- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
Ne kadar hak ederse etsin. Senin kocanın annesi o.. ve her şeyden önce senin büyüğün... Hiç bir neden öyle davranmanı gerektirmiyor.Ne de n yazik hak etmisse iyi yapmis
Kocam öncedn dövmūstü kaynanam benim oglum iyi sen olmuyorsun seni ac birakmiyor acikta birakmiyor dedi bende ama beni dövüyordu ximdide ben mi olmuyorum dedim kadin hala aynidi
Önceki yorumunda diğer üyenin paylaşımı için "Kaynana haketmişse iyi yapmış" yorumunda bulunabiliyorsan kusura bakma senin kaynanan çok haklı; oğlunun aç bırakmadıgına şükret!Kocam öncedn dövmūstü kaynanam benim oglum iyi sen olmuyorsun seni ac birakmiyor acikta birakmiyor dedi bende ana beni dövüyordu ximdide ben mi olmuyorum dedim kadin hala aynidi
Alemsin
Dayak yiyen biri olarak
Hak ettiyse iyi yapmış diyosun hala sıfatı 'kayınvalide' tanımasan da hani ben yapamıyorum kendi kaynanama yapanın eline sağlık diyosun çok ayıp
Eşinde sana hak ettin diye mi şiddet uyguladı buna mı inanıyorsun da şimdi bıraktı diyorsun sanki sigaradan bahseder gibi
Sana yorum yapmiyorumÖnceki yorumunda diğer üyenin paylaşımı için "Kaynana haketmişse iyi yapmış" yorumunda bulunabiliyorsan kusura bakma senin kaynanan çok haklı; oğlunun aç bırakmadıgına şükret!
E bir zahmet ...Sana yorum yapmiyorum
Ben bu gece uyuyamamSana yorum yapmiyorum
Hadi yaaaaa eeee eşin birşey demedi miAman ya iyiki kaynanayı saçından tutup evdenatmışım şimdi fino köpekleri gibi uzaktan bakıp ağlıyo. Kaynanamı gebersin
Soylediklerinden yola cikarak sen de dayak yediginde hak etmis miydin peki?Sana yorum yapmiyorum
Ne de n yazik hak etmisse iyi yapmis
Demek o ki iftira atiyorsa esini dolduruyorsa o ve daha cok sey mesela kimisinin kaynanasi muska büyüler yapiyormus eger boyleyse o evden kovulmasi dogruduranlayamadığım bir konu. siz çevrenizdeki insanlarla da böyle konuşuyorsanız anlaşılmamanız normal.
Sende biliyorsunki cnm kimi kaynanalar varki evinden kovulmali iftira büyü oglunu doldurmasi o eve her geldiginde mutsuzluk oluyorsa hak etmistirO zaman sende mi hakettin ?
Görüşmezsin olur biter saçını yoldum oh mis ağlıyo sefam olsun ne demekSende biliyorsunki cnm kimi kaynanalar varki evinden kovulmali iftira büyü oglunu doldurmasi o eve her geldiginde mutsuzluk oluyorsa hak etmistir
Sende biliyorsunki cnm kimi kaynanalar varki evinden kovulmali iftira büyü oglunu doldurmasi o eve her geldiginde mutsuzluk oluyorsa hak etmistir
Ben kovulmak konusuna degendimGörüşmezsin olur biter saçını yoldum oh mis ağlıyo sefam olsun ne demek
Arkadaşım abisi yengesini dovunce içten içe seviniyordu;kocası da kendini yerlerde sürümüş. Şiddet şiddetir. Yaşamış biri olarak haketmissiniz o zaman.Ne de n yazik hak etmisse iyi yapmis
ben kendimi biliyorum ve c nasil yetistiricemde biliyorum bi kizim var simdiye kadar onun yankdövmek yerine boşansın...
k.validenin yetiştirdiği erkek anca senin kocan gibi olur. farkında mısın bilmem ama senin yetiştireceğin erkek çocuğuda kocana benzeyecek... kısacası k.validenle aynı değerlere sahipsiniz... onun gibi olmak istemiyorsanız kendinizi düzeltin....
Anlamadim siziArkadaşım abisi yengesini dovunce içten içe seviniyordu;kocası da kendini yerlerde sürümüş. Şiddet şiddetir. Yaşamış biri olarak haketmissiniz o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?