Bu adamla devam edilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Önce can güvenliğinizden emin olun. Sonra sonuna kadar başladınız işi bitirin. Sakın yumuşamayın. Size iyi davransa bile şu an bir şeyleri değiştirmemeli... Kızınız var diyebilirsiniz ki babası yanında olsun gerçekten saygısız ve şiddete eğilimli biri babası mı olsun. Yalnız değilsiniz size muhtaç kızınız var

Ne güzel yazmışsınız ama biraz iyi davranınca hemen yumuşuyorum, yurtdışındayım, yalnızım vs. Bir sürü şey aklıma geliyor

Eve değil yaşadığım ülkeye dönüyorum, kimsem olmadığı içinde eve dönmeye mecburum
bu ulkeye kızınız icin dönüyorsunuz yani maddi rahatlık icin tabi ki..Manevi huzur yoksa neyleyeyim ben o parayi ve paranin getirdigi anlık mutlulugu.Kızinız mutlu mu buyuyecek hayir..

bu ulkeye kızınız icin dönüyorsunuz yani maddi rahatlık icin tabi ki..Manevi huzur yoksa neyleyeyim ben o parayi ve paranin getirdigi anlık mutlulugu.Kızinız mutlu mu buyuyecek hayir..
Ama maddiyat olmadan da huzur olmuyor , herkes Türkiye'ye sakın dönme diyip duruyor bilmiyorum

Ayrılmayı gercekten istemiyor musunızb?
Umudunuz var sanki
Ayrılmayı isteyip istemediğimi bilmiyorum , uzun süredir yurtdışında birlikteyiz, çok fazla şey paylaştım , biranda hayatımdan çıkarmak çok zor geliyor, heleki ufacık bebekle , eşim ise bir iyi bir kötü bilemiyorum o yüzden

Aile terapisti düşündünüz mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…