Ben de öyle düşündüm sıkıldı heralde yalnız kalıncane yapacağını bilmiyor bence sırf konuşmuş olmak için yazmış
özlemiştir sizi ne yapacağını ne düşüneceğini bilemiyordur. Bahane aramış konuşmak için resmenBen de öyle düşündüm sıkıldı heralde yalnız kalınca
Deli gibi boşanmak isteyen oydu aslında..gitti ev tuttu taşındı falan... ben de anlamadım...acaba beni mi yokladıAklınca sorun yok ben de boşanmak istiyorum mesajı veriyor ama aslında boşanmayı falan istemiyor.
Hani kavga ederiz çocukken de karşı taraf küstüm der de biz de asıl ben küstüm der üste çıkarız ya güya paçayı kurtaracağız.
Eğer siz ben boşanmak istemiyorum deyin dakikasına ben de öyle diyecektir
Artık çok geçözlemiştir sizi ne yapacağını ne düşüneceğini bilemiyordur. Bahane aramış konuşmak için resmen
Olabilir. Hiç sağlıklı olmadığını düşünüyorum.. ben üzülmedim bu duruma. Sizin fikirlerinizi merak ettim.. Her şey bitti..dönüşü olamazNe yapacağını bilemedigini söylemesi de kafayı yediginin göstergesi degil mi
Sizi üzen durumu ben anlayamadim ama ikilimde mi kaldınız?
Eminim ben yumuşak davransaydim hemen kendini geri çekecekti kıymete binecektiBoşanmak istemiyor sanki.boşluğa düştüm mesajı vermiş gibi
Çok dengesiz..aslında psikolojisi hiç iyi değil.. çok güçsüz..Kafayı yemiş olmasa bu noktaya gelmezdiniz zaten.
Dengesiz belli.
Hepsi aynı bu erkeklerin..sorunlarınızı bilmiyorum ama haklıysanız taviz vermeyinEminim ben yumuşak davransaydim hemen kendini geri çekecekti kıymete binecekti
Olabilir. Hiç sağlıklı olmadığını düşünüyorum.. ben üzülmedim bu duruma. Sizin fikirlerinizi merak ettim.. Her şey bitti..dönüşü olamaz
Aslında arkadaşlar ben ailemin yanında mutlu, durumu kabullenmisken böyle bi mesaj almak çok sinirlendirdi beni. Bu adam neden bu kadar çabuk kurtulmaya çalışıyor diye düşündüm.. ne bu acele
Bir anlık efelendi yaktı gemileri, şimdi de gururundan geri dönemiyor canım.Deli gibi boşanmak isteyen oydu aslında..gitti ev tuttu taşındı falan... ben de anlamadım...acaba beni mi yokladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?