- Konu Sahibi little bird
-
Kimliğini görseniz de evli olup olmadığını bilemezsiniz ki medeni hal durumu yazmıyor artık.34 yaşında.
Bana da öyle geliyor, keşke sözleriyle tutarlı olsaydı aklıma takılmasaydı. Konuşunca sanki dünyadaki tek önemli insan benmişim gibi konuşuyor ki bir süredir tanıdığım için önüne gelene böyle davranmadığını biliyorum. Ama 2 gün aklına bile gelmiyorum :) İletişimi kesicem gibi görünüyor.
Bakıyorum çevrim içi oluyor. Uyuduğunu sanmıyorum.
Kimliğini görmedim ancak sanmıyorum.
Bazen mesajlarıma da geç dönüyor çevrim içi olduğu halde, o yüzden sıkmak istememesiyle alakalı değil gibi.
34. Arama var ama işte o da hep boşluklu. 2 gün konuşmadık mesela herhangi bir şekilde.
Bana da öyle geliyor. Konuşunca sanki dünyadaki tek kadınmışım gibi davranıyor sonrası yok. Belki diğerlerine de öyle yapıyordur :)
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum
34 yaşında. Araması da mesajları gibi az oluyor.
Beğendim evet ama benim için ilgi, merak edilmek önemli. Bu kadar kısıtlı iletişim olunca paylaşım yetersiz oluyor ve yakın hissedemiyorum ona.
Sadece 2 günde bir iletişim kursa olabilir diyecektim ama hem sosyal hesaplarda aktif hem de çemrimiçi olup yazmıyorsa burada bir sorun var.yine evliciler gelmiş ama hesaplarda aktifmiş.evli olsa aktif de olamaz.bunlar da her soruna evli diye yapıştırıyorlar.sanki evli olmayan her erkek tanıştığı her kadının kapısında yatıyor.tonla kafası karışık, ne istediğini bilmeyen, ilgisiz adam var34 yaşında.
Bana da öyle geliyor, keşke sözleriyle tutarlı olsaydı aklıma takılmasaydı. Konuşunca sanki dünyadaki tek önemli insan benmişim gibi konuşuyor ki bir süredir tanıdığım için önüne gelene böyle davranmadığını biliyorum. Ama 2 gün aklına bile gelmiyorum :) İletişimi kesicem gibi görünüyor.
Bazen mesajlarıma da geç dönüyor çevrim içi olduğu halde, o yüzden sıkmak istememesiyle alakalı değil gibi.
34. Arama var ama işte o da hep boşluklu. 2 gün konuşmadık mesela herhangi bir şekilde.
Bana da öyle geliyor. Konuşunca sanki dünyadaki tek kadınmışım gibi davranıyor sonrası yok. Belki diğerlerine de öyle yapıyordur :)
Beğendim evet ama benim için ilgi, merak edilmek önemli. Bu kadar kısıtlı iletişim olunca paylaşım yetersiz oluyor ve yakın hissedemiyorum ona.
OlmazHerkese merhabalar,
2-3 haftadır görüştüğüm biri var. Bazen olayın içindeyken anlayamıyoruz o yüzden sizden yardım almak istedim.
Daha öncesinde de tanıştığım biri ve birbirimiz hakkında az çok fikrimiz vardı.
Buluşmalarda gayet iyiyiz. Açıkçası ben daha çok vakit geçiririz diye düşünmüştüm ancak onun sözleri etkiledi sanırım, beklentiye girdim. İltifat herkes eder ama bu adam beni yakından tanıyanların anlayabileceği özelliklerimi fark ediyor, övüyor ve hep onun için farklı olduğumu düşündüren cümleler serpiyor araya. Buluşmalar gayet güzel geçiyor, zor ayrılıyoruz ama eve geliyorum mesaj yok. O atmayınca bi iki ben attım. O da mesaj atıyor ama beklediğim sıklıkta değil. Sonuç olarak akan bi muhabbetimiz yok. 3-4 günde bir buluşuyoruz ama buluşmalar gayet iyi, sonrası tıkanık.
Ben normalde flörtlerde ilişkilerde gün boyu mesajlaşmasak da sabah en azından günaydınla başlayıp gün içinde birbirimizden haberimiz olurdu. Özellikle flört döneminde daha bi istek olurdu. Ama bu adamla 2 gün hiç konuşmadığımız oldu. Başkası anlatsa bunları, sözlere değil davranışlara bak; demek ki fazla anlam yüklemişsin derdim.
Benim beklentim mi fazla yoksa bu adamdan olmaz mı?
Herkese merhabalar,
2-3 haftadır görüştüğüm biri var. Bazen olayın içindeyken anlayamıyoruz o yüzden sizden yardım almak istedim.
Daha öncesinde de tanıştığım biri ve birbirimiz hakkında az çok fikrimiz vardı.
Buluşmalarda gayet iyiyiz. Açıkçası ben daha çok vakit geçiririz diye düşünmüştüm ancak onun sözleri etkiledi sanırım, beklentiye girdim. İltifat herkes eder ama bu adam beni yakından tanıyanların anlayabileceği özelliklerimi fark ediyor, övüyor ve hep onun için farklı olduğumu düşündüren cümleler serpiyor araya. Buluşmalar gayet güzel geçiyor, zor ayrılıyoruz ama eve geliyorum mesaj yok. O atmayınca bi iki ben attım. O da mesaj atıyor ama beklediğim sıklıkta değil. Sonuç olarak akan bi muhabbetimiz yok. 3-4 günde bir buluşuyoruz ama buluşmalar gayet iyi, sonrası tıkanık.
Ben normalde flörtlerde ilişkilerde gün boyu mesajlaşmasak da sabah en azından günaydınla başlayıp gün içinde birbirimizden haberimiz olurdu. Özellikle flört döneminde daha bi istek olurdu. Ama bu adamla 2 gün hiç konuşmadığımız oldu. Başkası anlatsa bunları, sözlere değil davranışlara bak; demek ki fazla anlam yüklemişsin derdim.
Benim beklentim mi fazla yoksa bu adamdan olmaz mı?
Birebir katılıyorum, zaten çevresinde çok kadın olan biri. Flört etmeyi bilmeyen, teknoloji özürlüsü biri de değil. Erkekler kapatılsın yeter ya…Şöyle muhtemelen bana kalırsa başkaları ile de konuşuyor ben öle düşündüm listenin illa ki bir hürremi vardır
her gün yazdığı o sen değilsin övmesine inanma erkekler hareketler İle ilgisini gösterir tavırlarıyla,laf tırı vırı.
Sana karşı senin kadar ilgisi olsa ki , flört konusunda bana göre muhtemelen o bir profesyonell!! Eve gidip gitmediğini her şeyi incik cıncık sorardı
Bu kadar iletişimsizlik normal değil. Bir falsosu var gibi.. Hele de ilişkinin ilk başlarında gerçekten ilgi duyduğu kişiyi aramadan sormadan duramaz insan.. Hayatındakj tek kadının siz olmadığını düşünüyorum ki evli/uzun süreli ilişkisi vb. de olabilir..34 yaşında.
Anahtarı kim nereye koydu? Getirin de kapatalım.Birebir katılıyorum, zaten çevresinde çok kadın olan biri. Flört etmeyi bilmeyen, teknoloji özürlüsü biri de değil. Erkekler kapatılsın yeter ya…
Evli evliSadece 2 günde bir iletişim kursa olabilir diyecektim ama hem sosyal hesaplarda aktif hem de çemrimiçi olup yazmıyorsa burada bir sorun var.yine evliciler gelmiş ama hesaplarda aktifmiş.evli olsa aktif de olamaz.bunlar da her soruna evli diye yapıştırıyorlar.sanki evli olmayan her erkek tanıştığı her kadının kapısında yatıyor.tonla kafası karışık, ne istediğini bilmeyen, ilgisiz adam var
Naptın konuşmayı kestin mi askıya mı aldın merak ettim.Birebir katılıyorum, zaten çevresinde çok kadın olan biri. Flört etmeyi bilmeyen, teknoloji özürlüsü biri de değil. Erkekler kapatılsın yeter ya…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?