- 9 Mayıs 2017
- 266
- 166
- 18
- Konu Sahibi esrarenkizz
Selam öncelikle eşimle boşanma noktasına gelmiştik hatta kendisi davayi açmıştı yalan yanlış iftiralar atıp kızımın velayetini almaya çalışacaktı .şimdi her kafadan bi ses çıkıyo kızımın gece gündüz baba diye haykırışi icimi yakarken annem boşanma diye tutturdu nn zaten evimde kalıyordum bütün olaylar yaşandığı esnada eşim annesinin evindeydi Son 1 haftadir eve geliyo bn ona bi yabancı gibiyim ama kendisi bir bir iyi anlatamam tek fark artik bnm icin evlilik bitmisti annem ve ailemin ısrarı bni çileden çıkardı bosanmayacaksin diye tutturdu lar. Bn bu adama nasıl güveneyim onca emeğimi heder etti koşa koşa yalanlar ile bosamaya koştu davayi bnm açacağım yerde dün de annemin ısrarcı üzerine sordum ne yapmayı düşünüyorsun diye burnu iyice kalktı davayi reddemem de hakimin karşısına çıkar boşanmak iştemiyoruz deriz bunun gibi şeyler söyledi. Bu adamla bnm bi geleceğim yok uzadıkça iyice afedersiniz hersey pisliklesiyo annemin lafını dinlesem mahkemede boşanmak istediğini söylese ne yaparım ben ailem avukat tutmama bile izin vermiyor bna bi çıkar yol gösterin lütfen