bu aile beni deli edecek....

Kocam öncedn dövmūstü kaynanam benim oglum iyi sen olmuyorsun seni ac birakmiyor acikta birakmiyor dedi bende ana beni dövüyordu ximdide ben mi olmuyorum dedim kadin hala aynidi
Önceki yorumunda diğer üyenin paylaşımı için "Kaynana haketmişse iyi yapmış" yorumunda bulunabiliyorsan kusura bakma senin kaynanan çok haklı; oğlunun aç bırakmadıgına şükret!

Önceki yorumunda diğer üyenin paylaşımı için "Kaynana haketmişse iyi yapmış" yorumunda bulunabiliyorsan kusura bakma senin kaynanan çok haklı; oğlunun aç bırakmadıgına şükret!
Sana yorum yapmiyorum

Ayyyy kusura bakmayın ama hiiiçç birşey anlamadım yanii. sonlara doğru tutamadım kendimi gülme krizi geldi

Sende biliyorsunki cnm kimi kaynanalar varki evinden kovulmali iftira büyü oglunu doldurmasi o eve her geldiginde mutsuzluk oluyorsa hak etmistir

dövmek yerine boşansın...

k.validenin yetiştirdiği erkek anca senin kocan gibi olur. farkında mısın bilmem ama senin yetiştireceğin erkek çocuğuda kocana benzeyecek... kısacası k.validenle aynı değerlere sahipsiniz... onun gibi olmak istemiyorsanız kendinizi düzeltin....

N
ben kendimi biliyorum ve c nasil yetistiricemde biliyorum bi kizim var simdiye kadar onun yank
Arkadaşım abisi yengesini dovunce içten içe seviniyordu;kocası da kendini yerlerde sürümüş. Şiddet şiddetir. Yaşamış biri olarak haketmissiniz o zaman.
Anlamadim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…