Bunlardan kurtulmuşken dönmek doğru mu?Eşimin saygısızlıkları , şiddet eğilimi , küfürleri, habire boşan demesi
Size daha fazla zarar vermez mi dönmeniz durumunda?Tabii ki boşan, bu mantıktaki bir adamla evlilik devam ettirilir mi?
Adam kapında kul köle olması gereken zamanda inat ederken döndüğünde Gül yüzüne hasret kaldım deyip yüzünü mü güldürecek?
Aksine kendi ayağınla döndün diye bir de dünyanı zindan edecek.
Senin yerinde olsam asla dönmem asla geri adım atmam boşar önüme bakarım
Lafta kalmış ama, bende kızını ve beni özlüyorsa gelip almasını konuşmayı ancak öyle geliceğimi söyledim,
Neden eve dönüyosunEşimin saygısızlıkları , şiddet eğilimi , küfürleri, habire boşan demesi sebebiyle , boşanma davası açtım , ailemin yanına geldim, eşim bunun Üzerine bir daha muhattap olmak istemediğini , seviyesiz olduğunu söyledi, herhal ailesi baskı yapmış olacakki, dilekçeyi geri almamı yoksa başıma kötü şeyler geliceğini söyledi ,, bende kızını ve beni özlüyorsa gelip almasını konuşmayı ancak öyle geliceğimi söyledim, geri almazsam gelmeyeceğini yazdı benimle konuşulmayacağım. Bende almadım 20 gün oldu konuşmuyoruz. Yarın eve döneceğim bebeğimle, ailesi orta yol bulun dilekçeyi çek filan diyorda, ben güvenmiyorum artık, sizce nasıl davranmak doğru?
Herkes soruyor da , mecburum şu an yurtdışında yaşıyoruz ve boşanma davasını orada açtım , ne yazikki ailem şu an yanımda olamıyor, boşandıktan sonra kızım için yurtdışında yaşamayı düşüneceğim, gerçi çok yalnızım ama
Eşimin saygısızlıkları , şiddet eğilimi , küfürleri, habire boşan demesi sebebiyle , boşanma davası açtım , ailemin yanına geldim, eşim bunun Üzerine bir daha muhattap olmak istemediğini , seviyesiz olduğunu söyledi, herhal ailesi baskı yapmış olacakki, dilekçeyi geri almamı yoksa başıma kötü şeyler geliceğini söyledi ,, bende kızını ve beni özlüyorsa gelip almasını konuşmayı ancak öyle geliceğimi söyledim, geri almazsam gelmeyeceğini yazdı benimle konuşulmayacağım. Bende almadım 20 gün oldu konuşmuyoruz. Yarın eve döneceğim bebeğimle, ailesi orta yol bulun dilekçeyi çek filan diyorda, ben güvenmiyorum artık, sizce nasıl davranmak doğru?
Herkes soruyor da , mecburum şu an yurtdışında yaşıyoruz ve boşanma davasını orada açtım , ne yazikki ailem şu an yanımda olamıyor, boşandıktan sonra kızım için yurtdışında yaşamayı düşüneceğim, gerçi çok yalnızım ama
Yaşadığım yereEve mi dönüyorsunuz yoksa Türkiye’den yurt dışında yaşadığınız yere mi? Orayı açıkça yazmamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?