- 9 Temmuz 2017
- 214
- 825
- 18
Hayir askerlik biteli5 sene falan olmuş konuşmalar falan da yok ortada silmiş hepsini vicdan azabından kendi anlattı bunları artık tasiyamiyorum dedi
E ne var muhabbet ona gelditse bilincsizce bi hareket, biraz temkinli dene bence, adam aldatcsk kadar adi olsa sana bunlari yapmaz
Bilinçsizce sevişir de bunlar muhabbet oraya geldiyse. Suç isnat edemeyiz bilinç yoknasıl bilinçsizce konu oraya gelebilir yaa
siz esinizin arkadasına ben anal seks istiyirum ama kocam yapmıyor diyebilir misiniz o da size ben yaparım diyebilir mi günlük normal bir konusmada
adamları savunacagiz diye komik duruma dusuyorsunuz
Erkeğin tövbesine inanmam.Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun
Bugun askerlik arkadasinin karisiyla bu tur konusmalar yapan bir erkek yarin sizi cok kolayca aldatir emin olun. Uzak durun bu adilikten.Dün çok sasirdigim bir şey oldu.Erkek arkadaşım acil konuşacağız diye beni evden çıkardı sessiz bi yere konusamaya götürdü.Konu erkek arkadaşımın uzak bi ilde askerlik arkadaşı vardı evliydi.Karısı çok sık sevgilimi arıyordu anormaldi engellemistim her yerden.Sonra bir gün o kadın engelli olduğu halde telefondan aramış engelli bile olsa bildirim düştüğü için erkek arkadaşım görünce aramis bi sorun mu var diye.Oda kocasıyla olan sorunlarından bahsetmiş.Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.Sonra çok pişman olmuş ben ne yapıyorum gibisinden bütün bagi koparmış yaklaşık 4 ay once.O günden beri asla konuşmadım her yerden ebgelledim diyor çok pişmanım diye dünden beri pesimde geziyor çok pişmanım 1 sans verirsen bi daha tövbe diyor suan da ondan midem bulanıyor ama kendimi o kadar da kötü hissetmiyorum.Çok enteresan bi durum icindeyim.İdrak edemiyorum aldatilip aldatilmadigimi.İğrenç bi durum ama neden erkek arkadaşıma nefret duyamiyorum çözemiyorum.Yani ne sevgi ne nefret hiç bişey hissetmiyorum ben ne yaşıyorum lütfen yardımcı olun
bence bu konuda bir anormallik yok...
evlilik problemlerini konusunca sıkıntı olmuyor da evlilikte cinsellik konuşulunca mı problem oluyor.
şöyleki bir çift arkadaşımız vardı, sorunlulardı.... oturduk hep beraber konuştuk, kendimizden örnekler verdik... onlar verdi... biz hatalarımızı gördük, onlar da aynı şekilde....
sonunda konu cinselliğe geldi, yatak paylaşımlarına... tabii ki pozisyonlardan değil ama sıklığından ya da evliliğe olan katkılarından, bazen zararlarından bahsettik...
bu kötü bir şey değil ki....
ayyy bu yorumu yaptım ama bir daha mı okusam acaba diye düşündüm yazdıklarınızı ... sonra üşendim valla...
kısacası konu cinsel problemler dahil herşeyi konuşmaları ise bence sorun yok..., ama sadece cinsellik varsa.... o zaman sakıncalı, stop :)
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?