Bu adamla olur mu?

Kızı yatılı okuldan haftada bir eve gelip iki gün kalıyor. Geri dönüyor. Hiç demiyor kızımla vakit geçiremiyoruz şuraya götüreyim şu etkinliği yapayım. Alıyor eve götürüyor okula. Kızımı bale kursuna verecem diyorum ben ona karşıyım kuran kursuna ver diyor:)))
Ya siz ne biçim annesiniz ? Bir erkek nasıl kızın için bu sekilde konuşabilir? Köpek egitir gibi akıl verebilir, bir anne buna nasıl müsade eder. Bu kadar mı erkeksiz yaşayamıyosunuz. Bu adamla evlenirseniz kiziniz sizden nefret eder. Biraz anne olun, anne gibi düsünün.

Papatya liliyanin tarzi bu. En kotu gunlerinde bile boyleydi. Gulmesini yanlis anlamayin. Cok zor gunler gecirdi o gunlerde bile boyleydi.
Ben baştan sona her seyini yanlış anladım bu kadının . Hiçbir yerini doğru anlayamadım. Biri çocuğuma böyle davranacak üstüne anası gelip çocuğunu yatılı ver diyecek bende böyle susacagim . Böyle annelikte böyle kadinlikta veya böyle insanlık benim anlayabilecegim birşey değil . Koca uğruna çocuklarını satan insandan ne beklenir

Konu cidden sinirlerimi bozdu ya girip okumasaydim keşke hiç.
Hiç sorma her mesajina ayrı sinir olup ayrı cevap yazıyorum.
-Çalış demeyin , kreşe veremem ,bakıcı olmaz, intihar edecem , öleyim ki baba baksın ( baba bakması için niye ölmesi gerekiyorsa), ölsem yatili okula vermem,ama baleye yollayacam neyle ? Kendi çocuğuna bakmayan , yatılı okula yollayan adamın evinde , adamın imkanıyla? (Aldığı nafakayla sanmıyorum bale karşılansin.)

40 yaşında insanlar kimle konusuyorsun kavgası yapıyor. Ergenken sevgilimize yapıyorduk, çünkü issizdik oturur saatlerce çevrimiçi oluşuna bakardık.( hoş o zamanlarda da ben yapmadım sinavlara calisiyorduk) tek dert buymuş gibi.

Ben baştan sona her seyini yanlış anladım bu kadının . Hiçbir yerini doğru anlayamadım. Biri çocuğuma böyle davranacak üstüne anası gelip çocuğunu yatılı ver diyecek bende böyle susacagim . Böyle annelikte böyle kadinlikta veya böyle insanlık benim anlayabilecegim birşey değil . Koca uğruna çocuklarını satan insandan ne beklenir

Oyle degil papatya eski konularini bilmeseydim muhtemelen ben de senin verdigin tepkiyi verir ve sinirlenirdim.

Umrunda değil o düşmüş koca derdine
Viblator bu adamdan daha çok kocalık yapar. Herşeye cevabı var. Ailesi hayatı zindan ediyormuş. Buna mecburmus bilmem neymiş. Ben kurtulayım da çocuk yolunu bulur der gibi. Bir işe girip çalışmayı bile düşünmüyor çocuğa bakacak kimse yokmuş , kreşi zaten söylememizi reddediyor , bakıcı zaten olamaz eee ? Armut pis ağzıma düş.asiri sinirlendim şuanda.

Oyle degil papatya eski konularini bilmeseydim muhtemelen ben de senin verdigin tepkiyi verir ve sinirlenirdim.
Allah aşkına sen de yaaaa. Sence karşında geçmişinden ders almış bir kadın var mı ? Geçmişi çok kötüyse yoğurdu buzla yemesi lazim bu sütü kaynatiyor.

Viblator bu adamdan daha çok kocalık yapar. Herşeye cevabı var. Ailesi hayatı zindan ediyormuş. Buna mecburmus bilmem neymiş. Ben kurtulayım da çocuk yolunu bulur der gibi. Bir işe girip çalışmayı bile düşünmüyor çocuğa bakacak kimse yokmuş , kreşi zaten söylememizi reddediyor , bakıcı zaten olamaz eee ? Armut pis ağzıma düş.asiri sinirlendim şuanda.
Ay ne kreşi çocuk ilkokul yaşında. 6 yaşında diyor. Devlet 6 yaşı zorunlu ilkokul yaşı olarak alıyor.
Bedava devlet anaokulu yada ilkokula gidiyor çocuk zaten
part time marketlere başvurabilir yani şu adamdan bin kat iyidir

Valla nasilini bilmem Gunces. Çocuğum için gider tuvalet temizlerim bokun içine girerim ev temizlerim şöyle bir zihniyetin içine sokmam . Adam çocukları bir yük gibi görüyor . Kadının tek derdi akşama kadar oturup adam ne zaman çevrimici oldu ona bakmak . Şu dünyada çocuğuma annemi babamı bırak kendi babasına ezdirmem . Bu yaptıklarımi da ANNE olan her kadın yapar. Birçok boşanan kadın gibi

Çocuk büyümüş okula gidecek . Ağzımı bozmak istemiyorum derdi belli ki sadece koca. Yoksa isteyen gayet işe girer çalışır o keyfini bozamaz

Valla eski kocası şu adamdan daha iyidir. Mecbursa evli kalmaya iş hayatına giremeyecekse kocasını çekecekti.
Şimdi daha mı iyi oldu. Muhtemelen çocuk babasından daha kötü bir adamla aynı evde yaşamak zorunda kalacak.
Sürekli göze batacak. Tehdit azar belki şiddet görecek. Adam yatılı okullara gönderecek gönderemese de evde hep bir baskı altında olacak.
Bu hayatı yaşatacaksa boşanmasaydı. Çocuk yine bir adamın kahrını çekecekse öz babası olsaydı bari.

Allah aşkına sen de yaaaa. Sence karşında geçmişinden ders almış bir kadın var mı ? Geçmişi çok kötüyse yoğurdu buzla yemesi lazim bu sütü kaynatiyor.

Ya nasil diyim liliyaa biraz saf biri. Gecmisinden ders aldi mi almadi mi orasini bilemem icinde bulundugu kosullar sebebi ile evliligi bir kacis olarak goruyor. Kendisu de hatalarinin farkina variyor ki her seferinde konu acip fikir istiyor.

Kızı yatılı okuldan haftada bir eve gelip iki gün kalıyor. Geri dönüyor. Hiç demiyor kızımla vakit geçiremiyoruz şuraya götüreyim şu etkinliği yapayım. Alıyor eve götürüyor okula. Kızımı bale kursuna verecem diyorum ben ona karşıyım kuran kursuna ver diyor:)))

Çocuğa çok yazık yahu babası ayrı cins, annesi gidip ayrı ruh hastaları buluyor ... bence sen çocuğu devlete ver , evlat edinecek bir aile bulsunlar ciddiyim yoksa ziyan olacak bu gariban kız :KK51:

Valla eski kocası şu adamdan daha iyidir. Mecbursa evli kalmaya iş hayatına giremeyecekse kocasını çekecekti.
Şimdi daha mı iyi oldu. Muhtemelen çocuk babasından daha kötü bir adamla aynı evde yaşamak zorunda kalacak.
Sürekli göze batacak. Tehdit azar belki şiddet görecek. Adam yatılı okullara gönderecek gönderemese de evde hep bir baskı altında olacak.
Bu hayatı yaşatacaksa boşanmasaydı. Çocuk yine bir adamın kahrını çekecekse öz babası olsaydı bari.

Ikiside birburinden beter tipler. O konuda hemfikiriz.

Çocuğa çok yazık yahu babası ayrı cins, annesi gidip ayrı ruh hastaları buluyor ... bence sen çocuğu devlete ver , evlat edinecek bir aile bulsunlar ciddiyim yoksa ziyan olacak bu gariban kız :KK51:
Konuyla ilgili en doğru ve en mantıklı yorum bu kesinlikle bu çocuk bu kadının elinde ziyan olur

Ya nasil diyim liliyaa biraz saf biri. Gecmisinden ders aldi mi almadi mi orasini bilemem icinde bulundugu kosullar sebebi ile evliligi bir kacis olarak goruyor. Kendisu de hatalarinin farkina variyor ki her seferinde konu acip fikir istiyor.
Kaçış olmadığını anlamak için 10 yaşından büyük olmak yeterli.
Kendi çocuklarını atmış yatılı okula, “patron kim” gösterecek çocuğuma onu söylüyor alttan alta.
Terbiyesiz adam. Patronmuş.
Baskıcı, despot bir adamı yarım akıllı olmayan herkes bilir kurtarıcı olmayacağını

Back
X