• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu akşam...offf

ah keşke saat müsait olsa, daha önce yaptım bir iki kez, gerçekten çok işe yarıyor, kesinlikle!
belki de saat müsait olmayınca banyoya falan girip sakinleşmeyi bekleyebilirim değil mi?
bu yazınız çok hoşuma gitti teşekkür ederim
kendime evin belli bir kesimini seçebilirim ve sinirlendiğimde oraya gidebilirim, böylelikle bu geceyi hatılar sakinleşirim.
yorumunuz çok yardımcı oldu :KK68:

Eheh, ben şahsen aynen öyle yapıyorum, Bi yarım saatliğine ortadan kayboluyorum, o arada kendimi sakinleştirip toparlayabiliyorum neyse ki, öyle geri dönüyorum kırmak-istemediğim-her-kimse onun yanına. Saat müsaitse doooğğğru çukulata almaya, değilse banyoya duş almaya, o da doluysa balkona çay içmeye falan. Hava soğuksa hele daha iyi kendine getiriyo tiril tiril.
Eğer eşin benimki gibi ısrarla peşinden gelmeye meraklıysa, kapıyı da kitlicen tabi.

Eheh, ben şahsen aynen öyle yapıyorum, Bi yarım saatliğine ortadan kayboluyorum, o arada kendimi sakinleştirip toparlayabiliyorum neyse ki, öyle geri dönüyorum kırmak-istemediğim-her-kimse onun yanına. Saat müsaitse doooğğğru çukulata almaya, değilse banyoya duş almaya, o da doluysa balkona çay içmeye falan. Hava soğuksa hele daha iyi kendine getiriyo tiril tiril.
Eğer eşin benimki gibi ısrarla peşinden gelmeye meraklıysa, kapıyı da kitlicen tabi.

evet maalesef meraklı
ne yaptım ben şimdi
ne dedim ben şimdi
konuşsana
ısrarlara dayanamayıp konuşunca da
ha buna kırıldın yani!

2 dk sonra
ne yaptım ben şimdi
ne dedim ben şimdi....................................

bu yöntemi kesin uygulayacağım!

Sevgili KK arkadaşlarım,
Şu yarım saat içinde moralimin yerine gelmesini sağladınız
En azından bundan sonra böyle bir durum anında ne yapacağıma dair fikrim oluştu
Hepinize çoook teşekkür ederim. :KK68::KK68::KK68:
Şimdi mutlu yatacağım, sabah da kalkıp çocuklarımın gönlünü alacağım. Hepinize huzurlu ve güzel rüyalarla dolu bir uyku diliyorum. Hoppa

Konuyu nasıl kapattırabileceğimi bilmiyorum, konu artık kapanabilir.

adamın sinirini herkesten cıkarmıssın.. eşine yüklenseydın keşke diğerlerini üzecegıne.

İnsanız biz. Her zaman robot gibi kurulmuş kusursuz işleyemeyiz. Kızmışsınız çocuklarınıza. Bundan doğal ne var ?
O an yıpranmışsınız ve yapmışsınız hepsi bu. Sabaha unutur hepsi. Tekrarlayan ve onları anlamayan bir anne değilsiniz ki.. Yapmayın vicdan, uzulmeyin daha çok.

Önce annenizin gonlunu alım derim ben.

İnsanız biz. Her zaman robot gibi kurulmuş kusursuz işleyemeyiz. Kızmışsınız çocuklarınıza. Bundan doğal ne var ?
O an yıpranmışsınız ve yapmışsınız hepsi bu. Sabaha unutur hepsi. Tekrarlayan ve onları anlamayan bir anne değilsiniz ki.. Yapmayın vicdan, uzulmeyin daha çok.

Önce annenizin gonlunu alım derim ben.

Evet evet, önce onun gönlünü almaya çalışacağım. O da zaten hemen hazırdır gülmeye, olmamış gibi davranır, canım benim Hoppa

Back
X