Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun
hayırlısı olsun o zaman
Eğer Avrupa da yetişmiş bir Avrupalı değilseniz siz de benim çevremden sayılırsınız. Sonuçta Türk toplumunda 100 kişiye sorsak , 2 çift oturup cinselliğin faydaları zararları, dünü bugünü yarını konulu bir konferans yapsa nasıl olur, sizce doğru mudur ,desek 100 ünün de doğruluğunu sorgulayacağından eminim.2 çiftin cinsellik üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdiğine inanmakta zorlanırım. Çiftlerin birbirini sevişirken hayal etmelerini kolaylaştırır en fazla. Bu da çok hoş gelmiyo bana. Marjinal olmaya kasmayan çevremden dolayı olsa gerek
höh "yok daha neler" anlamında...3 nokta beni de sofistike yapar mı acaba bir deneyeyim ...
Sevgiler :)
sanırım anlamadığım bir husus var, aydınlatırsanız daha net cevap verebilirim .
100 kişiye 2 çiftin oturup cinselliğin faydalarını konulu bir KONFERANS mı yapıp yapamayacaklarını mı soracağız ? anlamadım
bunun yanı sıra cinselliğin evlilik üzerindeki etkileri konulu kitaplar var, hatta televizyon da kadın programlarında da ele alınıyor...
neden konuşulmasın, onu da anlayamadım
tekrar altını çiziyorummm :) sanırım bir öncekinde anlatamadım... pozisyon, ön sevişme gibi seyleri konuşmuyoruz ki hayal etme boyutuna geçelim. Üstelik başka çiftleri sevişirken hayal etmek için karşılıklı cinsellik mi konuşmak gerekiyor?
hadi onu da geçtim hiçbir arkadaşımı da sevişirken hayal etmedim... neden edim ki... onun yerine kendi yatağımı hayal ederim... hayal edeni de anlayamadım
bu düşüncede olmak sizin çevrenize göre yani, Avrupa da yetişmiş bir Avrupa' lı olmayan çevrenizde marjinal olmaya kasmak diye yorumlanıyorsa... Öyleyim o zaman, saygı duyarım. Sonuçta burası da bir topluluk, her fikirden insan var, herkese de saygım sonsuz.
insanların sofistike olmak için de (...) 3 noktaya ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Sadece olası şeylere hayır olamaz demesi bile sofistike olmasına yeterlidir.
Tekrar sevgiler,
Nasıl böyle enteresan fikirler gelebiliyor aklınıza.Gerçi suç bende bu kadar akil almaz biseyin ortasında kendimi bulduguma ben bile inanamiyorumgerçek olamayacak kadar gerçek dışı konu!
içindekini görsen inanamazsın diye reklam geldi aklima : p
Sadece sevgili çabucak unut bu iğrenç düşünceli birini...Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun
Vicdan azabından olduguna emin isin bence daha fazlası var ve adamı tehdit ediyor olabilir sevgiline söylerim diye oda önce ben söylim bari diye söylemiş olabilirHayir askerlik biteli5 sene falan olmuş konuşmalar falan da yok ortada silmiş hepsini vicdan azabından kendi anlattı bunları artık tasiyamiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?