- 3 Şubat 2009
- 10.114
- 17.710
- 823
- 45
- Konu Sahibi Madamgonca
Deal deal. Kabul ederse niye yürümesin?
Adam en azindan peşinen söylemiş. Ben sevdim adami :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deal deal. Kabul ederse niye yürümesin?
o da paralı erkek peşinde olduğu için çok önemli değil bunlar onun içinBirçok kişi tepki göstermiş ama Türkiye' de evliliklerin %90ı böyle. Tek fark çoğu erkek böyle açık açık söylemiyor evlenmeden önce. Adam dürüst en azından. Evet düşünceleri iğrenç ama böyle erkeklerle evli olan binlerce kadın var. Ve eminim bir cogu evlenmeden önce tabi yardım ederim, şöyle yemek yaparım böyle temizlik yaparım hayat müşterek deyip evliliğin ilk gunu gercek yüzlerini göstermişlerdir. Üstelik çirkin ve fakir olmaları da cabası.
Yine de arkadaşın evlenmesin, azınlık olan adam gibi adam kesiminden birini bulma şansını zorlasin.
zenginle evlenecek çok kıskanıyorum kendime bile zor itiraf ediyorumArkadaşınız size konu aç bakalım insanlar ne diyecek mi dedi yoksa siz arkadaşınızın adına konu açıp insanların nE kadar gömeceğini mi merak ettiniz?
Ben anlamadım, arkadas memnun. Zengin diye evleniyor diyip duruyorsunuz. Ailem de destekliyor diyormuş O zaman arkadas bana konu aç demiş olamaz. Niye size bu kadar dert oldu anlamadım. Zenginle evleniyor ama mutlu olamayacak diye kendinizi tatmin etmek istemenizi anlayamadım.
Ortaklik mi yapicak arkadasiniz bu adamla? Ne bu boyle sozlesme yapar gibi. Zaten biraz saygi, sevgi ve sadakat gosterirse bunlari her kadin yapar. En sinir oldugumda cinsellik konusu oldu. Noldu kadin o an istemezse ya karisini aldaticak yada kendi karisiyla rizasi olmadan iliskiye mi girecek? Terbiyesiz adam ya.En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
halinden son derece memnun hatta erkekği kadın aramalı erkek elini sallasa ellisi kafa yapısındaLütfen öğretmenliği bıraksın. Çocuklara en başta öğretmesi gereken erdemlerden yoksun bir öğretmen. Birincisi kendine özgüven ve özsaygısı olmalı. Kadının cinselliği istememe hakkının olmadığı bir evlilik. Misafirlerime köle ol ama ben yardım etmem ne demek. Sinirlerim bozuldu. Burada sizlik bi mesele yok. Çok değil en fazla evlendikten 3 ay sonra başını taşlara vuruyor olacak ve evlerle arabalarla avunacak. Bi de hızlıca çocuk yapar ki çocuğum var onu düşünmek zorundayım diyebilsin. Sorunlu evliliklerde çok hızlı çocuk oluyor nedense.
Arkadasinin kriterine bagli yapabilirim diyorsa. Her istediğinde cinsellik olmaz bunun hastalığı var yorgunlugu isteksizligi var karşılıklı olması gerekiyo. Misafirlikte öyle her zaman olmaz. Yemekte öyle hiçbir evde hergün yemek pismex. Kahvaltıda yenebilir bazen. Bunları anlayışla karşılamak lazım. Arkadaşın insan, istenildigi gibi programlanmis bir robot değil. Adam Kendine hayat arkadaşı değil evine hizmetçi yatağına. .. Bilmem ne arıyor galiba. Sarayda Yaşatsa ne. İnsana halden anlayan insan lazım. En basit örnek kadın yarin birgün hastalansa adam ilgilenmez bile. Sonuçta evlilik iyi gün kotu gün diye söz vermektir birbirine. Kadin erkek farketmiyoEn yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
arkadasım dedi ki tabi ki hoş tutacağım adam baska kadınlara mı gıtsın dunyada kadın nufusu fazla erkek nufusu az bir erkek hangı kadınla daha guzel zaman geçiriyorsa tabi ki onunla olacak
En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
parayla saadet olmaz.En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
Aynen öyle ŞekerimBuna benzer bir diyalog yapmıştım zamanında. S.ktir git demiştim en son. Bende ogretmenim. Onlara gore çocuklarına iyi dadı, iyi ascı ve yatakta iyiysen eşsin. Diğer özelliklerin hicbir önemi yok. Önce insanım ve buna değer veren bir insanla evlendim.
Ama son kocisimi kaptirayim mi diğer kadınlara yorumundan sonra böyle başa böyle tarak. Hayırlı olsun.