bu akşam eşiniz eve nasıl gelsin isterdiniz?

allegriama sonuna kadar katılıyorum yerimseniben
hem o bilir nasıl gelceğini gerçi o hiç çıkmamayı planlıyo evden çalışmıycakış ama naniknanik

hehe bizimki de öyle diyo valla pamuğum..ben nasılsa iş bulamıcam sen çalışıp bana bakarsın ben senin paranı yicem diyo :Roflol:

elinde hazır yiycek bişeyler le erken gelsin.. Beni yemek hazırlama zahmetinden kurtarsın..
Getirdiği yiyecekelri masaya koyup hadi yavrum yemek hazır desin..
Ben çatlayana kadar yiyeyim.. sonra o masayı kurduğu gibi toplasın...
çöpleri atsın.. kumandayı bana versin.. bi bardak kola dodursun...
bir sigara yaksın benim için... ben bacaklarımı uzatıp keyif yaparken usulca yanıma sokulsun...
:sm_cool::1rolleyes:
Allah aşkına çok şeymi istiyorum yaaa..

kız oldu olacak temizliği filan da yapsın.hatta gece senin yerine de uyusun:Roflol:

valla biraz daha geç gelsin isterdim, işten döndükten sonra uzanıp dinlenecektim ama pat diye geldi, be adam biraz takılsana dışarıda amaaa nerdeee,
:Roflol::Roflol:
Sag Salim gelsin yiycek bişeylerde getirsin mesala çikolata süper olurdu. ama kocam degilki dahasenağlama

hehe bizimki de öyle diyo valla pamuğum..ben nasılsa iş bulamıcam sen çalışıp bana bakarsın ben senin paranı yicem diyo :Roflol:

yok kız bizimki manyadı :Roflol: zengin olcakmış biz evlenene kadar "patron" olcakmış, ben de çalışmıycakmışım evde oturcakmışız :Roflol: ama haklı benim zavallım ya 6 yıldır ayrı şehirlerdeyiz, bi doyamadık birbirimize :çok üzgünüm:

Aşkım; hasret bitti tayimnim oldu artık hep beraberiz diyerek gelmesini isterdim ama bu sadece hayal olabilr :(

eşim değil ama sevdiceğim seni affettim deyip gelse keşme:34:

Back
X