Eve değil yaşadığım ülkeye dönüyorum, kimsem olmadığı içinde eve dönmeye mecburum
İyide çocuk onun da çocuğu, onun izni olmadan uzun süreli getiremem ki , orada yaşıyorum, mektuplar faturalar bir düzen varHayatinin hatasini yaparsin.
Ulkeye bile suan donme
O evi terkederken bınları bilmiyor muydunİyide çocuk onun da çocuğu, onun izni olmadan uzun süreli getiremem ki , orada yaşıyorum, mektuplar faturalar bir düzen var
Fatura ve mektup icin geri mi donulur ya? Cok ilgincsiniz. Caninizi zor kurtarmisken mektubu dusunmek? Bilemedim. Ayrica cocuk yaninizda,onu gormeye gelmek isterse buyursun gelsin yurt disina cikis yasagi yoktur herhalde esinizin. Siz de davanizi acin,olur biter.İyide çocuk onun da çocuğu, onun izni olmadan uzun süreli getiremem ki , orada yaşıyorum, mektuplar faturalar bir düzen var
Yaşadığınız ülkede darp konusunu polise anlatamaz mısınız? Belki sizi güvenli bir eve yerleştirirler direk. Çocuğu da eşiniz görmek isterse polis eşliğinde görür. En azından kaçırmaya falan çalışamaz (öyle bir ihtimal varsa tabii).İyide çocuk onun da çocuğu, onun izni olmadan uzun süreli getiremem ki , orada yaşıyorum, mektuplar faturalar bir düzen var
Eşimin saygısızlıkları , şiddet eğilimi , küfürleri, habire boşan demesi sebebiyle , boşanma davası açtım , ailemin yanına geldim, eşim bunun Üzerine bir daha muhattap olmak istemediğini , seviyesiz olduğunu söyledi, herhal ailesi baskı yapmış olacakki, dilekçeyi geri almamı yoksa başıma kötü şeyler geliceğini söyledi ,, bende kızını ve beni özlüyorsa gelip almasını konuşmayı ancak öyle geliceğimi söyledim, geri almazsam gelmeyeceğini yazdı benimle konuşulmayacağım. Bende almadım 20 gün oldu konuşmuyoruz. Yarın eve döneceğim bebeğimle, ailesi orta yol bulun dilekçeyi çek filan diyorda, ben güvenmiyorum artık, sizce nasıl davranmak doğru?
Herkes soruyor da , mecburum şu an yurtdışında yaşıyoruz ve boşanma davasını orada açtım , ne yazikki ailem şu an yanımda olamıyor, boşandıktan sonra kızım için yurtdışında yaşamayı düşüneceğim, gerçi çok yalnızım ama
Eve döndüm , 6 haftadir bizi aramamis kizinin bir ihtiyaci var mi sormamis Adam o degil sanki, bizi havaalnindqn aldi kiziyla ilgileniyor, Bana yabanci gibi , ama rahat rahat muhabbet ediyor, Bende Kizim icin hicbir konu acmiyorum
Anlayamiyorum bu Nasil is?!
İyide çocuk onun da çocuğu, onun izni olmadan uzun süreli getiremem ki , orada yaşıyorum, mektuplar faturalar bir düzen var
Annemde ayni seyi söylüyor, Ama ufacık çocukla ne yapıcağımı bilemedim, eve geldim konuşmaya çalıştım ama konuşamadım, bir ortayol bulmak için , yine kontrolü kaybetti inşallah ailen ölür ailesiz kalırsın dedi , sonra ağlıyor hiçbirşey olmamış gibiHayatinin hatasini yaparsin.
Ulkeye bile suan donme
Türkiye'nin durumu dolayısı ile mi bunu söylüyorsunuzyurtdışında kalmak için ne yapamn gerekiyorsa onu yap
Türkiye'nin durumu dolayısı ile mi bunu söylüyorsunuz
Adam ne istersen onu yap diyor , öfkeli ama şu an yaptığı birşey Yok 1-2 kere kontrolü kaybetti ailen ölür ailesiz kalırsın die ama herhalde resmî olduğu için durum çekiniyor, iyi davranıyor evlilikte kalmak istiyor gibiBoşanma devam etcek mi yoksa bittimi .şimdi eve dönmüşsünüz ya.
Adam bişey demiyomu hem dava açıyon hem evdesin yada çocugu felan alıp dilerkçeni geri aldırmasın
Evlilikte kalmak istiyor olabilir ama iyi davranmıyor !Adam ne istersen onu yap diyor , öfkeli ama şu an yaptığı birşey Yok 1-2 kere kontrolü kaybetti ailen ölür ailesiz kalırsın die ama herhalde resmî olduğu için durum çekiniyor, iyi davranıyor evlilikte kalmak istiyor gibi
Hangi ülkedesiniz?Eşimin saygısızlıkları , şiddet eğilimi , küfürleri, habire boşan demesi sebebiyle , boşanma davası açtım , ailemin yanına geldim, eşim bunun Üzerine bir daha muhattap olmak istemediğini , seviyesiz olduğunu söyledi, herhal ailesi baskı yapmış olacakki, dilekçeyi geri almamı yoksa başıma kötü şeyler geliceğini söyledi ,, bende kızını ve beni özlüyorsa gelip almasını konuşmayı ancak öyle geliceğimi söyledim, geri almazsam gelmeyeceğini yazdı benimle konuşulmayacağım. Bende almadım 20 gün oldu konuşmuyoruz. Yarın eve döneceğim bebeğimle, ailesi orta yol bulun dilekçeyi çek filan diyorda, ben güvenmiyorum artık, sizce nasıl davranmak doğru?
Herkes soruyor da , mecburum şu an yurtdışında yaşıyoruz ve boşanma davasını orada açtım , ne yazikki ailem şu an yanımda olamıyor, boşandıktan sonra kızım için yurtdışında yaşamayı düşüneceğim, gerçi çok yalnızım ama
Eve döndüm , 6 haftadir bizi aramamis kizinin bir ihtiyaci var mi sormamis Adam o degil sanki, bizi havaalnindqn aldi kiziyla ilgileniyor, Bana yabanci gibi , ama rahat rahat muhabbet ediyor, Bende Kizim icin hicbir konu acmiyorum
Anlayamiyorum bu Nasil is?!
Yurtdisinda ailem olmadigi icin Ya Kasim siginma evine yada evime dönecegim, Ayri yasama dilekcesi verdim onaylanirsa ayri yasama basliyor, 2 Yil ayri yasandiktan sonra bosaniliyor, ufacik Bébékle Kadin siginma evine gidemedim, evime döndümDevam edilmiş sanıyorum.
Bu kadar iddialı hareketler yaptıktan sonra nasıl dönülüyor ya da şöyle sorayım madem döneceksiniz neden dilekçe veriyorsunuz?
Evet ama yillardir yurtdisindayim burada bir düzenim oldu, ufacik Bebekle türkiyenin Bu durumunda avrupadan dönüs , isim Yok mantikli gelmedi, Buraya dönüs te te Esim hicbir sorun olmamis gibi davraniyorBunlardan kurtulmuşken dönmek doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?