Bu adamın amacı ne sizce?

eflatuns

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
1.598
1.088
333
Erkek arkadaşımla 3 hafta önce ayrıldık, ayrılığa sürükleyen oydu, ilgisizliği sıkılgan tavırlarıyla sinyalleri vermişti fakat ayrılmak istiyorum demeye yüzü olmadığı için suçu bana bırakıp ayrılmaya getirdi muhabbeti ve bitti. Ben çok severken bitti gram üzülmedi ve bitirirken '' duygularım haricinde seni insan olarak gerçekten çok seviyorum birbirimize çok şey kattık biz.''diyerek bitirdi yani hissiz biçimde buna eminim..
Bitti ama instagramdan hikayelerimi takip etmeler başladı sürekli izledi ve en son mesaj attı bana son attığım fotoğrafla ilgili tutamadım kendimi cevapladım. Ve bana geri dönmek istiyorum sinyalleri verdi ama bunu garip bi cümleyle yaptı '' sende kafa dağıtmak istiyorum, sende kaybolmak istiyorum.'' nedense ben bunu biraz farklı algıladım evet farklı derken tensel anlamda. ben mi fesatım acaba?
Uzak şehirlerdeyiz gelmek istediğini söyledi ben ağırdan alıp '' gel evet herşeyi konuşalım baştan sona soru işaretlerimi karşıla ve ona göre yolumuzu çizelim bunun için gel dedim.'' o ise ''şimdiden çok yormaya başladın tartışmak için onca yolu gelemem hiç bişey olmamış gibi davranalım birbirimize.'' dedi yani yaşattığı kötü hisleri silip atıp hiç bişey olmamışçasna sıcak olmamı istiyor. bunu asla yapmayacağım ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum sizce ne yapmalı nasıl davranmalı ki aklı başına gelsin. Ve istediği zaman mesaj atıyor bugün hiç yazmadı mesela gerçekten barışmak isteyen yazmaz mıydı?

Tehlikeli adam sinyalini çakmiş arkadaş
Her şeyi gec bi kenara koy sorunları konuşmadığın yoluna sokamadigin bi iliski ne hayır verir insana ?
Aynisini yaşadım tecrubeyle sabit. Ve evet tek amacı tensel bi sey yaşamak.

Heyecan mı arıyorsunuz ikinizde bu nasıl ayrılmaktır

Sevse, gercekten istese ayrilmazdi aslinda cok soze gerek yok. Daha once tensel temasiniz olmussa onu kastediyor olabilir evet. Birbirimize guzel davranalim demis amaci sorun cozmek degil yani..

Dedim ki ben mi fesat düşünüyorum ama tek ben değilim demek bunu düşünen. Zor bulur bi daha o beni ama seviyorum hala bana yazık cidden.

İlişkiniz ne kadar sürdü? Ben burdan bakınca kafa dağıtmak için senle beraber olduğunu anlıyorum. Belki de istediğini elde edemedi bitti. İlişkin hakkında birşey bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama bak benden sana anonim dost tavsiyesi;
Senin değerini kıymetini bilmeyeni, senin için parmağını bile kıpırdatmayanı duygularını bir kenara koyup sepetlemen lazım.
Çocuğu sepetle.. Ondan olmaz gülüm

amacı barışmak değil, kafasını dağıtmak... cevap verme... eskiden yeni olmaz....

en sevmediğim tip .. uckuru boşta kalmista bı geçmişe bakiym birileri varmı dermiscesine geldi bana aman kardeş uzak dur böylesi adamin kanını emerrr !!

en sevmediğim tip .. uckuru boşta kalmista bı geçmişe bakiym birileri varmı dermiscesine geldi bana aman kardeş uzak dur böylesi adamin kanını emerrr !!

Uzak durmaya çalışıyorum unutmak isterken hayatıma dahil olmak istiyor işte engellemek lazım onu da yapamıyorum

O bitimek istedi ki, bana sorsan güllük gülistanlık kalbim çiçek bahçesi. Ama o kaktüs haliyle yakışamadı bahçeme.
Ay çok süslü cümleler bunun üstüne ne dersem basit kalır :))))))
Herşey istediğiniz gibi olsun

Peşimden köpek gibi koştu desem haksız sayılmam, ben leyla olunca ve bunu hissettirince çekti kendini bizimki. 8 ay sürdü yeniydi daha.

Uzak durmaya çalışıyorum unutmak isterken hayatıma dahil olmak istiyor işte engellemek lazım onu da yapamıyorum

yapamıyorum dersen yapamazsın. ilk önce gerçekten kurtulmak iste. sonra engelle heryerden onu ulaşamasin sana eminim kıymetini bilen biri karşına çıkacaktır canım ..

yapamıyorum dersen yapamazsın. ilk önce gerçekten kurtulmak iste. sonra engelle heryerden onu ulaşamasin sana eminim kıymetini bilen biri karşına çıkacaktır canım ..

Mesaj atıyor ya yazmazsam içimde keşkeler kalır diye yazıyorum inanın ki, onunla yürümeyeceğini biliyorum ama kalbim dinlemiyor. zaten olmayacak konuş şimdi ne olacak diyor sanki bana, kıymet bilen elbet çıkacaktır ama ben onun bilmesini istiyorum :)

Peşimden köpek gibi koştu desem haksız sayılmam, ben leyla olunca ve bunu hissettirince çekti kendini bizimki. 8 ay sürdü yeniydi daha.

Yine leyla olursun ama başkasına :) daha fazla üzme kendini hayatına bak, daha kaliteli insanlarla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…