• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamin derdi ne

Öğretmensiniz anladığım kadarıyla. Sizde çalışıyorsunuz ama eşiniz spora verdiğiniz parayı kendi vermiş gibi boşa gitti muhabbeti yapmış. Ağzının payını vermiyor musunuz cidden?
Eş dediğin insanı aşağı çekmez.
Diğer konuyu da okudum.
Eşiniz sizi aile olarak, hayat arkadaşı olarak benimsememiş.
Yaptıkları, söyledikli normal değil.

Öğretmensiniz anladığım kadarıyla. Sizde çalışıyorsunuz ama eşiniz spora verdiğiniz parayı kendi vermiş gibi boşa gitti muhabbeti yapmış. Ağzının payını vermiyor musunuz cidden?
Eş dediğin insanı aşağı çekmez.
Diğer konuyu da okudum.
Eşiniz sizi aile olarak, hayat arkadaşı olarak benimsememiş.
Yaptıkları, söyledikli normal değil.
Evet bunu soyler zaten ama sorumlusu olarak beni görür

Eşim başkalarının yanında beni aşağılıyor. Ailesinin yanında sesini yükseltiyor. Arkadaşlarının yanında beceremediğim bir spor için beni üzdü. Yapamadım ne yapayım. O spora boşa para ödediğini beceremediğimi sıkça dile getirdi.Yeteneksiz ve beceriksiz bile olsam bunu sürekli söylememeli. Kariyeri olan eğitimli iyi aileden gelen bi kadınım. Neden böyle yapıyor
Diger konunuzu da okudum, bu adam sizi sevmiyor gibi. Seven insan davranışı değil bunlar.

Gizli narsist çıkmazsa ne dokt

Diger konunuzu da okudum, bu adam sizi sevmiyor gibi. Seven insan davranışı değil bunlar.
Sevmese neden evli kalsın bir sebep yok bunu ona da söyledim. Seviyorum tabiiki diyor .
Sevgi konusunda eminim sevdiğine ama saygısı yok ne yazikki tahammülü ve saygısı az olan bir adam her şeye karşı

baş başayken bu konuyu konuşup hala devam ediyosa milletin içinde sizde onun agzına sı..cacaksınızzzzz bitti

Eşim başkalarının yanında beni aşağılıyor. Ailesinin yanında sesini yükseltiyor. Arkadaşlarının yanında beceremediğim bir spor için beni üzdü. Yapamadım ne yapayım. O spora boşa para ödediğini beceremediğimi sıkça dile getirdi.Yeteneksiz ve beceriksiz bile olsam bunu sürekli söylememeli. Kariyeri olan eğitimli iyi aileden gelen bi kadınım. Neden böyle yapıyor
Ailesinin yanında sesini yükselttiğinde benimle bu şekilde konuşamazsın diye bozun.Sporu beceremediyseniz olabilir herkes her şeyi becerecek değil.Siz de kendinizle dalga geçiverin.En önemlisi de eşinizden onay almaya çalışmayın.Olumlu ve olumsuz özelliklerinizle beraber kendinizi severseniz hiçbir eleştiri moralinizi bozamaz.

Ailesinin yanında sesini yükselttiğinde benimle bu şekilde konuşamazsın diye bozun.Sporu beceremediyseniz olabilir herkes her şeyi becerecek değil.Siz de kendinizle dalga geçiverin.En önemlisi de eşinizden onay almaya çalışmayın.Olumlu ve olumsuz özelliklerinizle beraber kendinizi severseniz hiçbir eleştiri moralinizi bozamaz.
Moralimin bozulmasından çok nedenlere odaklanıp sorguluyorum bu yoruyor

Sevmese neden evli kalsın bir sebep yok bunu ona da söyledim. Seviyorum tabiiki diyor .

Sevgi konusunda eminim sevdiğine ama saygısı yok ne yazikki tahammülü ve saygısı az olan bir adam her şeye karşı
Sevgi konusunda nasıl eminsiniz??? Sevgi sevdiği kadını ezmek, aşağılamak,aşağı çekmek midir?? Siz sevmiyor onun kendini tatmin ettiği ezerek kendine bağladığı birisiniz.Yönetilmesi kolay olduğunuz için sizi seçti .Sizin karakterinize benzer başka bir kadın olsaydı onu seçerdi.Güçlü, dişli, kendini bilen kadınları sevmez ,düşman görür.Onun için ideal olan ezik sessiz kadındır.Bu aşk değil sevgi değil isterseniz oturun araştırın,gerçekler acıdır......

Back
X