Bu adamin niyeti bellimi?

Adam net fikrini demiş ya araniz da ciddi bir şey olunca deseydi baştan dürüstce söylemiş
Ilerde bunu söyler ister baskı yapar

Hic belli olmaz bu isler bakarsiniz siz kapanmissiniz🤗Ben evlendigimde kapali degildim birakin kapanmayi lafi bile gecsin istemezdim..Esim oyle bir talepte bulunmadi evlendikten 7 yil sonra ben tamamen herşeyiyle tarzimi degistirdim..Her erkek baski yapacak diye birsey yok.Bence adam acik acik niyetini belli etmis saklamamis..Sizde uymamis rest cekin herkes kendi yoluna baksin

Bende aynen sizin dediğinizi yaptım resimde açık olduğumu görüyorsun eğer kapalı kız arıyorsan kapalı kızlarla görüşeceksin niyetin buysa baştan hiç görüşmeyelim dedim oda yok benim için önemli değil kafa yapısı önemli sadece fikrini merak etmiştim dedi. Ama yanı açık kıza kapanmayı düşünüyormusun denmezki. Durduk yere.

Ya valla benim açık olup kapalılardan daha çok ibadetine dikkat eden arkadaşlarım var. Sana kötü gözle bakmak isteyen kapalıyken de bakıyor laf bile atıyor bunun için kapalı istiyorsa yani. Senin kararına saygı duymalı zorla olmaz bu işler içinden gelirse kapanırsın ona ne ? Bakalım o dikkat ediyor mu erkeklerinde giyinirken dikkat etmesi gerekenler var sonuçta

Benim bir arkadaşımında aynen böyle oldu. Erkek tarafı kapalı ve öyle birisini istiyor, kız tarafı açık. Onlar evlendiler. Kız evlenmeden önce kapanmayacağını söyledi ama açıkda giyinmeyecekti. Başı açık, kısa kollu giyiyor. Ama kolsuz birşey, şort yada mini birşey giymiyor. Deniz kenarında bir şehirde yaşıyoruz, denize gidince mayo giyiyor. Ama ikisi de namaz kılıyor. 13 senedir evliler, bir tanede çocukları var. Onlar anlaştı ve sorun olmadı. Ama karşılıklı konuşmanız lazım. İkisi birbirini sevdi ve ortak yol buldular. Ailelerde sorun çıkartmadı. Şu an gayet mutlu devam ediyorlar.

Evet zorlar sizi ilerde kapanmaniz için. Bazı erkekler de önce beğenip kabul ediyor ilerde nasıl olsa değiştiririm ikna ederim diye bu en azından niyetini baştan belli etmiş.

Herkese selamlar hanımlar. Bir arkadaş vasıtası ile biriyle mesajlasiyoruz. Oda ogretmen bende .farklı sehirlerdeyiz henüz yüz yüze görüşmedik. Adam normalde kapalı kız istiyormuş ama beni fotoda görünce beğenmiş ve görüşmek istedi.bende baştan kapanmayacagimi aracıya söylemiştim.Adam bugün mesajda ılerde kapanirmisin diye yazmış
Ben de ister istemez sinirlendim ben acigim kapanmayida hiç düşünmüyorum dedim. Madem kapalı istiyorsun kapalı kızla görüş.Adamda o niyet var sanki görmedim bile daha.ozellikle evli arkadaşlar ılerde böyle bişey için beni zorlarmi sizce? Bu bana bir sinyal mi sizce?sonuçta adam gerçekte öyle birini istiyor galiba.zaten evlenmekten korkuyorum.direk sorduğu soru bu.
Geleceğiniz ile kumar oynuyorsunuz. Konu sadece kapanmak değil, beklentileriniz ile ilgili. Sizin beklentilerinizi karşılamayacak bir ilişki, evlilik pişmanlıklar yaratır. Siz böyle bir insan değilseniz ne karşınızdakini ne kendinizi yorun.

Herkese selamlar hanımlar. Bir arkadaş vasıtası ile biriyle mesajlasiyoruz. Oda ogretmen bende .farklı sehirlerdeyiz henüz yüz yüze görüşmedik. Adam normalde kapalı kız istiyormuş ama beni fotoda görünce beğenmiş ve görüşmek istedi.bende baştan kapanmayacagimi aracıya söylemiştim.Adam bugün mesajda ılerde kapanirmisin diye yazmış
Ben de ister istemez sinirlendim ben acigim kapanmayida hiç düşünmüyorum dedim. Madem kapalı istiyorsun kapalı kızla görüş.Adamda o niyet var sanki görmedim bile daha.ozellikle evli arkadaşlar ılerde böyle bişey için beni zorlarmi sizce? Bu bana bir sinyal mi sizce?sonuçta adam gerçekte öyle birini istiyor galiba.zaten evlenmekten korkuyorum.direk sorduğu soru bu.
Zorlayacak gibi

Niye riske atasınız ki?
Bilmem kaç yıllık sevgiliniz değil, bir şey değil, yoluna baksın.
Burada kaç tane konu açıldı, eşinin ya da eş ailesinin zoruyla kapanan ama eşinin gözü başka kadınlarda olan içerikli kaç konu okuduk.
Herkes kendi yoluna.

Böyle kişiler at gözlüğü takmış sabit fikirli karakterlerdir
Kesinlikle sizi dinlemezler kendi bildiğini okurlar iletişimi kesmenizde fayda var

Kesinlikle isteyecektir, istisnası olduğunu düşünmüyorum. Siz de kapanmayı düşünmüyorsanız bence hiç uzatmayın, baştan kesin atın. Kapanma için olmasa da giydiğinize, sürdüğünüze karışır, can sıkar. Kafanızın uyduğu birini bulmak varken, hiç gerek yok böylesine eyvallah demeye.

Ha bir de öğretmensiniz ama yazınızda -de’leri ayırmadan yazmışsınız birçok noktada. Sayın öğretmenim, siz de böyle yaparsanız....

Bence kapanmanizi ister ve size açık olduğunuz ve kapanmayi düşünmediğiniz için de saygi duymaz gibi geliyor
Benzerini yasadim ayni sizin gibi araci vasıtasıyla tanismistik adam direkt evleneceğim kadin kapali namazinda niyazinda olmali demisti hatta çalışan da istemiyordu memur olduğumu duyunca sesini cikaramadi, ozelde olsam çık diye baski da yapardi kesin.
Neyse, ben ibadet yapmayı severim ama kapanmayi kesinlikle düşünmüyorum demistim o da hemen demedim zamanla olur dedi hayir hic düşünmüyorum netim dedigimde konusmayi kesmisti :)) yani ben bu tip adamlarin kadinin dusuncelerine saygi duyduklarini düşünmüyorum kafalarinda belli bir profil var illa buna uymalı diyorlar halbuki örtülü olup arkasından her halti yiyen kadinlari gormuyorlar ki bahsettigim kisi 3 ay sonra oyle biriyle evlenmis kadin arkasindan neler neler yapiyor adamsa agzinin içine bakiyor :) ona mustehak demistim araci arkadasa.
Kisaca sizi zorlar siz ne kadar kendinizden ödün verebilirsiniz ona bakin

soru eki olan "mi" ve baglac olan "de, da" ayri yazilir. ( ögretmenim diyen birinin böyle kurallara uymamasina sasiriyorum dogrusu)

sorunuza gelecek olursak, niyetinizde ileride örtünmek yoksa acik bir dille belirtin.

O istemese bile ailesi de baskı yapabilir. İlerde ne olacağı belli olmaz. Ama kapanmanızı istemese size bu soruyu sormaz. Ya da kapanmazsınız sürekli kıyafetinizi eleştirir. Zaten uzun süre olmamış aklınıza yatmıyorsa yolunuza bakmanız sizin için daha hayırlı gibi görünüyor. Bu işler içten gelerek olmalı başkasının baskısı ile değil bence.

bunu gerçekten soruyor musunuz?
hala daha.
bu soruya rağmen.
anlamak çok da zor değil o niyeti.
ne öğretmenisiniz merak ettim açıkçası.

Aracıyla olacak iş değil ben olsam ben de kişinin kendine sorardım. Net hayır demenize rağmen bir daha sorarsa o zaman kızarım. Zaten ille kapalı diyorsa onun da sizin bu cevabınızdan sonra dürüst bir şekilde olmaz demesi lazım. Kartları son bi defa daha açık oynayın bence ve açık şekilde ille de böyle bir isteği varsa görüşmeyelim deyin.

X ile ilettim neyini anlamadın da tekrar soruyorsun diye tersleyip engelle geç.

Beğenirken açık beğeneyim sonra kapatayım, güzel kafaymış.

Back
X