Bu adamin amacı ne?

nazamandidimhaci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
40
23
3
35
Salı günü boşanma davam var. Anlaşmalı başvurduk . Bundan önce defalarca boşanma aşamasına geldik . Saçma sapan sebepler de oldu ciddi sorunlar da..
2 Yıl önce eşimin yüklü bir borcu çıktı ve boşanmak istedi ben hallederiz dedim ve sıkıntılı süreç başladı. Başka borcun var mi hepsi bu muydu diye sormama rağmen 1,5 yıl sonra tekrar bi dolu borç çıktı . Eskiden kalmış hepsini söyleyememiş vs vs bi dolu banane ile geldi bu sefer boşanalım ben tek başıma cekeyim dedi ama ben salaklık edip yine hallederiz dedim . Arabamızı sattık. 4 aydır borç ödemeye devam ediyoruz ama bey efendi en son ben mutsuzum artık devam etmek istemiyorum dedi ve ben de kabul ettim . Bugün yıne parayla ilgili yalanlar çıktı meydana . Artık ben boşanacağım için umursamıyorum ne hali varsa görsün kafasindayim ama asla kimseye borcum var vs demiyor . Aileler bizi ikna etmeye çalışıyor acaba yine borcu mu var diyorlar ama ne kendi ailesine ne bana birşey anlatıyor. Ailesi pişman olacaksın deyince de olmadi tekrar dönerim tarzında konuşmalar yapıyormuş. Yıllardır bu zihniyette olan adamı anlamaya çalışmışım. Yazık değil mi bana ..

Evet yazık ve zaten bu yüzden boşanmaya karar vermişsiniz.
Daha fazla ilgilenmeyin bence bu saatten sonra borcu varmış,yokmuş onun sorunu.
Ama ben artık dürüst olduğu için anlaşmalı boşanıp evden bir miktar para vermeyi kabul ettim . Hâlâ arkamdan iş çeviriyor olunca çekişmeliye çevirip hakkımı alsam mı diyorum

Keşke araba satılmadan boşansaydınız. Neyse daha fazla maddi kayıp vermeden kurtuluyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Arabayı da krediyle aldırmıştı benim üzerime. 3 ay ertelemeli araba aldırıp taksit ödemeden satmak zorunda kaldık. O kadar enteresan bi insan ki çok mutluymuş hic borc yokmus gibi geleceğe dair planlar yaptırıyor aliyor ,aldırıyor bir anda pat diye yüzlerce lira borç çıkıyor

Yalancılıkla kötü alışkanlıklardan birisi ömür boyu güven duymayacağınız biriyle yaşayıp kendinize haksızlık etmeyin

Olmadı tekrar dönerim miadam sizi çantada keklik sanıyor haberiniz olsun.. aman sakın affetmeyin tek başına sürünsün

Yalancılıkla kötü alışkanlıklardan birisi ömür boyu güven duymayacağınız biriyle yaşayıp kendinize haksızlık etmeyin
Boşanma konusunda netim . Yillarca yalanlarını yakaladım konuştum olmadı sustum olmadı inkar etti benim psikolojimi bozdu . Hatta herseyi görme duyma diye beni suçladı. Şuan derdim çekişmeli boşayıp hakkımı arasam mı yoksa ne hali varsa görsün deyip uzatmasam mi

Bunu sadece düşünmeyin icraate geçin hemen
Ortada çocuk var ve damarına başınca çok cirkinlesecek biri. Üzerine bise olmadığı için maddi talebim olsa bile alamam . Sadece evimden pay vermemiş olurum ama çocuğu koz olarak kullanabilir ve ben artık yoruldum bununla uğraşmaktan

O kadar destek olmuşsunuz ama adamdaki bu ne simariklik böyle sinir bozucu.O kadar borcuna yardım etmissiniz olmadı geri donerim de ne demek bu insana dönmeyin

Yazık tabi ama boşverin zararın neresinden dönersen kardır boşayın kurtulun. İlginçtir insanlar borcu olduğunu saklıyorlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…