• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adamın derdi ne

esrarenkizz

benim bi umudum var kzm❤❤
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
266
166
18
Selam öncelikle eşimle boşanma noktasına gelmiştik hatta kendisi davayi açmıştı yalan yanlış iftiralar atıp kızımın velayetini almaya çalışacaktı .şimdi her kafadan bi ses çıkıyo kızımın gece gündüz baba diye haykırışi icimi yakarken annem boşanma diye tutturdu nn zaten evimde kalıyordum bütün olaylar yaşandığı esnada eşim annesinin evindeydi Son 1 haftadir eve geliyo bn ona bi yabancı gibiyim ama kendisi bir bir iyi anlatamam tek fark artik bnm icin evlilik bitmisti annem ve ailemin ısrarı bni çileden çıkardı bosanmayacaksin diye tutturdu lar. Bn bu adama nasıl güveneyim onca emeğimi heder etti koşa koşa yalanlar ile bosamaya koştu davayi bnm açacağım yerde dün de annemin ısrarcı üzerine sordum ne yapmayı düşünüyorsun diye burnu iyice kalktı davayi reddemem de hakimin karşısına çıkar boşanmak iştemiyoruz deriz bunun gibi şeyler söyledi. Bu adamla bnm bi geleceğim yok uzadıkça iyice afedersiniz hersey pisliklesiyo annemin lafını dinlesem mahkemede boşanmak istediğini söylese ne yaparım ben ailem avukat tutmama bile izin vermiyor bna bi çıkar yol gösterin lütfen

Annenizin bu ısrarı neden mutsuz olduğunuz bi evliliği neden sürdürüp üzülmenizi istiyo anlamıyorum ben de kendi kararınızı verin gerçekten devamcetmek istiyorsanız elinizle etraflıca konusun

bosanma kararınızı ailenizin onaylaması neden gerekiyor? çalışmıyor musunuz? esinize biri hicbirsey olmamış gibi davranacaginizin garantisini mi verdi? sinsi gibi yerleşmiş eve Özür yok pişmanlık konuşması yok

bosanma kararınızı ailenizin onaylaması neden gerekiyor? çalışmıyor musunuz? esinize biri hicbirsey olmamış gibi davranacaginizin garantisini mi verdi? sinsi gibi yerleşmiş eve Özür yok pişmanlık konuşması yok
Kopuk bi aileyiz herkez farklı konusuyo çalışmıyorum eşim izin vermedi pismanlik yada özür yok garantisi de yok o kadar bunaldim ki herkez farklı farklı şeyler söylüyor

Bana ailenin arkasına sığnıyormuşsun gibi geliyor. Kesin kararlı olan biri kim ne yaparsa kim ne derse desin bildiğinden şaşmaz. Nefret ettiği insana da asla tahammül edeme. Yazdıklarınızdan kafanızın karışık olduğunu düşünüyorum

evli barklı koskoca kadınsın ailen niye senin adına karar veriyor?
adamı istemiyorsan boşan.

Bu hayatı iyisiyle kötüsüyle siz yaşayacaksınız kararınızdan vazgeçmeyin derim.
Hem psikolojik hem fiziksel şiddet, hem aldatılma hem yalan dolan iftiralarla sindirme politikası uygulamaları zaten ne kadar zor yaşananlar varken ailenizin bir de sırt çevirmesi.
Bir dilekçe hazırlayın etraflıca anlatın ve baro'dan avukat talep edin.
Atılan iftiralara karşı ayrıca karşıt dava açmayı deneyin.
Belki bu süreç çok çok yıpratıcı olacak ama evladınızı ve kendinizi böyle bir aile de yaşamaya mahkum etmeyeceksiniz.
Bir işe giremiyorsanız bile devletten koruma talep edebilirsiniz o süreçte kalacak yer ve iş imkanlarına odaklanırsınız.
Eğer şuan susup bunların zulmüne boyun eğerseniz belki bir daha o cesareti kendiniz de bulamayabilirsiniz.
Kolaylıklar diliyorum.

Şimdiye kadar evliliğinizle ilgili kararları hep aileniz mi verdi ?
Kimse kimse için yaşamıyor, kimse için de istemediğiniz bir evliliğe devam etmeyin.
Çalışmıyorsanız iş arayın çalışmaya başlayın,
Çocuk küçükse tam gün kreşe verebilirsiniz.
Kararlı olun dik duruş gösterin. eğer aileniz size sırtını dönecekse bu süreçte zaten hiçbir zaman yanınızda olmamışlar demektir.
Karı koca bağlarınız gerçekten bittiyse evlilik denen şey eziyet verir bir zaman sonra insana.
zulüm gelir. haa böyle yalancı ve iftiracı bir adamla evlilik olmaz o en kötüsü.
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

yasiniz kac?
evlenmissiniz colugunuz cocugunuz olmus neden annenize gire yasiyorsunuz hayatinizi?
mutsuzsaniz hayatinizi mahvetmeyin , bu sizin hayatiniz

Back
X