bu aile beni deli edecek....

Kim ne derse desin burada kaynanadan dert yanıp ağlayanları gördükçe keşke daha kötüsünü yapsaydım diyorum. Eşim pısırık değil bana aşık

Keşke öyle yapmasaydınız.. konuşmayın ilişkiyi kesin.. bir annenin uzaktan bakıp ağlaması felan ayy ne bileyim kötü oldum ben.Benimde oğlum var Allah göstermesin öyle birşey olsa ölsem daha iyi
Bununla ilgili konu açmıştım okursanız anlarsınız

arama sorma eşin arkanda durduktan sonra kimseye laf düşmez bırak seni seven arar aramayan kendi bilir kv kısmına yaranılmaz kızım. hiçbir zaman benim oğlum haksız hatalı demezler hep gelin suçlu olur bırak ya şunları arayıp ne yapacaksın ben de her seferinde aradım kadın benim düğün fotoraflarımı yırtmış.ne halleri varsa görsünler arayıp da dertsiz başına dert alma derim

Böyle karman corman anlasilmayan bir konu acildi mi dur cekirgee gelir özetleyip aciklar diyordum ki yetmissiniz gayri

Kocam pısırık değil tatlım şimdi bişey diycem banlancam tövbe ya:) hadi neyse kocam gelecek akşama kadar netin başında oturamam boş insanlar gibi
Tek uğraşın koca sanırım
Boş dediğin biçok insan işyerinde işlerini bitirmiş çekirdek çitleyemediğinden kk da takılıyor
Kayınvalidesinin saçını yolandan herşey beklenir, banın gözünü seveyim demek sende bile işe yarıyor.

Valla anladığım kadarıyla tek hatan kaynananı 2 ay sonra aramak olmuş.Kendi kendine kaşınmışsın.Elti ve görümce hakkında hiçbişey anlamadım kim kiminle kavga etmiş nolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…