fotojenık değilsin mi diyo bana anlamadım. Cevap yazmıcam bakalım sacmaladıgının farkına varacak mı? 24 saat sonra bu mu yazılır ya?
Bence fotojenik değilsin demek falan ıstemiyor. Üstüne düşmeyin fazla denmiş bence de düşmeyin ama böyle küçük yanlış şeylerden de trip atmayın bence

Kuzum yaptigin pastayi gonderme diye zor tutuldun burada, yazman gereken yerde tribe giriyorsun 😂
Suan yazman lazim, cevap versin ondan sonra bir sey yazma 👍
Ne yazim dersen
Anlayamadim ? de sadece yada buna benzer birsey.

Yazdı kızlar:
Senin fotograflarını cekıcem
Makinemi kuzenımden almam lazım

bunu yazmıs, ne alaka? Profil fotomu begenmedı zaar
Benimde bi ara hayatımda olan birisi fotoğraflarımı çekmişti, profesyonel makinası vardı. Çok eğlenmiştik; onun sayesinde ben de makina alıp çekmeye başlamıştım :KK51:

Hobilerini paylaşmak istiyor gibi geldi bana nedense. Seni beğenmese neden fotonu çekeyim desin.. Çok tatlı bi adım atmış bence ;)

Kuzum yaptigin pastayi gonderme diye zor tutuldun burada, yazman gereken yerde tribe giriyorsun 😂
Suan yazman lazim, cevap versin ondan sonra bir sey yazma 👍
Ne yazim dersen
Anlayamadim ? de sadece yada buna benzer birsey.
Anlayamadım mı yazayım? Bu cok ıyı yaaa bunu yazayım bir saat sonra

Benimde bi ara hayatımda olan birisi fotoğraflarımı çekmişti, profesyonel makinası vardı. Çok eğlenmiştik; onun sayesinde ben de makina alıp çekmeye başlamıştım :KK51:

Hobilerini paylaşmak istiyor gibi geldi bana nedense. Seni beğenmese neden fotonu çekeyim desin.. Çok tatlı bi adım atmış bence :KK66:
Ben de onu begenıyorum balım, bız bı cay ıcelım bence

Yok kuzum, takıntı yapacak kadar tanımıyorum. Olursa olur olmazsa cay demleriz de keanu diyorum gulus diyorum, sacları fena.. bır savuruyor ki oyyy ... barı bı kahve ıceydık
Ya siz çok güzel seyler hakediyorsunuz tavrımız konuşmalarınız sizle insan yaslanmaz abla inşallah gönlümüze göre olsun ve kalbiniz gibi insan bulun. Suanki hedef olasada olmasa da :) tavsiyeme gelince tabi sizden küçüğüm akıl vericek yaşta değilim ama çok gizemli olmakta çok anlatmakta iyi bişey değil sorduğu kadar cevaplayın fazlasını anlatmayın ve yazdığı zaman yazın çoğunlukla günde bir iki kezde o yazmadan yazabilirsiniz wp durumunda ilgisini çekecek size yazacak bir konuyla alakalı paylaşımda yapabilirsiniz

‘Aa sen fotoğraf çekmeyi seviyor muydun? Yeni yeni hobilerini öğreniyoruz.’ falan yazsan? Anlamadım yazman çok tepkili olur gibi geldi bana..

Ama ne yazarsan da fazla bekletme bence, konu sürünmesin. Ama konuyu dallandırıp budaklandırma. Yedi ceddine girme ;)

‘Aa sen fotoğraf çekmeyi seviyor muydun? Yeni yeni hobilerini öğreniyoruz.’ falan yazsan? Anlamadım yazman çok tepkili olur gibi geldi bana..

Ama ne yazarsan da fazla bekletme bence, konu sürünmesin. Ama konuyu dallandırıp budaklandırma. Yedi ceddine girme :KK66:
Bence de tavırlı olma

40 yaşına gelmiş ayrıca bekar hala.. buna napsan farketmez bence. Naz yapsanuğraşası gelmez,üstüne düşmüşsün olmamış. Trip atsan hepten kaçar,yazdığı mesaja bakılırsa. Mesafe koy ilgiliyse gelir, değilsede salla.

Ya siz çok güzel seyler hakediyorsunuz tavrımız konuşmalarınız sizle insan yaslanmaz abla inşallah gönlümüze göre olsun ve kalbiniz gibi insan bulun. Suanki hedef olasada olmasa da :) tavsiyeme gelince tabi sizden küçüğüm akıl vericek yaşta değilim ama çok gizemli olmakta çok anlatmakta iyi bişey değil sorduğu kadar cevaplayın fazlasını anlatmayın ve yazdığı zaman yazın çoğunlukla günde bir iki kezde o yazmadan yazabilirsiniz wp durumunda ilgisini çekecek size yazacak bir konuyla alakalı paylaşımda yapabilirsiniz
Bebısım bu tur akıl oyunlarını ınsan kendıne yapamıyor daha cok baskasından fikir almak dogru gelıyor. Bır kere aynısı basıma geldı uc bes yıl once 😉arkadasıma dedım asla yazmam ben bundan sonra o yazsın. Uc sanıye sonra adama yazdım:))) ben şimdi anlamadım yazıp gulucuk koycam bakalım ne yapcak

Anlayamadım mı yazayım? Bu cok ıyı yaaa bunu yazayım bir saat sonra

Ben onu ornek olsun diye soyledim ama ben olsam anlayamadim diye sorardim mesela, verdigi cevaba gore de kisa kisa devam ederdim yada hic yazmazdim.
Sonucta bu insan senin iletisim kurdugun biri, kendine yakin soylemleri kendin sec biz sadece tarzini degistirmeye calisiyoruz :)

40 yaşına gelmiş ayrıca bekar hala.. buna napsan farketmez bence. Naz yapsanuğraşası gelmez,üstüne düşmüşsün olmamış. Trip atsan hepten kaçar,yazdığı mesaja bakılırsa. Mesafe koy ilgiliyse gelir, değilsede salla.
Ya bi de annesiyle yasıyo su anda. Gel tanıs dedı ama herkes tanısıyo demek ki. Yazık kadına da eve gelen giden bulasık.. gercı tum gun yazmadı duygularımla oynadı. Şimdi yazıyorum kobra harekatı baslıyor. Asırı heyecanlı .

Ben onu ornek olsun diye soyledim ama ben olsam anlayamadim diye sorardim mesela, verdigi cevaba gore de kisa kisa devam ederdim yada hic yazmazdim.
Sonucta bu insan senin iletisim kurdugun biri, kendine yakin soylemleri kendin sec biz sadece tarzini degistirmeye calisiyoruz :)
Hangısı hangısı yazıyorum anlayamadım yazıyorum o zaman anlamadım mı yazayım kobra harekatını başlatıyoruz

40 yaş adamlardan ne çektik be🙄Trip atılacak bir şey yok belki de güzelsin çok daha güzel fotoğraflarını çekmek ıstiyorum demek istedi 🤗

Ama ne yazarsan da fazla bekletme bence, konu sürünmesin. Ama konuyu dallandırıp budaklandırma. Yedi ceddine girme :KK66:
Fotograf cektıgını soylemıstı hatta cekıyormus bol bol gecen sene. Bende hep kötu cıkarım. Anlayamadıma gulucuk koysam seksı seksı

Back
X