- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Ne münasebet deseydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese Merhaba,
Çalıştığım firmaya alt tedarikçisi olduğumuz X firmasının satın almacısı çok sık gelip gidiyor. Bu adam 40 yaşına yakın ve boşanmak üzere. Kendisi ile merhabalaşırız bunun ötesinde bir sohbetimiz olmadı. Mesleki sohbet dışında sohbet etmedik şimdiye kadar.
Dün bu kişi geldi ve nasılsın bayramda ne yaptın tatile çıktın mı dedi. Bende maalesef X bey arkadaşlarım müsait değildi gidemedim dedim. Gülerek bende aynı dertten muzdaribim deseydin birlikte giderdik ben damsız alinmayan yerlere girerdim sayende dedi güldü ve sohbet devam etmedi gitti. Ben bu söylediğini garipsedim. Şakası bile hoş değil ama herhangi bir tepki vermedim. Cevapta vermediğim için adam hadi görüşürüz dedi gitti.
Şimdi beni sosyal medya hesaplarımdan eklemiş. Bu adamın amacı nedir ?
Edit: isteği kabul etmediğim halde tekrar takip isteği göndermiş sinirden elim ayağım titriyor
Hanımefendi ben 25 yaşındayım. Zorlasa çocuğu olurdu benim yaşımda. Bu ahlakı gelmiyor bana. Yaşıtım biri gibi değerlendiremem durumu
Ya herseyden cok 40 yasındaki adam icin zorlasa cocugu olurdu benim yasımda demişsiniz ya ona çok güldüm. Abi kavramı da kalmadı algılarımızda, he evet adam 15 yasında ergenken pırtlattı muhtemelen.![]()
Ne güzel bir örnek, aşk devreye girince ne yaş ne de başka bir şey tanımıyor dimi hiç..Valla ben üniversitede kendimden 15 yaş büyük hocama aşıktım. Neyse ki o bekardı. Bi de mezun olur olmaz gidip söylemiştim. Kendimce diyorum öğrencisiyken etik değil mezun olunca söylerim.
Ayy 4 yılı geçirdim onun platonik aşkıyla. Neyse ki kibar bi dille reddetti.
Valla asılsaydı da hiç babam yaşında demezdim o zaman.
Bence nickinizi dramaqueen olarak değiştirinSinirden elim ayağım titriyor. Ikıncı kez eklemek nasıl bir hadsizlik. Terbiyesiz adam
Sen kaç yaşındasınHerkese Merhaba,
Çalıştığım firmaya alt tedarikçisi olduğumuz X firmasının satın almacısı çok sık gelip gidiyor. Bu adam 40 yaşına yakın ve boşanmak üzere. Kendisi ile merhabalaşırız bunun ötesinde bir sohbetimiz olmadı. Mesleki sohbet dışında sohbet etmedik şimdiye kadar.
Dün bu kişi geldi ve nasılsın bayramda ne yaptın tatile çıktın mı dedi. Bende maalesef X bey arkadaşlarım müsait değildi gidemedim dedim. Gülerek bende aynı dertten muzdaribim deseydin birlikte giderdik ben damsız alinmayan yerlere girerdim sayende dedi güldü ve sohbet devam etmedi gitti. Ben bu söylediğini garipsedim. Şakası bile hoş değil ama herhangi bir tepki vermedim. Cevapta vermediğim için adam hadi görüşürüz dedi gitti.
Şimdi beni sosyal medya hesaplarımdan eklemiş. Bu adamın amacı nedir ?
Edit: isteği kabul etmediğim halde tekrar takip isteği göndermiş sinirden elim ayağım titriyor
25 bitti 26 yaşındayımSen kaç yaşındasın
Yok pek çok kişi asıldı ama genelde yaşıtım olan insanlar. Bu arada yaş farkı minimum 15tir.Ya herseyden cok 40 yasındaki adam icin zorlasa cocugu olurdu benim yasımda demişsiniz ya ona çok güldüm. Abi kavramı da kalmadı algılarımızda, he evet adam 15 yasında ergenken pırtlattı muhtemelen.Ayrıca sinir krizi geçirecek bir durum falan da yok, 4 senelik iliskiniz varken kimse yazmadı iliskinizi bildikleri icin muhtemelen. Asılma kavramını unutmussunuz heralde. Bu gibi durumlar cogu insana göre hafif bile, millet ne asılmalarla karşı karşıya geliyor da tepkisini koyup fazla kafaya takmıyor. Güçlü durmak lazım böylelerine ve fazla takılmayıp yola devam etmek lazım.
Görmezden geldim zaten. Ikıncı kez tekrar etmesi rahatsız etti. Bunun dram ile ne alakası var. Öldüm bittim ben ne olacak bundan sonra mi diyorumBence nickinizi dramaqueen olarak değiştirin
Yahu görmezden gel diyor herkes sana, neden kendine dram yaratıyorsun ki?
E elim ayağım titriyor diyorsun işteGörmezden geldim zaten. Ikıncı kez tekrar etmesi rahatsız etti. Bunun dram ile ne alakası var. Öldüm bittim ben ne olacak bundan sonra mi diyorum
Ben 38 yaşındayım demekki 20 li yaşlardakiler annesi olarak görüyorYa herseyden cok 40 yasındaki adam icin zorlasa cocugu olurdu benim yasımda demişsiniz ya ona çok güldüm. Abi kavramı da kalmadı algılarımızda, he evet adam 15 yasında ergenken pırtlattı muhtemelen.Ayrıca sinir krizi geçirecek bir durum falan da yok, 4 senelik iliskiniz varken kimse yazmadı iliskinizi bildikleri icin muhtemelen. Asılma kavramını unutmussunuz heralde. Bu gibi durumlar cogu insana göre hafif bile, millet ne asılmalarla karşı karşıya geliyor da tepkisini koyup fazla kafaya takmıyor. Güçlü durmak lazım böylelerine ve fazla takılmayıp yola devam etmek lazım.
Kız öyle deme bak bolat alemdar mi yeridarmiydi neydi kendisinde n 20 yaş gücük bir fidan ile evlendi hatta seda sayan da 30 yaş küçük bir iyle evlendiBu adam benden 15 20 yaş kadar büyük. Benim canımı sıkan kısım bu zaten. Yaşıtım biri olsa belki hoşlandı vs der bi kılıf uydururum. Ama zorlasa benim yaşımda çocuğu olurdu. Iğrenç bir durum