Tehlikeli adam sinyalini çakmiş arkadaş
Her şeyi gec bi kenara koy sorunları konuşmadığın yoluna sokamadigin bi iliski ne hayır verir insana ?
Aynisini yaşadım tecrubeyle sabit. Ve evet tek amacı tensel bi sey yaşamak.
Heyecan mı arıyorsunuz ikinizde bu nasıl ayrılmaktır
en sevmediğim tip .. uckuru boşta kalmista bı geçmişe bakiym birileri varmı dermiscesine geldi bana aman kardeş uzak dur böylesi adamin kanını emerrr !!
Ay çok süslü cümleler bunun üstüne ne dersem basit kalır :))))))O bitimek istedi ki, bana sorsan güllük gülistanlık kalbim çiçek bahçesi. Ama o kaktüs haliyle yakışamadı bahçeme.
Peşimden köpek gibi koştu desem haksız sayılmam, ben leyla olunca ve bunu hissettirince çekti kendini bizimki. 8 ay sürdü yeniydi daha.İlişkiniz ne kadar sürdü? Ben burdan bakınca kafa dağıtmak için senle beraber olduğunu anlıyorum. Belki de istediğini elde edemedi bitti. İlişkin hakkında birşey bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama bak benden sana anonim dost tavsiyesi;
Senin değerini kıymetini bilmeyeni, senin için parmağını bile kıpırdatmayanı duygularını bir kenara koyup sepetlemen lazım.
Çocuğu sepetle.. Ondan olmaz gülüm
Bende seviyodum şimdi ne aptalmisim diyorum. Zamana birak zamanla sevgide bitiyor.Dedim ki ben mi fesat düşünüyorum ama tek ben değilim demek bunu düşünen. Zor bulur bi daha o beni ama seviyorum hala bana yazık cidden.
teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun :))Ne diyim canim valla insallah snn icin hayirlisi neyse o olur.
Uzak durmaya çalışıyorum unutmak isterken hayatıma dahil olmak istiyor işte engellemek lazım onu da yapamıyorum
yapamıyorum dersen yapamazsın. ilk önce gerçekten kurtulmak iste. sonra engelle heryerden onu ulaşamasin sana eminim kıymetini bilen biri karşına çıkacaktır canım ..
Peşimden köpek gibi koştu desem haksız sayılmam, ben leyla olunca ve bunu hissettirince çekti kendini bizimki. 8 ay sürdü yeniydi daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?