Merhabalar kizlar
Benim 1 seneye yakin görüstugum birisi var (4 defa bulustuk ve hergün mesaj yollar). Bu süre zaafinda bana hep Saygili davrandi, hep benim düsüncelerimi ön planda tuttu, deger verdigini biliyorum, görüyorum.
Annesi herzaman annemi arayip duruyordu tanisalim diye ve bugun tanismaya geliyolar. Ve ben cok korkuyorum dogrumu yapiyorum diye, nasil davranirim, tanimadigim insanlar, ne dusunurler ne sorarlar ve cayi vs benim götürmem lazimmis simdi bana bakarlar ben cok utanirim, ne yapsam, nelere dikkat etmeliyim, kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun icimi rahatlatin
Merhabalar kizlar
Benim 1 seneye yakin görüstugum birisi var (4 defa bulustuk ve hergün mesaj yollar). Bu süre zaafinda bana hep Saygili davrandi, hep benim düsüncelerimi ön planda tuttu, deger verdigini biliyorum, görüyorum.
Annesi herzaman annemi arayip duruyordu tanisalim diye ve bugun tanismaya geliyolar. Ve ben cok korkuyorum dogrumu yapiyorum diye, nasil davranirim, tanimadigim insanlar, ne dusunurler ne sorarlar ve cayi vs benim götürmem lazimmis simdi bana bakarlar ben cok utanirim, ne yapsam, nelere dikkat etmeliyim, kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun icimi rahatlatin
Cok saolun, evet annemlerin izlenimleri, düsünceleri benim icin cok önemli. Bakalim aksama neler olacak, hayirlisi artikFazla panik yapiosun. Guler yuz vekendin gibi davranman yeterli.
Aynen yeni gelin gibi süzülmen lazim servis yaparken.
Dogru olup olmadiginida tanistirdikdan sonra anlayabilirsin anca.
Tamam canim insAllah öyle davranabilirimnormal bir misafir geliyormuş gibi davran :)
Yüzyüze 4 kez görüstük telefonla hergun gorusuyoruz. Tanisma amacli geliyorlar yani evlilik isteme vs olmiyacakDört kez gördüğün adamın ailesi mi gelecek? Tuhaf değil mi bu?
Haha hadi zarfinda olsunO süre zaafında değildir zarfındadır,zaaf olsa duramazdın
Aynen ne yapacam nasil davrancam vs bu sorular kafamda dönüp duruyor, hayirlisi bakalim, saolun cevabiniz icin.doğru mu yapıyorum diye endişelenmekle müstakbel kv kp gelecek ne yapacağım diye endişelenmek başka şeyler önce buna karar verelim.
heyecanlanacaksın terleyeceksin utanacaksın ama çok tatlı şeyler bence bunlar. tadını çıkar diyeceğim klasik olarak ama tadını çıkarmak gülüp eğlenmek çok rahat olmak demek değil zaten. bu heyecanın da korkunun da utanmanın da tadını çıkar. insan hayatı boyunca hep utanıyor hep korkuyor hep heyecanlanıyor. ama sanırım bu en güzellerinden. ilk üçe rahat girer. anne olmadığım için bilmiyorum ama annelik başı çeker bunu da ikinci sıraya atarmış gibime geliyor :)
Hayir ayri sehirlerdeniz o yuzden fazla yuzyuze bulusamadik ama yemege vs ciktik. Ailelerde tanismak istedigi icin bugun bize geliyorlar.Neden bu kadar az bulsutunuz adamla.evlenecek kadar taniyamazsin ki ayni ortamda olmadigin surede.yemek yiyeceksin sinemaya gideceksin. Ayni sehirlerdemisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?