Bu adamın amacı ne ?

Herkese Merhaba,
Çalıştığım firmaya alt tedarikçisi olduğumuz X firmasının satın almacısı çok sık gelip gidiyor. Bu adam 40 yaşına yakın ve boşanmak üzere. Kendisi ile merhabalaşırız bunun ötesinde bir sohbetimiz olmadı. Mesleki sohbet dışında sohbet etmedik şimdiye kadar.
Dün bu kişi geldi ve nasılsın bayramda ne yaptın tatile çıktın mı dedi. Bende maalesef X bey arkadaşlarım müsait değildi gidemedim dedim. Gülerek bende aynı dertten muzdaribim deseydin birlikte giderdik ben damsız alinmayan yerlere girerdim sayende dedi güldü ve sohbet devam etmedi gitti. Ben bu söylediğini garipsedim. Şakası bile hoş değil ama herhangi bir tepki vermedim. Cevapta vermediğim için adam hadi görüşürüz dedi gitti.
Şimdi beni sosyal medya hesaplarımdan eklemiş. Bu adamın amacı nedir ?
Edit: isteği kabul etmediğim halde tekrar takip isteği göndermiş sinirden elim ayağım titriyor

Uzak dur
. İlgisi var belli bosansin öyle eklesin aynen öyle de

Hanımefendi ben 25 yaşındayım. Zorlasa çocuğu olurdu benim yaşımda. Bu ahlakı gelmiyor bana. Yaşıtım biri gibi değerlendiremem durumu

Sizin şahsınıza yazmadım, başlıktaki genel tavıra sinirlendim. Kaldı ki adamın 1,5 yıl boyunca ters bir hareketini görmemişsiniz.

Siz akranınız olmadığı için yaptığının daha ahlaksız olduğunu düşünüyorsunuz. O sizin gibi düşünmüyor olabilir, daha önce epeyce genç bir kadından karşılık almıştır ve bundan cesaret almıştır. Yaş farkını önemsemiyordur.

Adamın yaptığını savunmuyorum. Ama elinizi ayağınızı sinirden boşaltacak bir durum yok bunda. Epey gençsiniz, böyle şeylerle çook karşılaşacaksınız. En kötü hikayeniz de bu olsun umarım. Yani ben neler gördüm ki şu adamın yaptığı yerin dibine sokulacak gibi değil. Şansını denemiş ki bunu da ahlaksızca yapmamış, sadece avam ve kaba olmuş.

Lütfen adama sert, tepkili davranmayın. Daha çok dikkatini çekersiniz, sizi yumuşatmak için uğraşır. Davetini reddetmenizden anlaması lazım ama anlamazsa da 1,5 sene davrandığınız gibi, hiç öyle bir şey yaşanmamış gibi, normal davranın. Kısa cevaplarla geçiştirin. Normal bir diyalog içinde devam ederse de bozmayın, bir şekilde erkek arkadaşınız olduğunu belli edin. Normalleştirin süreci yani, öyle yaparsanız çekilir zaten.

Yıllarca envayi çeşit ülkenin erkeğiyle muhatap olmuş biri olarak söylüyorum bunu. Sizin yaşınızdayken erkek gibi saçımı kestirmiştim, erkek gibi giyiniyordum filan. Ne zaman eliniz ayağınız boşalmaz, o zaman böyle durumlarda kendinizi layıkıyla korumayı öğrenirsiniz.

Yani onun attığı zarfı açıp, sinirlenip yırtmış olmayın. Hiç açmamış, açmaya gerek duymamış, önemsememiş olun. Emin olun ilkinden çok daha etkili bir taktiktir.

Hatta sizin yerinizde olsaydım şunu yapardım, yaparım.

Tanımadığım bir adam beni facebooktan eklese direk reddederim.

Sosyal ortamda tanıştığım ve bana asıldığını düşündüğüm biri eklese hiçbir şey yapmam. O istek aylaarca durur öyle. Karşılaştığımızda da hiç öyle bir şey yapmamış gibi davranırım. Ben seni eklemiştim, niye kabul etmedin diye sorsa da, aa öyle mi haberim yok derim geçerim yine öylece durur o istek.

İşe yaramayabilir mi, evet yaramayabilir ama bende yaramadığı olmadı gerçekten.

Ya herseyden cok 40 yasındaki adam icin zorlasa cocugu olurdu benim yasımda demişsiniz ya ona çok güldüm. Abi kavramı da kalmadı algılarımızda, he evet adam 15 yasında ergenken pırtlattı muhtemelen. :KK45::KK53:Ayrıca sinir krizi geçirecek bir durum falan da yok, 4 senelik iliskiniz varken kimse yazmadı iliskinizi bildikleri icin muhtemelen. Asılma kavramını unutmussunuz heralde. Bu gibi durumlar cogu insana göre hafif bile, millet ne asılmalarla karşı karşıya geliyor da tepkisini koyup fazla kafaya takmıyor. Güçlü durmak lazım böylelerine ve fazla takılmayıp yola devam etmek lazım.

Ya herseyden cok 40 yasındaki adam icin zorlasa cocugu olurdu benim yasımda demişsiniz ya ona çok güldüm. Abi kavramı da kalmadı algılarımızda, he evet adam 15 yasında ergenken pırtlattı muhtemelen. :KK45::KK53:

Valla ben üniversitede kendimden 15 yaş büyük hocama aşıktım. Neyse ki o bekardı. Bi de mezun olur olmaz gidip söylemiştim. Kendimce diyorum öğrencisiyken etik değil mezun olunca söylerim.

Ayy 4 yılı geçirdim onun platonik aşkıyla. Neyse ki kibar bi dille reddetti. 😊

Valla asılsaydı da hiç babam yaşında demezdim o zaman.

Valla ben üniversitede kendimden 15 yaş büyük hocama aşıktım. Neyse ki o bekardı. Bi de mezun olur olmaz gidip söylemiştim. Kendimce diyorum öğrencisiyken etik değil mezun olunca söylerim.

Ayy 4 yılı geçirdim onun platonik aşkıyla. Neyse ki kibar bi dille reddetti. 😊

Valla asılsaydı da hiç babam yaşında demezdim o zaman.
Ne güzel bir örnek, aşk devreye girince ne yaş ne de başka bir şey tanımıyor dimi hiç..:KK72:duygular söz konusu ise diğer tüm kavramlar teferruat kalıyor.. duruşunuza hayran kaldım, cesaret edip de bu adımı atabilen pek cok az insan vardır herhalde. En azından icinizde kalmamıs keskeniz yok.:))

Herkese Merhaba,
Çalıştığım firmaya alt tedarikçisi olduğumuz X firmasının satın almacısı çok sık gelip gidiyor. Bu adam 40 yaşına yakın ve boşanmak üzere. Kendisi ile merhabalaşırız bunun ötesinde bir sohbetimiz olmadı. Mesleki sohbet dışında sohbet etmedik şimdiye kadar.
Dün bu kişi geldi ve nasılsın bayramda ne yaptın tatile çıktın mı dedi. Bende maalesef X bey arkadaşlarım müsait değildi gidemedim dedim. Gülerek bende aynı dertten muzdaribim deseydin birlikte giderdik ben damsız alinmayan yerlere girerdim sayende dedi güldü ve sohbet devam etmedi gitti. Ben bu söylediğini garipsedim. Şakası bile hoş değil ama herhangi bir tepki vermedim. Cevapta vermediğim için adam hadi görüşürüz dedi gitti.
Şimdi beni sosyal medya hesaplarımdan eklemiş. Bu adamın amacı nedir ?
Edit: isteği kabul etmediğim halde tekrar takip isteği göndermiş sinirden elim ayağım titriyor
Sen kaç yaşındasın

Ya herseyden cok 40 yasındaki adam icin zorlasa cocugu olurdu benim yasımda demişsiniz ya ona çok güldüm. Abi kavramı da kalmadı algılarımızda, he evet adam 15 yasında ergenken pırtlattı muhtemelen. :KK45::KK53:Ayrıca sinir krizi geçirecek bir durum falan da yok, 4 senelik iliskiniz varken kimse yazmadı iliskinizi bildikleri icin muhtemelen. Asılma kavramını unutmussunuz heralde. Bu gibi durumlar cogu insana göre hafif bile, millet ne asılmalarla karşı karşıya geliyor da tepkisini koyup fazla kafaya takmıyor. Güçlü durmak lazım böylelerine ve fazla takılmayıp yola devam etmek lazım.
Yok pek çok kişi asıldı ama genelde yaşıtım olan insanlar. Bu arada yaş farkı minimum 15tir.

İlk kez mi birisi sana asılıyor? Bu kadar tepki neden yani 😁
Ben olsaydım ertesi güne unuturdum adamın dediğini yaptığını
Ha baban yaşında demen için 55 60 falan olması lazım. 25-40 yaş malesef baba kız yaşı değil.
Kendince espri yapmış zaten uzatmadan da gitmiş. Bir daha gelirse daha önce nasılsan öyle ol yani. Sosyal medyadan da ister engelle ister isteği öylece beklet. Çok abartmışsın

Görmezden geldim zaten. Ikıncı kez tekrar etmesi rahatsız etti. Bunun dram ile ne alakası var. Öldüm bittim ben ne olacak bundan sonra mi diyorum
E elim ayağım titriyor diyorsun işte 😀

Neyse,görmezden gelmeye devam et, cevabını vermekten de bu kadar çekinme. Uygun bir dille uyarını yaparsan kimse seni işinden de edemez.

Ben 38 yaşındayım demekki 20 li yaşlardakiler annesi olarak görüyor🥺🥺🥺

Bu adam benden 15 20 yaş kadar büyük. Benim canımı sıkan kısım bu zaten. Yaşıtım biri olsa belki hoşlandı vs der bi kılıf uydururum. Ama zorlasa benim yaşımda çocuğu olurdu. Iğrenç bir durum
Kız öyle deme bak bolat alemdar mi yeridarmiydi neydi kendisinde n 20 yaş gücük bir fidan ile evlendi hatta seda sayan da 30 yaş küçük bir iyle evlendi

Back
X