• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamla evlenilir mi ?

gel evinin hanımı ol bırak işi gücü de diyormuş

tabi böylelikle elinden ekonomik özgürlüğünü de alıp tamamen kendisine bağımlı hâle getirecek arkadaşınızı, sonra da ne yaparsa yapsın susup oturmak zorunda kalacak..

bir tanıdık sırf bu isteği yüzünden eşinden ayrıldı, sonra tekrar evlendi başkasıyla iki de çocuğu oldu gayet mutlu mesut yaşıyor..

Evlenilir neden verilmesin
Evlenmeden önce adamların hepsi bu hayallerle evlenir.Hele aile konusunda hepsi ma aile mutlu mesut geçinmek ister.
Ama biz kadınlar yapar miyiz ?
Yapmayız tabi ki.. aklımızı kullanıp evliliğin böyle birşey olmadığını onlara gösteririz.

ailesi de onaylıyor bunları bildiği halde ailesi onaylıyor
Yaa zenginliği yakışıklılığı batsınnnn...

Benim ex kocada zengin ve yakışıklıydı. Şuan dünyanın en çirkin, en iğrenç, en zavallı insanı benim gözümde...

Güvenme güzelliğine 1 sivilce yeter, güvenme zenginliğine 1 kıvılcım yeter!!!

Allah arkadaşınıza da ailesine de akıl fikir versin, üzüldüm onlar adına...

Evlenilir, niye evlenilmesin.
Sonra her gün kavga dövüş, sürekli ağlama, 7/24 hizmetçilik, aldatılma, kk ya bolca konu açma derken bakarsın 30 sene dolmuş.
Ha adamın her şeyi olması demek, arkadaşınızın olduğu anlamına gelmiyor.
Ne insanlar tanıyorum kendine milyarlar döküp, karısına para bırakmayan.
Tercih meselesi yani.

Ya gerçekten burda evlenmesini diye yorum yazmak kolay oluyor ama eminim hepinizin kocası bu tür düşünceleri kafasından geçiriyordur bence arkadaşınız seviyorsa işini bırakmasın istikrarını korusun ama kestirip atmasında

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
heme kaçsın bu ne bee alalhın kırosu ..

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?

Hemen kaçsın

Back
X