Bu adamın amacı ne sizce?

Amacının duygusal olmadığı kesin zampara zampara laflar...
Ve ben duygusallığın dibine vuran biriyim bunu en iyi bilen o , son akşamımızda ağlardım görüşemeyeceğiz uzun zaman diye böm böm suratıma bakardı o haliyle bile sevmiştim.

Kesinlikle amacı farklı.. barismayin sakın kendi yolunuza bakın.

Dimi kalite önemli :) Buna dışarıdan bakınca dibim düştü içine girince de çıkamadım bi daha. Elimde olsa tanımak istemezdim..

Hepimizin ortak sorunu da bu ya :) ilişkiyi dış güzellik başlatır ama iç güzellik sürdürür bunu unutma. Başlamak kadar sürmesi de önemli

Kafa dağıtma,ve her şeyi konuşmaya geliyorum ayağına, senin kafanı karmakarışık bir hale getirmesin de aman diyim..
Adam daha,aşkı için yorulmayı göze alamıyor ..
'şimdiden yormaya başladın'' laflarından belli ediyor kendini ..
2 kere düşün derim..

Bana niyeti bozmuş gibi geldi yol ver gitsin.
Güvenilecek bi tip degil.
Alacagını alıp sonrada yolu gösterir bu aman sakın.

Bence hic konusmamali... Çünkü ne istedigini belli etmis açıkça.. Eger görüşürseniz sizden talepleri olacak.. Taleplere cevap vermezseniz en kötü siz olacaksiniz yine.. Cevap verirseniz de yine sonunda üzülen siz olacaksiniz.. Cunku tekrar gidecek..

keskeeler kalır diyorsun ama sonra, keşke bulusmasaydim, keşke onu tanimasaydim diyebilirsin ne diyebilirimkii canim herşey gönlünce olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…