• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamla evlenilir mi ?

Arkadaşımız aşık mı bu adama?Anlattığınıza göre sadece zenginliği ve yakışıklılığı yüzünden istiyor gibi geldi. Velev ki aşık olsun. Aşık diye kendini böyle ateşe atacaksa yine geri zekalı mı acaba diye sormak istiyorum :işsiz:
Bilemeyeceğim bana aşık OLdupunu söyledi

Sütten dili yanan biri olarak söylüyorum, hatta haykırarak; YÜÜRÜÜMEEEZ... Esaretin bedelini öder arkadasiniz.
Ve her ne kadar yazılıp cizilse de arkadasiniz bildigini okur gibime geliyo. Kaderden kacilmiyor. :KK14:

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
Arkadaşınız arkasına bile bakmadan kaçsın

Ya rahat insana güzel gelebiliyor.Ama şu onur denen şey insanı rahatsız ediyor böyle şeylerde.Ornek verirsem şimdi iş olarak rahat biryerdeyim.Ama buranın patronları belli.Gereksiz birseyde buranın patronlarina uymak insanı rahatsız ediyor.Hani cok rahat edemiyorum bazi konularda .Yoksa iş anlaminda çok rahat mis.

En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
katiyen hemde yürümez karşısındaki köle veya hayvan değil ki bırak hayvanlara bile bu denli davranılmaz...

katiyen hemde yürümez karşısındaki köle veya hayvan değil ki bırak hayvanlara bile bu denli davranılmaz...
Ama şu da var istediği şeyler çok ütopik değil.Bircok erkek fakiri cirkini dahi bunu bekliyor.Hepsi demiyorum ama bircogu.Patron benim demesi mideyi bulandıran.

Back
X