Bu aldatilmak mi

yol ver gitsin bacım. NET.

sanırım anlamadığım bir husus var, aydınlatırsanız daha net cevap verebilirim .

100 kişiye 2 çiftin oturup cinselliğin faydalarını konulu bir KONFERANS mı yapıp yapamayacaklarını mı soracağız ? anlamadım
bunun yanı sıra cinselliğin evlilik üzerindeki etkileri konulu kitaplar var, hatta televizyon da kadın programlarında da ele alınıyor...

neden konuşulmasın, onu da anlayamadım

tekrar altını çiziyorummm :) sanırım bir öncekinde anlatamadım... pozisyon, ön sevişme gibi seyleri konuşmuyoruz ki hayal etme boyutuna geçelim. Üstelik başka çiftleri sevişirken hayal etmek için karşılıklı cinsellik mi konuşmak gerekiyor?

hadi onu da geçtim hiçbir arkadaşımı da sevişirken hayal etmedim... neden edim ki... onun yerine kendi yatağımı hayal ederim... hayal edeni de anlayamadım

bu düşüncede olmak sizin çevrenize göre yani, Avrupa da yetişmiş bir Avrupa' lı olmayan çevrenizde marjinal olmaya kasmak diye yorumlanıyorsa... Öyleyim o zaman, saygı duyarım. Sonuçta burası da bir topluluk, her fikirden insan var, herkese de saygım sonsuz.

insanların sofistike olmak için de (...) 3 noktaya ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Sadece olası şeylere hayır olamaz demesi bile sofistike olmasına yeterlidir.

Tekrar sevgiler,

Yok degil. Sadece bi arkadaşa bakıp çıkmış

uzun uzun yazıp kendimi yoramayacağım.... size de sevgiler....

büyük ihtimal kadın tehdit etmiştir sevgili ne anlatacağım diye ondan apar topar anlatmıştır size.
anlattığı buysa anlatmadigi çok şey vardır.
resmen aldatmış.sanal da olsa ki bilmiyoruz.
hakkınızda hayırlısı olsun.
evli kadınla böyle sohbetlere giden bir adamdanda koca olurmu kararını siz verin.

gerçek olamayacak kadar gerçek dışı konu!
içindekini görsen inanamazsın diye reklam geldi aklima : p
Nasıl böyle enteresan fikirler gelebiliyor aklınıza.Gerçi suç bende bu kadar akil almaz biseyin ortasında kendimi bulduguma ben bile inanamiyorum

Ne yani sevgilin ben olsam yapardim diyecek. Sonrada telefonlar kapatilacak mi. Konusmanin geri kalan kismi ne sekilde ilerler bi dusunelim..

İğrenç.. acil ayrıl bence, karaktersiz, evli kadınla konuştuğu konuya bak

Kadin sevgiline konuyu citlatmis..sevgilinde biraz daa ileri gitseler gercege donusur.. yoksa bi kadin niye bole birseyden bahsetsin..zaten gunumuzde duz iliski yapan kalmamis Allah affetsin..

Evet aldatıldığını gösterir bu durum. Aklın karıştıysa durumu tersten düşün. Sen ona aynısını yapmışsın. Evli ve senin yardımına ihtiyacı olan bir erkekle bir süre konuşuyorsun ve cinselliğe kadar gidiyorsun. Aynı şeyleri sen söylüyorsun ve ondan saklıyorsun. Aldatmış hissetmez misin? Hatta bir adım öteye taşıyalım durumu şunu düşün: ona karşı nasıl bir saygıszılık ve önemsememe veya merhametsizlik raddesine geliyorsun ki başkasıyla bu tarz bir hikaye yaşayabiliyorsun? Şimdi buradan kendi konumunu ve birbirinizin gözündeki halinizi anlayabilirsin sanıyorum.

Pişman olması onun adına güzel bir şey. Umarım ki gerçek bir pişmanlıktır ve bir daha böyle bir duruma girmez. Bu onun hayatında güzel bir adım ama içinde senin olman gerekmiyor. Bu dürüstlük onu başka hatalardan kurtarmaya yardım edebilir ama seninle tekrar birlikte olmasını çözmez.

Yine de hiçbirimiz gerçekten değişmeyeceğinin garantisini veremeyiz. Nasıl ki kendi hatalarımız için düzelmek adına kendimize sürekli şans veririz öyleyse başkalarının da aynısı için çabaladığını unutmamalıyız, buna inanırım. Soru şu bu değişimin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görecek kadar onunla olmaya, onunla yürümeye hazır mısın? Kendin için bu yorucu yolculuğu ister misin? Sonucunu kimse bilemez. Karar senin.

bu aldatılmak bal gibi de aldatılmak ...

Ve bence sevgilin sana bunları evli kadından tehdit aldığı içinde anlatıyo olabilir. ondan önce anlataym da bilsin benden duymuş olsun diye.,
bir kadınla ,evli bir kadınla ters ilşkiyi konuşabilecek mideye sahip bir erkek emin ol bunu sana pişman oldğu için anlatmamıştır.bişeylerden korkmuş belli ki .

Allahııım ben kakamı zor yapıyorum milletin karısı kendine anal seks yapcak panter arıyo o da kocasının arkadaşı

Ben ayrilmak icin sebep olarak goremedim valla :) hos degil tabi de bos bi muhabbet bence. Kadin niyeti bozmuş ama sevgilin ben olsam yapardim derken bos bulunarak kendi sevgilisi istese diye dusunerek cevap veriyor. Ben olsam seninle anal yapardim demek istemior bence.

Niye sana şimdi itiraf etme geregi duymuş ?
Kadın kesin tehdit etti oda ondan duymadan kendisinden duy istedi heralde ?

Sadece sevgili çabucak unut bu iğrenç düşünceli birini...

Hayir askerlik biteli5 sene falan olmuş konuşmalar falan da yok ortada silmiş hepsini vicdan azabından kendi anlattı bunları artık tasiyamiyorum dedi
Vicdan azabından olduguna emin isin bence daha fazlası var ve adamı tehdit ediyor olabilir sevgiline söylerim diye oda önce ben söylim bari diye söylemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…