• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamin derdi ne

Kendini sizinle bir gören kişi sizi gelen en kötü hakareti bile üzerine alır ve sizden önce gerekirse sizi savunur ama sizi kediyle bir gôrmüyor hatta daha yüksekte gôrüyorsa aşağı çekmeye ve küçümsemeye çalışırlar bence sizin ciddi bir sınır çözmeniz lazım eğer alıngan ve sürekli onu kaybetmekten korkan bir imaj cizdiyseniz bunu düzeltmeniz lazım güçlü olduğunuzu piskolojikmen ve ruhen bilmeli
Tam da dediğiniz gibi sanırım
Ben çok güçsüz ve zayıf görünüyorum .Beni beceriksiz yeteneksiz ve çirkin olduğuma inandirdi

Eğer cocuğunuz yoksa bu sorunu çözmeden sizden ricam çoçuk yapmayın eğer bu sorunu çözmeden yaparsanız gelecekteki cocuğunuzun gözünde sizi kuçuk ve yetersiz bir kadın olarak gösterecek ve malesef baba anneye değer vermiyorsa iyi takım arkadası değilse çoçuğunuz size ne kadar değer verebilir ki

4 yıllık evlisiniz ve çocuğunuz yok sanırım. İyice korunun, çocuk sahibi olmayın bu evlilikte.
Öyle yapıyorum. Eşim çocuklara karşı tahammülsüz ve sesten rahatsız olur çok. Bu da beni düşündürdü hep zaten cocuk konusunda Ben mesleğim gereği heo çocuklarla birnarada olduğumdan daha anlayışlı ve sabirliyımdir .Ama tek taraflı olmaz tabii

Öncelikle alınıp, suratınızı düşürmeyin, zaten bunun için yapıyor. Ne yapalım dışarıda bir sürü mükemmel kadın varken benle evlenmişsin çok yazık, senin de bir sürü kusurun var ama ben toplum içinde dile getirmiyorum diyin.

Ben çok güçsüz ve zayıf görünüyorum .Beni beceriksiz yeteneksiz ve çirkin olduğuma inandirdi
Becereksiz ve yeteneksiz değilsiniz sadece size değer vermiyor galiba üzülmenizle kırılmanızla ilgilenmiyor yani demek istediğim sizde aynısını ona yapın ip inceldiği yerden kopsun bence onu kaybetmekten kormadığını gôrdüğünde belki kendine çeki düzen verebilir eğer kaybetmekten ve kırmaktan korkmuyorsa bir ömür bu duruma imkanınız varsa katlanmayın yoksa günden güne erirsiniz yine de siz bilirsiz tam olarak ne yaşadığınızı bilmiyorum ama sakin bir şekilde öncelikte bu durumdan rahatsız olduğunuzu ne kadar üzüldüğünüzü sôylebilirsiniz ve sizinle empati kurmaya davet edebilirsiniz sizi anlaması için bu şekilde bir adım atmış olursunuz ama siz güzellikle dile getirdiğiniz halde yapmaya devam ediyor hak etti gibi davranın bazı insanlar kibarlıktan anlamıyor malesef

Eşim başkalarının yanında beni aşağılıyor. Ailesinin yanında sesini yükseltiyor. Arkadaşlarının yanında beceremediğim bir spor için beni üzdü. Yapamadım ne yapayım. O spora boşa para ödediğini beceremediğimi sıkça dile getirdi.Yeteneksiz ve beceriksiz bile olsam bunu sürekli söylememeli. Kariyeri olan eğitimli iyi aileden gelen bi kadınım. Neden böyle yapıyor
sen ona bu fırsatı vermişsin.

Herkes şakaya maruz kalmayı sevecek diye bir şey yok ben şaka sevmiyorum kaldıramıyorum git sakanı başkasıyla yap ben ciddi bir insanım deyin
her şakada bir gerçeklik payı olduğunu bilin

Sizi manipüle etmiş, etmeye de devam ediyor.
Müthiş pisikoloji serilerini okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle " sizi yoran her şeyi bırakın " mutlaka okuyun.
Nasıl duygusal şiddete ve manipulasyona uğradığınızı kendiniz görün.

Sizi manipüle etmiş, etmeye de devam ediyor.
Müthiş pisikoloji serilerini okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Özellikle " sizi yoran her şeyi bırakın " mutlaka okuyun.
Nasıl duygusal şiddete ve manipulasyona uğradığınızı kendiniz görün.
Okumadım mi sanıyorsunuz psikoloji egitimim de var üstelik ama konduramamak mi kendine dışarıdan bakamamak mi ne derseniz deyin

Başarılarımı ve beni hep küçümser yetersiz görür. Kendimi daha fazla geliştirmem gerektiğini söyler hep ve boşsun der
Ya biraz önceki konunuza da yazdım da neden yani, hiçbir erkek nahif olmayı haketmiyor yaa en iyisi bile, siz neden o bunları söylerken haddinizi bildirmiyorsunuz? Trnin en zor mühendisliklerinden birinden mezunum şu egoyu yapmadım😅ne mühendisi olursa olsun ya, ay sizinle niye evlenmiş o zaman🤣tam bir kaybeden ya eşiniz üzgünüm, sosyal ortamda karşımda biri eşine böyle diyecek, böcek gibi ezerdim valla

Ya biraz önceki konunuza da yazdım da neden yani, hiçbir erkek nahif olmayı haketmiyor yaa en iyisi bile, siz neden o bunları söylerken haddinizi bildirmiyorsunuz? Trnin en zor mühendisliklerinden birinden mezunum şu egoyu yapmadım😅ne mühendisi olursa olsun ya, ay sizinle niye evlenmiş o zaman🤣tam bir kaybeden ya eşiniz üzgünüm, sosyal ortamda karşımda biri eşine böyle diyecek, böcek gibi ezerdim valla
Arkadaşının eşi ezdi zaten canım hemcinsim sonra kadını sevmedim çok ukala diyor arkasından beni savunduğu için gıcık oldu 😃

Okumadım mi sanıyorsunuz psikoloji egitimim de var üstelik ama konduramamak mi kendine dışarıdan bakamamak mi ne derseniz deyin
İnsan olayların içindeyken gerçekten göremiyor, hak veriyorum size.

Yaşadıklarımı başkası bana anlatsa yok artik derim. İnanın eğitim kariyer vs. hepsi bir yere kadar. Saf olmamak lazım. İyi niyet nankörlük getiriyor.

Şaka olması için iki tarafında hoşuna gitmesi gerekir.

Sizi aşağıladığı zaman "demekki bu kadarına layıkmışsın ki eş olarak beni seçmişsin deyin.

Terbiyesiz hadsiz adam.

Back
X