• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamin niyeti bellimi?

Tayinnnnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
715
644
103
43
Herkese selamlar hanımlar. Bir arkadaş vasıtası ile biriyle mesajlasiyoruz. Oda ogretmen bende .farklı sehirlerdeyiz henüz yüz yüze görüşmedik. Adam normalde kapalı kız istiyormuş ama beni fotoda görünce beğenmiş ve görüşmek istedi.bende baştan kapanmayacagimi aracıya söylemiştim.Adam bugün mesajda ılerde kapanirmisin diye yazmış
Ben de ister istemez sinirlendim ben acigim kapanmayida hiç düşünmüyorum dedim. Madem kapalı istiyorsun kapalı kızla görüş.Adamda o niyet var sanki görmedim bile daha.ozellikle evli arkadaşlar ılerde böyle bişey için beni zorlarmi sizce? Bu bana bir sinyal mi sizce?sonuçta adam gerçekte öyle birini istiyor galiba.zaten evlenmekten korkuyorum.direk sorduğu soru bu.

Herkese selamlar hanımlar. Bir arkadaş vasıtası ile biriyle mesajlasiyoruz. Oda ogretmen bende .farklı sehirlerdeyiz henüz yüz yüze görüşmedik. Adam normalde kapalı kız istiyormuş ama beni fotoda görünce beğenmiş ve görüşmek istedi.bende baştan kapanmayacagimi aracıya söylemiştim.Adam bugün mesajda ılerde kapanirmisin diye yazmış
Ben de ister istemez sinirlendim ben acigim kapanmayida hiç düşünmüyorum dedim. Madem kapalı istiyorsun kapalı kızla görüş.Adamda o niyet var sanki görmedim bile daha.ozellikle evli arkadaşlar ılerde böyle bişey için beni zorlarmi sizce? Bu bana bir sinyal mi sizce?sonuçta adam gerçekte öyle birini istiyor galiba.zaten evlenmekten korkuyorum.direk sorduğu soru bu.
Evet ister daha çok diretir hatta evden dışarı burnunu bile çıkarma der bu zihniyetler. Daha iyiye değil daha kötüye gider emin ol bundan

Bence belli ve bu konuda baskı yapacak gibi duruyor. Hani yapmayacak olsa konusunu açmazdı bir daha. Siz bir kez daha bu konuda çok netim, ilerisi için kafanda beni değiştirmek falan varsa şimdiden konuşmayın bitirelim deyin. Yol yakınken kimse üzülmesin.

Baskı yapabilir de yapmayabilir de . Belki sadece ilerideki fikrini merak etti.
Burda belirleyici olan ailesi, ailesinin baskısına etkisine karşı zayıf mi ve genel diğer tavır tutumları.
Hemen kesin öyledir demek zor.

Kapalı birini istiyor muhtemelen ailesi de açık birini kabul etmeyecek..Sizi görmüş beğenmiş ve iler de ikna ederim kapanır diye düşünmüş bence..ya bitirin ya da çok net bi dille ifade edin kendinizi..Eşimin ailesi de kapalı gelin arayışındaydı bunu ilk farkettiğim de çok net ifade ettim kendimi.. Ailesine karşı durumu eşim savundu ve konuyu kapattı, yoksa çok büyük sıkıntılar yaşatabilecek bir durum..

Zorlar...

Yanı net olarak istemiyorum dedim baktı rahatsiz oldum oda cevirdi yok ban karışmam falan filan. Bilmiyorum icime kurt düştü.

Kapalı istiyorsa kapalı kız baksın. Ne demek ilerde kapanır mısın? Onu ilgilendiren bir durum değil bu. Kendini bu konuda söz sahibi sanmasın. Yol yakınken iletişimi kesin. Çünkü evlenince bir süre sonra baskı yapmaya başlar. Bu tipler böyledir, nikahlayınca icabına bakarım diye düşünüyordur. Sizie de sorarak alttan alta yerini yapıyor. Kanmayın.

Bu tür adamlara sinir oluyorum
Madem tercihin öyle o yönde birini bul.
Sende de bizim köken İskoçya. Özel günlerde erkekler etek giyer sende giyersin dimi? Sonuçta bizde gelenek bu dersin. Bence güzel bi iletişimi kesme yöntemi olur.

Kişiden kişiye değişir bence bu durum. Eşimin ailesi muhafazakar, ilk tanıştığımız da kapalı olursan benim için daha iyi olur demişti. Tesettüre girmeyi düşünmediğim için rahatsiz olup görüşmeme kararı almıştım. Sonuç olarak evliyiz ve aramızda böyle bir konuda hiç geçmedi. Onun memleketine gittiğimizde biraz daha dikkat ediyorum, mesela popoyu kapatan hafif bol kıyafetler tercih ediyorum o kadar.
Sizin yerinizde olsam emin olmadan bu ilişkiyi ileriye taşımamam, sonrasında ayrılmak daha zor oluyor.

Şu an senin ağzını yokluyor. Velev ki olumlu yanıt alırsa ilerde çok baskı yapar.
Sen hiç bir şekilde kapanmayacağını dile getirirsen zaten o görüşmeye devam etmez.
bazı erkeklerde illa kapalı olsun takıntısı var.,

Adamın sizi bir şeye zorladığı yok. Kapanır mısın demiş hayır demişsiniz, kapalı biriyle evlenmek istiyorum demiş. Bunun üstüne hala görüşecekseniz siz istediğiniz için görüşmüş olursunuz. Adam kartlarını açık oynamış ne kadar pazardan elma seçer gibi eş seçiyor olsa da.

Zorlar kesinlikle başın cok agrir

Bence yol yakınken vazgeçin . İlerde sinir patlamaları yaşayınca ; senden tek bir şey istemiştim , neden beni hiç önemsemiyorsun ? Dinlemiyorsun ? Diyebilir. Şiddetinin sorumlusu siz olursunuz.

Back
X