Tablo berbat görünüyor lütfen kızınıza bunu yapmayın patronun kim olduğunu göster ne demek ya küçücük çocukla aşık mı atıyor? Lütfen kızınızla bu herifi muhatap etmeyin çok üzülürsünüzMerhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Ben A desem o bırak B'yi Z anlıyor.
Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.
Sizce tablo nasıl görünüyor ordan bakınca?
Merhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.
Kızına böyle bir üvey baba vermen sence mantıklı mi? Çok değil 4 sene sonra erken ergenlik başlayacak kızında, asileşecek. Bu adam ona "patronun kim olduğunu" mu göstersin?Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.
Ya evlenince uğraşmasın diye şimdiden talimat veriyor sanki. Hani sanki beni yorma ayağını denk alsın gibi...Tablo berbat görünüyor lütfen kızınıza bunu yapmayın patronun kim olduğunu göster ne demek ya küçücük çocukla aşık mı atıyor? Lütfen kızınızla bu herifi muhatap etmeyin çok üzülürsünüz
Siz daha yeni boşanmadınız mı?Neden bu kadar acele ediyorsunuz ki, başınızı daha da fazla yakmak için mi?Bu adamdan olmaz,madem sormuşsunuz cevap vereyim.Merhaba
Merhaba canım. Boşanalı 2 yıl oldu işte. Biri aracı oldu tanıştık bir hafta önce de nişan yaptık. Onun da iki çocuğu var 8 ve 10 yaşlarındaliliyaa hos geldin. Ne ara nisanlandin? Kim bu adam nasil tanistiniz? Eski konularindan dolayi bunu soruyorum cunku sen bu konularda cok cabuk inanip guveniyorsun.
Teşekkür ederim cevap için. 2 sene oldu boşanalıSiz daha yeni boşanmadınız mı?Neden bu kadar acele ediyorsunuz ki, başınızı daha da fazla yakmak için mi?Bu adamdan olmaz,madem sormuşsunuz cevap vereyim.
BerbatMerhaba
Ben sorunca sıkıntı var, o sorunca normal. Manipülatif yanı var gibi...Seven adam sevdiğini sıkmaz. Bak şunu diyim bazılarının huyunda var olur oluyor huzursuzluğu severler kavgacı olurlar et ten püften bahane bulur herşeye ..narsist hastası bile çıkabilir ALLAH korusun ... ten uyumu yoksa fikirleriniz az buçuk uyuşmuyorsa iyi düşününüz derim .yol alacan büyük sınavv...
Bakın, ben sanki kadınlarla mı yazışıyorum deyip üste çıkmaya çalışan ve her hareketinizde mana arayan bir adam kesinlikle aldatıyordur.Hiç mi hiç normal değil, kızınıza yazık olur.Teşekkür ederim cevap için. 2 sene oldu boşanalı
Merhaba canım. Boşanalı 2 yıl oldu işte. Biri aracı oldu tanıştık bir hafta önce de nişan yaptık. Onun da iki çocuğu var 8 ve 10 yaşlarında
Teşekkür ederim cevap için. 2 sene oldu boşanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?