Yanlış birine aşık oldum yardım lütfen :(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlısı olmuş inan
Elbet karşına adam gibi biri çıkar bu tiplere zaman harcamaya değmez

çıkmıyor malesef cnm :( cıkmadı yani.. nerde yaramaz adam war saka gibi onlara asık oluyorum, daha öncede aldatılmıstım falan. tanıstıgım düzgün insanlarada bende asık olamyorum nedesen:(( nerde yaramaz war onlarmı cekio beni ne.. 2 yıl sonra ilk defada bu insana içim ısındı

Kaçan kovalanır psikolojisi içerisinde de olabilirsin.. Kafana takmış olabilirsin.

evet kaçan kovalanır olayı oldu resmen ama bundan değil sırf. gercekten ilk tanıstıgım zaman eski aldatılmanın acısındaydım ve eski erkek arkadasım aklımdaydı istemedim. zamanla düzeldim ve çok olumlu oldum lakin bu sefer bu insan böyle oldu :(

evet kaçan kovalanır olayı oldu resmen ama bundan değil sırf. gercekten ilk tanıstıgım zaman eski aldatılmanın acısındaydım ve eski erkek arkadasım aklımdaydı istemedim. zamanla düzeldim ve çok olumlu oldum lakin bu sefer bu insan böyle oldu :(

Nasip canım.. Belki daha güzel bir birliktelik seni bekliyordur, zorla güzellik olmaz ya.. Başka seçenekleri değerlendir..

Uzak dur derim.
Ne münasebet evine davet etmek?
Hic üzülme,neyine asik oldun ki?
Bu anlatimlarina göre ondan kacmalisin.
Kim bilir kac kizla görüsüyor bu sekilde.
Ve istedigi olmayinca yok sogudum yok bilmem ne.
Seven unutur mu?sogur mu öyle kolay kolay?

Nasıl hemen aşık oluyorsunuz aklım almıyor aşk dediğin şey karşılıklı paylaşım varken gerçekleşir. Seninkisii bir nevi takıntı haline getirmek. Düşünsene adam sana zerre değer vermiyor böyle birini sevme ihtimali anlamsız. Mantığına söz geçir. Tanımadığın sadece her gün yolda gördüğün adama bile aşık olabilirsin ama bu zor geliyor bana. İnşallah sana gerçekten değer veren birini bulduğunda o duygunun gerçek anlamını kavrarsın.

Uzak dur derim.
Ne münasebet evine davet etmek?
Hic üzülme,neyine asik oldun ki?
Bu anlatimlarina göre ondan kacmalisin.
Kim bilir kac kizla görüsüyor bu sekilde.
Ve istedigi olmayinca yok sogudum yok bilmem ne.
Seven unutur mu?sogur mu öyle kolay kolay?

ksnlıkle doğru söylüyorsunuz. ben sanırım kafamda onu farklı kurdum ve kafamdaki ona asık oldum :( işte söylediklerinizi bi idrak edebilsem :( biliyorum ama kalbime söz gecmiyor son iki ay boyunca onu dusunmeye basladım ve bulustugumuzda busefer kesin olur diodum ama malesef hayal kırıklıgına ugradım

Nasıl hemen aşık oluyorsunuz aklım almıyor aşk dediğin şey karşılıklı paylaşım varken gerçekleşir. Seninkisii bir nevi takıntı haline getirmek. Düşünsene adam sana zerre değer vermiyor böyle birini sevme ihtimali anlamsız. Mantığına söz geçir. Tanımadığın sadece her gün yolda gördüğün adama bile aşık olabilirsin ama bu zor geliyor bana. İnşallah sana gerçekten değer veren birini bulduğunda o duygunun gerçek anlamını kavrarsın.

ben ilk görüşte aska inanırım. ilk görüşte olmasa bile suanki. ben 2aydır kafamda kurdum olacagına dair sanırım bi hayal yarattım ondan ve bulustugumuzda kesin bi yere warırız sanmıstım çünkü sözde o da cok istekliydi ya :( ama maleseff hepsi yalanmıs demek resmen ortada kaldım ve duygularımla oynadı. şüpeleniyorumki belki sevgilisi bile vardır bunun

anne duası almışsınız bu sayede sıfır zararla kurtulmuşsunuz. adamın derdi davası belli.
eve çağırmak filan, yok kahveyi ben yapacağım niye kendisi kıraathane sahibi mi?
basit numaralar bunlar

Mrb bayanlar. Derdim olunca bende aranıza katılmaya karar verdim. Özetle anlatıyım. 6ay önce biriyle tanışmıştım. İlk bulusmamızdan sonra kendisi sevgili olmak istedi, çok hoşlandığını ciddi düşündüğünü benimle ciddi bir ilişki yasamak istediğini söyledi.. bende ozamanlar bir ilişkiye hazır olmadığımdan emin olamadım pek istekli değildim ve arkadas olarak zamanla tanıyalım dedim. kendisi zaten tanıyoruz ben kız arkadasım olmanı istiyorum falan pişman olmazsın cok mutlu ederim seni bisans ver vs. bukadar ısrara bende istemeyerek deneyelim dedim, bu kısa sürede askım fln demeye baslayınca bende aslında sevmediğimden ozamanlar ona demiyordum oda bozuluyordu. neyse sözde biz onun istegiyle cıkmaya basladık ama o istekli adamla ilgi 0. sabah bi günaydın sonrasında aksam öylesine bi konusma falan. bende kızdım dedim buneböyle seymı olur. sözde istekli olan taraf o ama baksan tam tersi.. bikaçkez bu konudan tartıstık. ensonunda ayrıldık.
2ay sonra whatsapdan konusmamız oldu. yine denemek istedi. pazara sözlestik ama cumartesi oldu pazar oldu ses yok. bende bişey demedim bilerek. resmen ekildim durduk yere. snr haftaiçi konusurken pazar hiç sesin cıkmadı diyor. yani gercekten isteseydi bugüne kadar kackere görüşmüştük. neyse son olaya geliyim. gecenlerde bi evlilik sitesinde bunun profilini gördüm. şok oldum. mühendis kariyeri çok iyi arkds cevresi fln olan biri orada olmasını hiç beklmezdi.. bide ciddi olanlar yazsın demiş. islami evlilik sitesiymiş :s bilmiyorum gercekten evlenmekmi istiyor capkınlıgınamı? (benimlede basta artık evlenmek istiyorum tek yasıyorum böyle olmuyor,yok annem seni çok begenir gibi klonusmaları olmustu) . Ama ben bunu görünce artık bi ilişkişye hazır hissettiğimden kendimide basta niye isteksizdim dedim belki niyeti gercekten ciddi biridir dedim ve aklıma düştü buna yazdım.

sonra bulusmaya sözlestik. he bidetay evine cagırıyor kahve kendi yapıcakmıs kabul etmedim. sonra dedi bulustugumuz günün sonunda belki busefer sevgili oluruz. bende eve cagırınca kıllandım yok dedim arkadasız ya arkadasca görüşürz olmuyor bizim. neyse bulustuk bi cafede. gayet güzel gecti ama arkads kanka gibiyiz oda öyle..bende nedense hep arkadas oldugumuzu söyledim ama hoslandıgımı bellı ettim öte yandan. enson arabada beni eve bırakırken biraz yakınlastık bianda gelişti :( ama sözde arkadasız.. neyse ben eve geldim ve buna asık olmusdum hemde çok fena:( ensonda belki hafatayada görüşürz demiştik hatta bu haftaya yine evime gel demişti. bende eve gidince acıkacık yazdım bence bidaha görüşmeyelim arkadas olmamıza gerek yok böyle arkadaslıkmı olur ben görüştükce üzülücem cünkü senden gercekten hoslandım .. cevabı neden böyle düşünüyorsun, sen çok iyi birkızsın ben senle hep görüşmek isterim sen bilirsin tabi saygı duyarım. bende cok sinirlendim sen arkads olmak istiyorsun sevgili değil, öyle bişey hissetmiyorsanda zorla olmaz hisler yapıcak bişey yok ama görüşmemek en iyisi. peki ama istediğin zaman arayabilirsin demiş bitti böyle. ve ben dayanamadım bişey daha sordum yanlısta olsa dedimki ta ilk zamanlardan berimi bana böyleydin sonradanmı oldu diye. dediki kesinlikle basta cok istekliydim hislerim cok kuvvetliydi ama araya zaman girince zamanla azaldı biraz hislerdim diye.. sizcede en basından beri niyeti oyalamak hatta eve gelmemmiymiş aslında hiç gercek deilmiş cünkü baslardada ilgisizdi ? yoksa dediği gibi şimdimi böyle oldu? ve ben cok asıgım malesef bihaftadır yemeden içmeden kesildim böyle haketmeyen birine asık oldum :(( sizce bi mucize olurda bu kişi bu olanlardan sonra benle sevgili olmak istememişken, evine gelirim diye arkadas kalma niyetindeyken birgün pişman olup bana dönermi ??
Bu adamın niyetini anlayamaman çok ilginç
herif seni resmen eve atıp senden faydalanmaya çalışıyor
kaç kurtar kendini hayatını mahfetme!

amaan adama bak ne şiş yansın ne kebap. bu adam belli ki ne götürsem, kimi götürsem kârdır modeli. evlilik sitesine de niye üye olduğu belli... zaten bu abuk hareketlerini gördükçe sen de soğursun canım yakında. hiç üzümle zararın neresinden dönsen kardır..

amaan adama bak ne şiş yansın ne kebap. bu adam belli ki ne götürsem, kimi götürsem kârdır modeli. evlilik sitesine de niye üye olduğu belli... zaten bu abuk hareketlerini gördükçe sen de soğursun canım yakında. hiç üzümle zararın neresinden dönsen kardır..

haklısınız:( suanda mantıklı düşünemiyorum sanırım pek ama zamanla sogumayı umuyorum bende. böyle birine gönül verdipim için kendime kızıyorum .(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X