bu akşam eşiniz eve nasıl gelsin isterdiniz?

calemityjane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.381
0
116
Ankara
arkadaşlar bu akşam eşiniz eve nasıl gelsin isterdiniz ,
özellikle hergün birbirinin aynı olmaya başlamışsa sıkılırız ya merak ettim kadın eşinden ne bekliyor aslında..

valla bi tane damatlık olsun üstünde.elindede gelinlik.yürü desin nikaha gidiyoruz. puhahahahahaha

VALLA BENiM EŞİM, GENELDE SÜRPRİZLERLE GELİR.

SAĞLIKLA, SIHHATLE GELSiN YETER...

sağol cnm.ben nişanlıyım zaten ama düğüne bi sene var.erken nikah fena olmazdı hanni hehehehee

valla biraz daha geç gelsin isterdim, işten döndükten sonra uzanıp dinlenecektim ama pat diye geldi, be adam biraz takılsana dışarıda amaaa nerdeee,

Sadece Bir Akşam Için Değil Her Akşam Eve çok Neşeli Gelmesini Isterim. Eve Girdikten Sonra Herşey Unutulsun Büyülü Bir Dünyaya Giriyomuş Gibi Hissetsin Knedini

:içelim:slm! Niye öyle diyorsun herkes eve kocası erken gelsin diye bakar! Ama bazen de haklısın insan kafasını dinlemek istiyor. Yine de Allah başımızdan eksik etmesin

elinde hazır yiycek bişeyler le erken gelsin.. Beni yemek hazırlama zahmetinden kurtarsın..
Getirdiği yiyecekelri masaya koyup hadi yavrum yemek hazır desin..
Ben çatlayana kadar yiyeyim.. sonra o masayı kurduğu gibi toplasın...
çöpleri atsın.. kumandayı bana versin.. bi bardak kola dodursun...
bir sigara yaksın benim için... ben bacaklarımı uzatıp keyif yaparken usulca yanıma sokulsun...
:sm_cool::1rolleyes:
Allah aşkına çok şeymi istiyorum yaaa..

elinde hazır yiycek bişeyler le erken gelsin.. Beni yemek hazırlama zahmetinden kurtarsın..
Getirdiği yiyecekelri masaya koyup hadi yavrum yemek hazır desin..
Ben çatlayana kadar yiyeyim.. sonra o masayı kurduğu gibi toplasın...
çöpleri atsın.. kumandayı bana versin.. bi bardak kola dodursun...
bir sigara yaksın benim için... ben bacaklarımı uzatıp keyif yaparken usulca yanıma sokulsun...
:sm_cool::1rolleyes:
Allah aşkına çok şeymi istiyorum yaaa..

bence hiç te çok birşey istemiyorsun arkadaşım!
bunu hafatada 2 kere bile yapsa yetmez mi,yeter tabii ama nerde..

valla biraz daha geç gelsin isterdim, işten döndükten sonra uzanıp dinlenecektim ama pat diye geldi, be adam biraz takılsana dışarıda amaaa nerdeee,

çok hoştu ya ama bende senin tam tersini istiyorum eşim işi gereği geç geliyor ve fazla vakit geçiremiyoruz akşamları artıkın eve erken gelsin başka bişi istemem....:dance:

Kıslar ;

benim eşim sevdiğim adam sag salim mutlu ve husurlu bir şekilde gelsinde hiç bişey istemiyorum...

Back
X