- 4 Mart 2012
- 15.714
- 36.413
- 798
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Ben haklı olduğum için eşim benim tarafımı tuttuHadi yaaaaa eeee eşin birşey demedi mi
Bana yorum yapmayarak uzak durabilirsin mesela canımsenin icin onemi yoktur tabii ben uzak durmak adina sormustum mahalleni ve sehrini
Bu guzel uslub nerden geliyor acaba diye
Keşke öyle yapmasaydınız.. konuşmayın ilişkiyi kesin.. bir annenin uzaktan bakıp ağlaması felan ayy ne bileyim kötü oldum ben.Benimde oğlum var Allah göstermesin öyle birşey olsa ölsem daha iyiBen haklı olduğum için eşim benim tarafımı tuttu
Kim ne derse desin burada kaynanadan dert yanıp ağlayanları gördükçe keşke daha kötüsünü yapsaydım diyorum. Eşim pısırık değil bana aşıkSen sessiz kaynanaya denk gelmişsin bence, oğlu da bir o kadar pısırık
İnsanlar anlaşamayabilir hatta görüşmeyedebilir ama saçından tuttum attım oh sefam olsun hala ağlıyo diye gerim gerim gezinmek hiç insani bir durum değil bence
Bununla ilgili konu açmıştım okursanız anlarsınızKeşke öyle yapmasaydınız.. konuşmayın ilişkiyi kesin.. bir annenin uzaktan bakıp ağlaması felan ayy ne bileyim kötü oldum ben.Benimde oğlum var Allah göstermesin öyle birşey olsa ölsem daha iyi
Kocamla mutluyum kocam bana çok aşık varsın terbiyesiz olayım terbiyeli olup kaynana derdimi çekeyimKaynananı bilmem ama senin çok terbiyesiz olduğun aşikar
Ben pısırık kocayla mutlu olamazdımKocamla mutluyum kocam bana çok aşık varsın terbiyesiz olayım terbiyeli olup kaynana derdimi çekeyim
Asıl konu yok ama kısa bi özet geçeyim
Öhöm öhömmm
Zamanında bir tartışma olmuş, konu sahibi görümcesiyle didişmiş. Elti de ordan atlamış derken kavga büyümüş kaynı bile cephe almış.
Kayınvalideyi uzun zamandır aramıyormuş ( rahatlık mı battı bilmem ), aramış.
Kayınvalide de ne dese suçlu sensin modunda konuşmuş. Oğlum seni dövüyosa vurdurtma, aç bırakmıyo bari.
Eltine gidin demiş, konu sahibi cıks olmaz biz onla konuşmuyoruz demiş. Vay nasıl konuşmazsınız geçen ki olay yüzünden özür dile demiş kaynından ve eltinden. Konu sahibi de ben eltimle değil görümcemle tartıştım, senin kızını çok mu seviyo da tartışmaya dahil oldu yetmedi kocası da eltimi tuttu. Ay ölüm olsa özür mözür dilemem diyo
Görmezsem etiketleyin üşenmem özet geçerim yineBöyle karman corman anlasilmayan bir konu acildi mi dur cekirgee gelir özetleyip aciklar diyordum ki yetmissiniz gayri
Kocam pısırık değil tatlım şimdi bişey diycem banlancam tövbe ya:) hadi neyse kocam gelecek akşama kadar netin başında oturamam boş insanlar gibiBen pısırık kocayla mutlu olamazdım
Tek uğraşın koca sanırımKocam pısırık değil tatlım şimdi bişey diycem banlancam tövbe ya:) hadi neyse kocam gelecek akşama kadar netin başında oturamam boş insanlar gibi
Ben pısırık kocayla mutlu olamazdım
Demek ki kocalar terbiyesiz kadınları seviyor analarına yapılanlara rağmen. E öyle kocaya ben ne aşık derim, ne pısırık derimKocamla mutluyum kocam bana çok aşık varsın terbiyesiz olayım terbiyeli olup kaynana derdimi çekeyim
Erkekler güçlü kadınları sever tatlım:) neyse kocam işten gelecek hadi güle güle:)Demek ki kocalar terbiyesiz kadınları seviyor analarına yapılanlara rağmen. E öyle kocaya ben ne aşık derim, ne pısırık derim
He canım hee.. Ne var akşam yemeğinde. Sen onu deErkekler güçlü kadınları sever tatlım:) neyse kocam işten gelecek hadi güle güle:)
yemin ederim kim kime ne demiş hiçbir şey anlamadım
Kendi giderken güle güle diyoErkekler güçlü kadınları sever tatlım:) neyse kocam işten gelecek hadi güle güle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?