Bu adamla olur mu?

Ya evlenince uğraşmasın diye şimdiden talimat veriyor sanki. Hani sanki beni yorma ayağını denk alsın gibi...
Ne münasebet ayağını denk alsın sizin canınız yanmıyor mu onun bu tavırlarına. Evladımın tırnağına dünyayı yakarım yapmayın..

Bakın, ben sanki kadınlarla mı yazışıyorum deyip üste çıkmaya çalışan ve her hareketinizde mana arayan bir adam kesinlikle aldatıyordur.Hiç mi hiç normal değil, kızınıza yazık olur.
Yarası olan gocunur değil mi? Kimle konuşuyorsun diye soramayacaksam ben niye varım? Amcasının oğlu muyum

Ya evlenince uğraşmasın diye şimdiden talimat veriyor sanki. Hani sanki beni yorma ayağını denk alsın gibi...
Ve bu da çok normal sizin için öyle mi? 6 yaşındaki çocuğa patronun kim olduğunu göstermek... Gerçi talimat veriyor dediğinize göre çoktan sizin patronunuz olmuş. Yazık...

Üzgunum ama agzinin ortasina bir çakasım geldi küçücuk bir kiz çoçuguna ne patronlugu göstericek pardon?Kendini ne zann ediyor?Lütfen çocugunu heleki o kiz çocuguysa bu adamla ayni evde yaşatma nişanliyken böyle diyen evliyken kim bilir napar.Sizinde kizinizinda hayatinizi karartir.

Vallahi çoğu kez diyorum ki eskisinin kopyası çoğu huyu... çok afedersin en kötüsü g.tünden anlıyor çoğu şeyi

Ne kadar mantıklı. Sabredeceksem ilkine etseydim dimi. En azından babası

Burdan bakınca sorunlu, ihanet dolu. Seni ve çocuğunu manüple etmeye başlamış bile. Ruh hastası. Olmaz bundan. Çocuğunu düşünüyorsan uzak dur. Sen kiminle konuşuyorsun diye sorunca problem çıkarmasının sebebi şu ki bir daha sorma rahat rahat konuşayım diye. Suçunu bastırıyor mercimek beyinli.

Belli bir yasa gelmiş, evlilik geçirmiş insanlarsınız. Kiminle görüştüğünü ekran resmini atmalar, çevrimiciydin Kiminle yazistin demeler, eve gidene kadar burnundan getirmeler. Siz ergen değilsiniz ki. Koskoca insanların takılıp, yaşadığı şeylere bak. Kendinize layık gördüğünüz ilişki bu mu?
Yetmiyor evladiniza dil uzatıyor.
Düşünecek hiçbir şeyiniz olmamalı.

Vallahi çoğu kez diyorum ki eskisinin kopyası çoğu huyu... çok afedersin en kötüsü g.tünden anlıyor çoğu şeyi

Ben senin bir cumleni hatirliyorum nedense hep ona benzeyen tipler bana cazip geliyor digerlerini begenmiyorum demistin.

Senin ailenle de sorunlarin vardi diye hatirliyorum yanlissam duzelt. Bu sebeple kendi yuvani kurmak istemeni bir yere kadar anlayabiliyorum ama lutfen bu adamla 2.kez basini yakma. Yeterince uzuldun, zor gunler gecirdin bundan sonra mutlu olmak senin de hakkin ama secimlerine cok dikkat et.

Beni bu duruma ailem itti. Annemin yanına taşındığımda o kadar bunalttılar ki intiharı bile düşündüm. Çalışsam çocuğa bakacak kimse yok. Bakıcı demeyin olmaz. Tam gün kreş falan saatler uymuyor o konuya hiç girmeyelim. Hatta şu anda bile ölsem kızıma da babası baksa diyorum. Bıktım...

Kendinizle ilgili konularda ne yaparsaniz yapın, sonucta bir yetişkinsiniz verdiginiz kararlarin ceremesini siz cekeceksiniz
Ama 6 yaşında çocuk için daha ayni cati altina girmeden böyle sacma sapan düşünce ve soylemlerde olan bir adamdan çocuğunuzu uzak tutun.
İleride cocugunuzun başına gelebilecek herşeyden siz sorumlusunuz.

Şahsen midem bulandı

Gunces. Kültürler de çok farklı. Kızı yatılı okuyor. Kaynanam dedi ki oğlunu da yatılı verecek. Kızını da yatılı verirsiniz kendinize bakarsınız. Ölsem vermem.

Kızınız biraz daha büyüyünce çalışırsınız sıkın az daha dişinizi. Ben de çalışan anneyle büyüdüm orda burda, çoğu zaman evde yalnız.. aile evinden kurtulucam diye kendinizi daha büyük bir ateşe atmayın

Gunces. Kültürler de çok farklı. Kızı yatılı okuyor. Kaynanam dedi ki oğlunu da yatılı verecek. Kızını da yatılı verirsiniz kendinize bakarsınız. Ölsem vermem.

Liliyaa adam sana patronun kim oldugunu goster diyor. Lutfen bu kotulugu kendine ve kizina yapma. Eski esin bile bundan iyiydi.

Ablanda boşanmışti ona da mı aynılar?
Bu adamla evlenip, evladını tehlikeye atınca daha mi iyi olacak?
Ailenin evinden daha iyi bir hayat beklemiyor ki seni.
Adam çocuklarını yatilı okullara verirken biraz büyüdü mü senin kızını evde tutar mı sanıyorsun?
O yaştaki çocukları nerede yatılı kalıyor ayrıca?
Esine ver o zaman kızını, sonu ya ona ya da yeniden boşanmaya gider evlenirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…