Bu aldatmak değil de ne?

mavi_35

mavi
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
585
78
318
İzmir
bir yıllık evliyim 6 aylıkta hamileyim..eşimle sürekli tartısmalı bi evlilik yasadık..ama ben hiç bir zaman 3. bir sahsı araya sokcak kadar küçülmedim..nisanın birinde esimin fatura dokumune baktım netten..bir numarayla 2 3 ay boyunca sık sık görüşmüş sabahtan eve gelinceye kadar tabi bu süreç içinde işlem kaydının bozuk oldugunu söyledi bende salak gibi inandım buna..neyse eve geldi eşim numarayı sordum bi kız dedi ama küçük bi kız eskiden arkadasımdı canım cok sıkkında en zararsız o geldi ve sadece seni anlatıyordum ona dedi..evliliğn en basından beri sadece o kızın numarasını saklamıs erkek ismiyle..yanı evliliğin en basında yalanlar varmıs hayatımızda..hemen kızı aradım actı teli o benim abim aramızda bişey yok sadece seni anlattı bana ama artık görüşmüyoruz zaten dedi kız..aklım cok karısık kendimi hiç iyi hisedemiyorum hiç bişe yiyemiyorum..6 aylık hamileyim ve sadece 1 kilo alabildim cünkü yiyemiyorum..ne olur bana yardım edin..

sizi üzmek istemiyorum ama bana çok mantıksız geldi :26: canının sıkkınlığını küçük bi kızla konuşarak mı geçirecekmiş?

herşeye ne kadar kolay bir kılıf uyduruyorlar yaa...

üzgünüm hamilesiniz sizi üzmek istemem ama...

derdi sıkıntısı varsa neden sizle yüz yüze oturup konuşmayı tercih etmiyor da

elalemin kızına sizi anlatıyor kafam almadı...

ne söylüyor acaba ne anlatıyor sordunuzmu hiç...

sizi hiç tanımayan birine ne anlatıyo sizle ilgili saatlerce...
:44::44:

ben eşimi cok seviyorum o olay oldugundan beri cok yıprandıim ve ilk defa dün kendimi kandırdıgımı hisettim..bana kurdugu tek bı cumle var aldatsam neden cocuk istiyım senden..ben nasıl rahatlıcam ona inanmak istiyorum..kız numarası kapattı nasıl ulasıcam kıza bilmiyorum..yardım edin yalvarırım

sen şu anda eşinin yaptıklarıyla değil de bebeğinle meşgul olmalısın.6 aylık hamilesin ve sadece 1 kilo aldım diyorsun.:53:tatlım sen delirdin mi?bebeğin sağlıklı mı doktora gidiyor musun?şu an senin için sadece bebeğin önemli.onu sağlıkla dünyaya getirmelisin önce Allah ın izniyle.

kızı neden bulmaya çalışıyorsunki boşver kendini yıpratma çocuğunu doğur zaten aralarında bişey varsa bi şekilde öğrenirsin patlak verir belkide gerçekten arkadaşıdır ne bileyim bazen insanlar karşı cinsten biriyle daha iyi arkadaş olabiliyor

sen şu anda eşinin yaptıklarıyla değil de bebeğinle meşgul olmalısın.6 aylık hamilesin ve sadece 1 kilo aldım diyorsun.:53:tatlım sen delirdin mi?bebeğin sağlıklı mı doktora gidiyor musun?şu an senin için sadece bebeğin önemli.onu sağlıkla dünyaya getirmelisin önce Allah ın izniyle.

bebeğim saglıklı allaha sükür..ama ben bitik bi haldeyim dünden beri dahada kötü oldum..inan hiç birseye adapte olamıyorum..eşime dedim son nefesimi vermeden önce beni aldatmadıgını kanıtla..:,,(

konu o kadar açık ki aslında nereye çeksen oraya gider. ben bekarken evli erkek arkadaşlarım vardı, oturur dertleşirdik. eşlerinden saklayıp saklamadıkları konusunda bir fikrim yok ama bence kadın-erkek arkadaşlıklarını hemen duygusal ilişki olarak damgalamak doğru değil. daha 1 yıllık evlisiniz, 6 aylık da hamile. niye eşiniz bu kadar kısa sürede sizi aldatsın ki:19: bence oturup iyice düşünün, kocanıza olan güveninizi sorgulayın. tartışma her evliliğin ilk yıllarında sıkça olan birşey. ben de 1 yıllık evliyim olmayacak sebeplerden tartışabiliyoruz. bence eşinize inanın, kızın peşini de bırakın. bebeğinize, kendinize karşı daha dikkatli olun, daha iyi bakın. eşinize de kırıldığınızı belli edin. hatta gerçekten içiniz rahat edecekse eşinizden sizi o kızla tanıştırmasını isteyin. sizi bir yerde buluştursun, kıza sorun bakalım sizinle ilgili neler anlatmış. o zaman ortaya çıkar bazı şeyler. ama herşeyden önce lütfen, lütfennn bebeğinize odaklanın. onun sağlıklı gelişebilmesi için sizin sağlıklı olmanız lazım. :nazar::nazar:

konu o kadar açık ki aslında nereye çeksen oraya gider. ben bekarken evli erkek arkadaşlarım vardı, oturur dertleşirdik. eşlerinden saklayıp saklamadıkları konusunda bir fikrim yok ama bence kadın-erkek arkadaşlıklarını hemen duygusal ilişki olarak damgalamak doğru değil. daha 1 yıllık evlisiniz, 6 aylık da hamile. niye eşiniz bu kadar kısa sürede sizi aldatsın ki:19: bence oturup iyice düşünün, kocanıza olan güveninizi sorgulayın. tartışma her evliliğin ilk yıllarında sıkça olan birşey. ben de 1 yıllık evliyim olmayacak sebeplerden tartışabiliyoruz. bence eşinize inanın, kızın peşini de bırakın. bebeğinize, kendinize karşı daha dikkatli olun, daha iyi bakın. eşinize de kırıldığınızı belli edin. hatta gerçekten içiniz rahat edecekse eşinizden sizi o kızla tanıştırmasını isteyin. sizi bir yerde buluştursun, kıza sorun bakalım sizinle ilgili neler anlatmış. o zaman ortaya çıkar bazı şeyler. ama herşeyden önce lütfen, lütfennn bebeğinize odaklanın. onun sağlıklı gelişebilmesi için sizin sağlıklı olmanız lazım. :nazar::nazar:

kız hattını değiştirdi hemen eşimde ulaşamıyormuş kıza yoksa coktan kanıtlarmıs:(inanmaya cok ihtiyacım var..eşimi o kadar cok özledim ki yanımda ama sanki benim askım değil artık..:(

Canım benimde evli arkadaşlarım var, bekarkende görüşürdük ben folklöre giderken edindiğim çevredende bayağı bir kalabalık arkadaş gurubum var. Bazen evli olan arkadaşlarım, eşleri ile olan sıkıntılarını, ne yapması gerektiğini sormak için ararlar bende onları ararım, hal hatır sormak için ama hepside benim kardeşim gibidir bişey düşünmem hatta bazılarının eşleri ilede görüşürüm. Erkekler bazen şeleri ile olan sıkıtılarında,içinden çıkamadıkları durumlarda, yine eşleri ile hem cins olan birinden yardım isteyebilirler. Eşi hamile olan bir arkadaşım bir gün beni arayıp, seninle görüşmek istiyorum akıl alacağım birine ihtiyacım var çok kötüğyüm dedi, buluştuk bir yerde, eşinin hamile olması sebebiyle her şeye nasıl alındığını en ufak bir konuda ağladığını, onu o halde bırakıp işe bile gidemediğini söyledi. Bende normal, sonuçta o şuan hamile, anne olmanın psikolojisi var, acaba eşim beni bu halimle beğeniyormu, başkalarına bakıyormu gibi düşünceleri vardır. Senin alttan alıp bu zamanda, ona daha fazla destek olman lazım, eline bir çiçek al ve onu ne kadar sevdiğini söyle, dedim. Akşam e bir mesaj her şey için teşekkür ederim (Bade) yazıyordu. Eşi bugün bir arkadaşımla konuştum deyip benden bahsetmiş, şimdi çocukları oldu ve Bade bazen beni arar hal hatır için...

Hep kötü düşünmemek lazım, eninde sonunda o kız telefonunu açacaktır, o zaman konuşur rahat edersin.

kız niye hattını değiştirdi? abisiyle arasımı bozuldu?
sizle ilgili ne sorun vardıki sizi küçük bir kıza anlatıyordu?
madem abi-kardeştiler neden sizle tanıştırmadı?

Canım benimde evli arkadaşlarım var, bekarkende görüşürdük ben folklöre giderken edindiğim çevredende bayağı bir kalabalık arkadaş gurubum var. Bazen evli olan arkadaşlarım, eşleri ile olan sıkıntılarını, ne yapması gerektiğini sormak için ararlar bende onları ararım, hal hatır sormak için ama hepside benim kardeşim gibidir bişey düşünmem hatta bazılarının eşleri ilede görüşürüm. Erkekler bazen şeleri ile olan sıkıtılarında,içinden çıkamadıkları durumlarda, yine eşleri ile hem cins olan birinden yardım isteyebilirler. Eşi hamile olan bir arkadaşım bir gün beni arayıp, seninle görüşmek istiyorum akıl alacağım birine ihtiyacım var çok kötüğyüm dedi, buluştuk bir yerde, eşinin hamile olması sebebiyle her şeye nasıl alındığını en ufak bir konuda ağladığını, onu o halde bırakıp işe bile gidemediğini söyledi. Bende normal, sonuçta o şuan hamile, anne olmanın psikolojisi var, acaba eşim beni bu halimle beğeniyormu, başkalarına bakıyormu gibi düşünceleri vardır. Senin alttan alıp bu zamanda, ona daha fazla destek olman lazım, eline bir çiçek al ve onu ne kadar sevdiğini söyle, dedim. Akşam e bir mesaj her şey için teşekkür ederim (Bade) yazıyordu. Eşi bugün bir arkadaşımla konuştum deyip benden bahsetmiş, şimdi çocukları oldu ve Bade bazen beni arar hal hatır için...

Hep kötü düşünmemek lazım, eninde sonunda o kız telefonunu açacaktır, o zaman konuşur rahat edersin.

evet bunu anlıyorum konusabilir bir kere konusur iki kere konusur ya ne die gizli gizli görüşür 3 ay boyunca kıskancım evet ama şimdi işin için cıkamıyoruz..teli kız kökten kapatmıs hat değiştirmiş..:( eşime ve kendime böyle bişeyi yakıstıramıyorum eşim 24 yasında kız daha 17 yasında..eşim dio ben sadece ona anlattım o dinledi..kafam bi dünya..

hamile olduğunuz için üzerinize gelmek istemem ama....

numarayı gördüğünüzde önce eşinize sormak yerine kızı arayabilir, bir şekilde kimliğini deşifre edebilir, araştırabilirdiniz..

siz direk olayı eşinize anlatınca, o da eve gelene kadar bir yalan bulmuş, kızı da doldurmuş..

sizi aldatma amaçlı yapmamıştır. aralarında cinsel ilişki de olmamıştır. ama eşiniz kıza karşı birşeyler hissetmese o kadar tel.de konuşmaz..

Sizin neyinizi anlatmış o kıza . . Sizi çok sevdiğinimi yoksa aranızda olan tartışma yada problemlerimi
eğerki sizi sevdiğini anlatmışsa, ki ona anlatması saçma . . !! kız ne demiş .AA negüzel seviyorsunmu demiş
Problemleri anlatmışsa 17 yaşındaki kız ne cevap vermiş . Banane bane neden anlatıyorsun dememişmi !
Eşiniz sizin karşınızda içine kapanıkmı .sizinle veya çevresiyle konuşmuyormu .Gizli kapaklı işler yapıyor
Aldatıyormu aldatmıyormu bilemem ama yanlış tavırlar sergilediği ortada

Bu erkekler ne kadar salak oluyorlar ya.

Sanki konuştukları ş.ll.klr evdekinden daha kıymetli, daha evla. Bilmiyorlar ki karıları boşasa o pisliklerle evlenseler aynı noktaya geri gelecekler..

Sizin neyinizi anlatmış o kıza . . Sizi çok sevdiğinimi yoksa aranızda olan tartışma yada problemlerimi
eğerki sizi sevdiğini anlatmışsa, ki ona anlatması saçma . . !! kız ne demiş .AA negüzel seviyorsunmu demiş
Problemleri anlatmışsa 17 yaşındaki kız ne cevap vermiş . Banane bane neden anlatıyorsun dememişmi !
Eşiniz sizin karşınızda içine kapanıkmı .sizinle veya çevresiyle konuşmuyormu .Gizli kapaklı işler yapıyor
Aldatıyormu aldatmıyormu bilemem ama yanlış tavırlar sergilediği ortada

eşim içine kapanık konusmaz fazla sadece sorunları anlatmıs benımle bır turlu konusamıyormus..küçücük kız ne cvp vercekki onun istediği cvpları iste..sen haklısın falan..

hamile olduğunuz için üzerinize gelmek istemem ama....

numarayı gördüğünüzde önce eşinize sormak yerine kızı arayabilir, bir şekilde kimliğini deşifre edebilir, araştırabilirdiniz..

siz direk olayı eşinize anlatınca, o da eve gelene kadar bir yalan bulmuş, kızı da doldurmuş..

sizi aldatma amaçlı yapmamıştır. aralarında cinsel ilişki de olmamıştır. ama eşiniz kıza karşı birşeyler hissetmese o kadar tel.de konuşmaz..

yok ben eşim eve gelince sordum numarayı hemen yanında aradım kızı zaten..doldurma imkanı yok yani

eşim içine kapanık konusmaz fazla sadece sorunları anlatmıs benımle bır turlu konusamıyormus..küçücük kız ne cvp vercekki onun istediği cvpları iste..sen haklısın falan..

Eşin işine gelen içi kapanık oluyor galiba. . .
Bence ciddi bir şekilde konuşun . . Yaptığından çok ama çok rahatsız olduğunu hamileliğin de verdiği psikoloji ile daha çok kendinize problem ettiğinizi söyleyin
Empati yapması gerektiğini , hamileliği empati yaparak anlayamasada sen evde hasta olsan ben gidip başka bir erkek arkadaşıma anlatsam seninle ilgili problemleri ne kadar hoşuna gider diye sorun . .
Verdiği cevaplar tatminkarsa anlaşarak kapatın bu konuyu .. Aynı olay tekrarlanırsa aynı tepkiyi vermiyeceğinizi belirtin
Tedbiride elden bırakmayın

Back
X