bu aile beni deli edecek....

Sen kocanı alıp başka bir ile kaç bacım.. Hep birlikte iç içe girmişsiniz o diyor bir laf öbürü diyor bir laf .. Yaz yaz bitiremezsin buraya . Okurken çok zorlandım Eşinle kaçıp huzur bul..

Boyle bıle karışık kım kıme digerını anlamamakta haklıyız

yemin ederim kim kime ne demiş hiçbir şey anlamadım

reklam arasinda yanlislikla Muge Anlinin programina denk gelmis gibi hissettim kendimi. hani studyoda bir teyze olur o teyze telefondakiyle kavga eder, garibim muge de seyirciye tercume etmeye calisirken kendi karistirir isin icinden cikamazya ayni o gibi oldum yemin ederim.

Benimde kaynana aynen öyle dövse kendimi dövdürme diyor küfür etse bi şey yapmasan benim oğlum küfür etmez diyor. İki dafe çok kötü kavga ettik ağza alınmayacak laflar söyledi terbiyesiz ama yinede barıştık yinede ben özür diledim yine ben kahrını çekiyorum ayyyyy kaynana derdi bitmiyor vala bağıracam artık ööööfff anlatmakla görmek aynı değil canım görmek lazım bu kaynanalarla münakaşaya girilmez çğnkü ne kadar konuşursan daha çok rekabet ederler seninle.

Konuda karşılıklı atışanlar az daha devam ederlerse güçlü ve banlı kadın olacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…