Bu adamın amacı ne?

34 çok genç, mesajlaşmak falan bilen bi jenerasyon. Yaşı ileri olsa farklı derdim. Her gğn sabahtan akşama liseli gibi olmaz ama her gün bi konuşulur. Ben yakın arklarla bile hergün bi şekilde iletişiyorum. Mesaj olur, ses kaydı olur, instagramdan post atma olur. 2 gün uzun geldi. Çok da ayılıp bayılmamış bence ya. İsteyince darlayana kadar yazıyolar.

Kimliğini görseniz de evli olup olmadığını bilemezsiniz ki medeni hal durumu yazmıyor artık.

Ortak arkadaşlarınız var ise onlar üzerinden araştırma yapabilirsiniz biraz evli mi değil mi diye.

Sadece 2 günde bir iletişim kursa olabilir diyecektim ama hem sosyal hesaplarda aktif hem de çemrimiçi olup yazmıyorsa burada bir sorun var.yine evliciler gelmiş ama hesaplarda aktifmiş.evli olsa aktif de olamaz.bunlar da her soruna evli diye yapıştırıyorlar.sanki evli olmayan her erkek tanıştığı her kadının kapısında yatıyor.tonla kafası karışık, ne istediğini bilmeyen, ilgisiz adam var

Evli/ilişkisi var veya zannettiginiz kadar da sizi begenmedi vakit geçiriyor . Bu ikisi haricinde hiçbir ihtimal yok . Zannetmiyorum demişsiniz ama İnşallah ilki değildir . Üç sene bu şekilde sevgilisini oyalayan evli erkekler var

Ya 2-3 hafta olmuş sadece biraz daha vakit geçirip sonrasında beklentinizi dile getirin derim.
Sonrasında ne yapıyor nasıl davranıyor bunlar önemli.
Henüz her şey çok yeni belki o da sizi darlamak istemiyor.
Siz plan yapın mesela sinema tiyatro vs bunlara hevesle istekle katılıyor mu sizi tanımaya çalışıyor mu ?
Benim için bunlar önemli olurdu şahsen.
Birde ilişkiye dönecek mi ilişki istiyor mu bu da önemli ?
Bu konuları açıyor mu bunlara dair fikri ne ?

Olmaz

Şöyle muhtemelen bana kalırsa başkaları ile de konuşuyor ben öle düşündüm listenin illa ki bir hürremi vardır
her gün yazdığı o sen değilsin övmesine inanma erkekler hareketler İle ilgisini gösterir tavırlarıyla,laf tırı vırı.
Sana karşı senin kadar ilgisi olsa ki , flört konusunda bana göre muhtemelen o bir profesyonell!! Eve gidip gitmediğini her şeyi incik cıncık sorardı

Birebir katılıyorum, zaten çevresinde çok kadın olan biri. Flört etmeyi bilmeyen, teknoloji özürlüsü biri de değil. Erkekler kapatılsın yeter ya…

Bu kadar iletişimsizlik normal değil. Bir falsosu var gibi.. Hele de ilişkinin ilk başlarında gerçekten ilgi duyduğu kişiyi aramadan sormadan duramaz insan.. Hayatındakj tek kadının siz olmadığını düşünüyorum ki evli/uzun süreli ilişkisi vb. de olabilir..

Evli evli

Birebir katılıyorum, zaten çevresinde çok kadın olan biri. Flört etmeyi bilmeyen, teknoloji özürlüsü biri de değil. Erkekler kapatılsın yeter ya…
Naptın konuşmayı kestin mi askıya mı aldın merak ettim.

Benimde benzer bi durum varda. Çok geç ileyişim kuruyo felan. Bende bunu takmadım ama silmedimde sosyal medyadan arkafaşlarla bişeler paylaştım fotoya yazmışki sen bana niye yazmıyosun hahshshhshs açıklafım böyle iletişim olmaz sqna da saygı duyuyorum aynı frekansta olmayabilitiz desim ama ben böyle bişeyin içinde olmak istemiyorum dedim bi sürü şey yazmıl yazmış sonra arıcam dedi aradı bişelr geveledi ikna olmadım dedim hala aynı düşünüyırum görüşmeyi düşünmüyotum dedim görüşürüz görüşürüz dedi güldğ kapattık ne yaşıyo neyin kafasında bende anlamadım bende hiç.bi yerden silmedim ama bi beklentimde yok saldım öyle bu erkolar gerçekten kapatılsın

Olmaz olsun öyle flört. Mesaj atmayan adimi 1 günde engelliyorum net!!! Sebebi ne olursa olsun o kadarcik ilgiyi, meraki kendime yeter görmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…