Seninle ilgileniyor gibime geldi.. belki pisman olmustur yapmis oldugu bazi hareketlerden dolayi ve bu iliskiyi bir sekilde toparlayip ileriye tasimak istiyordur.. ne bileyim ki sizde aramissiniz.. sirf o aramamiski..
duymak istedigin cevabi verelim diye birazcik zorlamissin ama sorarlar sana burda. iletisimi kopardigin kisiyi sen nie ariyosun o zmn? belki onun da anne hassasiyeti var.
Sen aradığın için olabilir. Eğer birşeyleri başlatmak istese mutlaka özel şeyler söylerdi, görüşmek istediğini söylerdi. Arkadaşça olabilir başka türlü de olabilir. Neden her şeyin hemen netlik kazanmasını istiyorsunuz biraz zamana bırakın konuşun arkadaşça yine olacaksa olur zaten.
Hem şu kıskandırma tavırlarını da anlamıyorum. Sizi seviyorsa seviyordur ve söyler tutup bir erkekle fotoğrafını görünce mi açılacak. Kaldı ki onu görünce sizden uzaklaşabilir de bunu da düşünün.
Boşlukta kalicak bir adam değil. Benden hoslandigini soyledi görüştük fakat sonra iliskiye bakış açımi biliyorsun dedi.Eski nişanlısı aldatmis bunu o kadar guverdiği birinden darbe yedigi icin hep uzak durdu bu sevgili olayından. AMa bugun ikinci kez arayinca şaşırdım.İş bulup bulmam neden bu kadar ilgileniyor kardeşin ne yapıyor onu bile sordu.İş bulmam ya da bulamam onu ne ilgilendirir.Annen nasıl tamam sordun bir ay önce iyi dedim tekrardan arıyor.
Tamam da her hareketini sorgulayıp durma.Önce sen aramışsın o da dönmüş aramış.İstemiyorsan ona göre davranırsın istiyorsan biraz daha zamana yayar niyetine bakar ona göre yol çizersin.Şimdi iki aradı diye yorum yapmak olmaz.
Bende zamana bıraktım dejavu one olcagi varsa olur aynen inşallah gerisi geliçek. Daha önce kimseyle çıkmadım.Benden o da bunu biliyor onu söylediğinde etkilemiştI.Ona da hak veriyorum üç senelik bir geçmişi var nişanlısı tarafından aldatilmis o yüzden bu konuya bakış açımi biliyorsun demişti. Ben de onun yerimde olsam hemen bir ilişkiye baslayamazdim açıkçası. Benden hoslandi söyledi bunu sonra sevgili olayina mesafeli durdu.Ama bizim aramızda başka bir bağ var yalan aldatma da olmadi bekliycem inş.