Bu aksam tanisma, ACIL YARDIM

Leylalar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
15
3
1
35
Merhabalar kizlar

Benim 1 seneye yakin görüstugum birisi var (4 defa bulustuk ve hergün mesaj yollar). Bu süre zaafinda bana hep Saygili davrandi, hep benim düsüncelerimi ön planda tuttu, deger verdigini biliyorum, görüyorum.

Annesi herzaman annemi arayip duruyordu tanisalim diye ve bugun tanismaya geliyolar. Ve ben cok korkuyorum dogrumu yapiyorum diye, nasil davranirim, tanimadigim insanlar, ne dusunurler ne sorarlar ve cayi vs benim götürmem lazimmis simdi bana bakarlar ben cok utanirim, ne yapsam, nelere dikkat etmeliyim, kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun icimi rahatlatin

Fazla panik yapiosun. Guler yuz vekendin gibi davranman yeterli.
Aynen yeni gelin gibi süzülmen lazim servis yaparken .
Dogru olup olmadiginida tanistirdikdan sonra anlayabilirsin anca
.

doğru mu yapıyorum diye endişelenmekle müstakbel kv kp gelecek ne yapacağım diye endişelenmek başka şeyler önce buna karar verelim.

heyecanlanacaksın terleyeceksin utanacaksın ama çok tatlı şeyler bence bunlar. tadını çıkar diyeceğim klasik olarak ama tadını çıkarmak gülüp eğlenmek çok rahat olmak demek değil zaten. bu heyecanın da korkunun da utanmanın da tadını çıkar. insan hayatı boyunca hep utanıyor hep korkuyor hep heyecanlanıyor. ama sanırım bu en güzellerinden. ilk üçe rahat girer. anne olmadığım için bilmiyorum ama annelik başı çeker bunu da ikinci sıraya atarmış gibime geliyor :)

Normal misafir geldiginde napiyorsan onu yap.

Dört kez gördüğün adamın ailesi mi gelecek? Tuhaf değil mi bu?

Sadece panik olmayın
Rahat olun belliki istenen gelin adayısınız anneler araştığına göre
Çok abartılı durumlardan kaçının tamamen doğal olun ardı gelecektir.
Kıyafet konusunu aman diyim abartmayın makyajda aynı şekilde )Mutluluklar bu arada .....

1 yılda 4 görüşme çoook az.
Bence tanımadan aileleri tanıştırma.

1 senede 4 defa görüşmek nasıl bir şey ki?
Ayrı ülkelerde misiniz?

Fazla panik yapiosun. Guler yuz vekendin gibi davranman yeterli.
Aynen yeni gelin gibi süzülmen lazim servis yaparken .
Dogru olup olmadiginida tanistirdikdan sonra anlayabilirsin anca
.
Cok saolun, evet annemlerin izlenimleri, düsünceleri benim icin cok önemli. Bakalim aksama neler olacak, hayirlisi artik

Aynen ne yapacam nasil davrancam vs bu sorular kafamda dönüp duruyor, hayirlisi bakalim, saolun cevabiniz icin.

Neden bu kadar az bulsutunuz adamla.evlenecek kadar taniyamazsin ki ayni ortamda olmadigin surede.yemek yiyeceksin sinemaya gideceksin. Ayni sehirlerdemisiniz?
Hayir ayri sehirlerdeniz o yuzden fazla yuzyuze bulusamadik ama yemege vs ciktik. Ailelerde tanismak istedigi icin bugun bize geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…