Bu adamın amacı ne?

İyi yapmışsın ya yedekteyiz ya başka bir şey ama herhalukarda pek de ciddiye almıyorlar bizi. Ben açıkça söylemedim ama ima ettim kaç kez. En sonuncuda da ettim pek düzgün cevap alamadım. Saldım o yüzden. Silip engellemedim ama ciddiye de almıyorum. Bir daha da buluşur muyum emin değilim. Canım sıkılırsa kafa dağıtmaya belki. Pek burdan döneceğini sanmıyorum ama gelişme olursa yazarım sen de yaz merak ettim

Yan yanayken Büyük laflar edip özel hissettirip sonra hiç arayıp sormaması tuhaf. Sende biraz ilgini çek bakalım ne yapacak peşinden koşacak mı ? Buluşma bir süre işim var falan de kendini geri çek bakalım görüşelim diye darlayacak mı

Onlar bizi yedekte tutuyosa bizd3 onları yefekte tutarız sanıırm bende istemsiz o kafaya girdim napim ama onun yüzünden oldu bende hiç bi yerd3n çıkarmadım dediğin gibi kafa dağıtmalık buluşuurm o da belkiiii ama onun aklı başına gelene kadar başkası çıkarsa karşıma ozmnda o görür gününü o bende ekli iken boy boy foto paylaşcam tamam haberleşelimm

Ay aynen bir de salak gibi ciddiye aldım bu adamı Artık yeni kişilere bakıcam ben de aklının başına geleceğine de ümidim yok kimsenin peşinde koşamam valla

kim ne derse desin yazmayan heriften korkarım ben, evli çıkma ihtimali yüksek. hadi evli değil diyelim sadece buluşmak isteyen birinin amacı yalnızca cinselliktir bana göre. bu bir flört değil öncelikle bunu bilmelisiniz. flört dediğiniz şey tatlı sohbetler içerir en azından sizin de dediğiniz gibi bi günaydın bi iyi geceler bi günün nasıl geçti mesajları olmalıdır. yazmayı sevmiyor desek telefonla da konuşmuyorsunuz. 2 gün sizinle hiç konuşmadan hayatına bakan birinden nedir beklentiniz ben anlayamadım? buluşmayı iyi geçiriyor ki yazıp etmemesini sorun etmeyin istiyor. e yan yanayken iyiyiz manipülesi için. ben ortada ne flört ne de başka bi şey görmüyorum, iletişimi kesmelisiniz. bir erkek bir kadından hoşlanıyorsa ilgi göstermeden duramaz. yazdığı başka birileri olabilir. ilginin aktığı başka bir yer var yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…