Bu aksam tanisma, ACIL YARDIM

Hayir ayri sehirlerdeniz o yuzden fazla yuzyuze bulusamadik ama yemege vs ciktik. Ailelerde tanismak istedigi icin bugun bize geliyorlar.
Anladim ben esimle farkli ulekelerdeydik o yuzden sizin durumdaydik amma dusundum ayni sehir olup da bulusamamak qarip.o zaman sikinti yok

Cok saolun Dediklerinize uyacagim.

Siz daha birbirinizi tanımamışsınız ki aileleri tanıştırıyorsunuz. 4 kere buluşmayla evlilik kararı almak riskli biraz.

He illa tanışma olsun istiyorsanız sakin olmaya çalışın. Ben eski sevgilimin annesinin yanında bi tepsi su dolu bardağı yere düşürdüm heyecandan böyle şeyler yapıp rezil olmak istemiyorsanız sakin olmaya çalışın. Gerisi gelir zaten.

Ay insallah öyle bi aksilik yasamam.

4 kere görüştüğün birinin annesi anneni nasıl arıyor. fazla çabuk değil mi? tanımıyorsun bile bukadar kısa sürede işin bu ciddi boyutlarda olması korkutmalı seni öncelikle!

Höykürmediğin için teşekkür ederim,benim de takıntım bu özür dilerim.
Müstakbel kv kp geleceği zaman da rahat ol,tatlı telaşlar bunlar,alnının akıyla çıkarsın merak etme
Hic özür dilemenize gerek yok, hatasiz kul olmaz Sayenizde dogrusunu ögrendim. Insallah dediginiz gibi olur hersey.

Cok gorusunce taniniyor mu ki gercekten ..bdv da onlarca konu acildi su kadar yil ciktik hic boyle degildi evlenince degisti kocami taniyamoyorum diye...simdi bu yazdiklarimi okuyanlar kizacak bana biliyorum Allah hayirli insanlar cikarsin karsina...

Onlar görmek istemeyenler. Yoksa bir insanla zaman geçirip huyunu suyunu bilmemek çok mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…